Sergej Trifunović - Legijatan
- Post n°76
Re: Sergej Trifunović - Legijatan
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Guest
- Post n°77
- Post n°78
Da pojasnim dve stvari: Beogradski poverenik Aleksandar Pavlović i predsednik IO PSG Milan Žunić, nisu smenjeni zbog pregovora oko mita. Oni su tu čisti. Smenjeni su zbog, internih, organizacionih stvari. Ime osobe koja je mito nudila, reći ću ISKLJUČIVO tužilaštvu.
— Sadick Whistler (@WhistlerDick) October 11, 2019
- Post n°79
Тако и прошли пут није ником хтео да каже до тужилаштву.
- Post n°80
Prvo "skupština će definitivno izglasati bojkot, čak i ako ja predložim da se izađe, preglasaće me", sada "članstvo je pola-pola".
Poruka od povereništava sa juga Srbije koji je držao bedem u Toplom Dolu. Raznežio sam se, pa moradoh podeliti ovo. ajte vi sad ono vaše... pic.twitter.com/wwA2QQOkJd
— Sadick Whistler (@WhistlerDick) October 8, 2019
Pola članstva hoće izbore, pola bojkot. Nemaš dobre informacije, a ja imam, jer je sprovedena interna anketa u članstvu. Ne zaleći se sa poluinformacijama.
Ne znate kako se donose odluke u PSG-u, a ja znam, te mislim da bibilo dobro da sačekate. to što vi znate nekog, ne znači da znate sve.
— Jasmina Milojevic (@jazminamilojevi) October 8, 2019
Šta tebe boli kurac ako niclan niti glasac niti simpatizer?
A ako malo šire gledam od stranke, ako smo svi opozicija? To nije bitno, bitna je samo stranka? Pa ok.
— Kuke i motike (@UsraneMotke) October 8, 2019
- Guest
- Post n°81
- Post n°82
https://www.facebook.com/pokretslobodnih/photos/a.111232179377352/698872997279931/?type=3Pokret slobodnih građana
у петак
Srbijanka Turajlić članica Političkog saveta Pokreta slobodnih građana gostovaće u emisiji Utisak nedelje autorke Olje Bećković.
Srbijanka me baš razočarala..
— Rebelić (@Remoozbg) October 13, 2019
Kaže, bilo bi moguće da se vlast promeni, kada bismo imali par gradova i opština...
Olja: pa već imate Paraćin, Šabac, Stari grad
Srbijanka: slažem se, aj da osvojimo još jedan grad
Kao da slušam Zorana Živkovića..
Šta je sa ovim ljudima?#utisak
Srbijanka: "Ako dobijemo 3 opstine ljudi ce poverovati da je moguce pobediti, pa cemo onda na sledecim izborima mozda dobiti jos neki grad." Koliko ova zena misli da je prosecna duzina zivota u Srbiji?
— Lajavi Krelac (@LajaviKrele) October 13, 2019
- Post n°83
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
- Guest
- Post n°84
Emisija koju vodi Olivera Jovićević, postoji isključivo da Olivera Jovićević ne bi radila za 150 eura na sat, na poziv. Ali i to će se promeniti. Pored legalizacije marihuane, PSG će se boriti za legalizaciju prostitucije i onda će mnoge redakcije biti ostavljene novinarima.
— Sadick Whistler (@WhistlerDick) October 16, 2019
- Post n°86
- Post n°87
Tačno vidim kako narednih nedelju dana režimski mediji drndaju samo o ovom tvitu.
_____
- Post n°88
Last edited by rumbeando on Wed Oct 16, 2019 1:02 pm; edited 1 time in total
- Post n°89
_____
- Post n°90
- Post n°91
Niko drugi ne sme da ih pozove.
Druga Olja je prakticno ukinula svoju emisiju da se ne bi zamerala.
- Post n°93
https://www.facebook.com/marinika.cobanu/posts/10218025727887235Marinika Tepic Cobanu
пре 2 ч.
Olivera Jovićević u pauzi #Upitnik kaže mi:
NI OVOLIKO ne biste govorili DA JA ne vodim emisiju!
Bik Jablan bio više u političkim emisijama RTS-a od opozicije,
bik dobio čak 2 emisije "Oko"
jer im Nenada Lj.Stefanovića u informativi i penzionera Bujoševića drže na v.d.povocu?!
- Guest
- Post n°94
- Post n°95
- Guest
- Post n°96
Stranačka vođstva bi možda ipak trebalo da predaju twitter password svojim ljudima zaduženim za komunikacije, da bi stranku sačuvali od sebe. Sa druge strane, prednost potpune onlajn neobuzdanosti je neočekivan uvid u njihov način razmišljanja, a u plićaku se dno najbolje vidi.
— Vujo Ilić (@vujoilic) October 16, 2019
- Post n°97
AZ-5 wrote:Stranačka vođstva bi možda ipak trebalo da predaju twitter password svojim ljudima zaduženim za komunikacije, da bi stranku sačuvali od sebe. Sa druge strane, prednost potpune onlajn neobuzdanosti je neočekivan uvid u njihov način razmišljanja, a u plićaku se dno najbolje vidi.
— Vujo Ilić (@vujoilic) October 16, 2019
Ma, ne obraca se Sergo Vujoilicima....
- Guest
- Post n°98
- Post n°99
O.J. nije eksperiment, ona je kao i mnogo toga proračunati proizvod Aleksandra Tijanića, a on nije prethodna vlast. Ne znam kako se to tačno naziva.Bungee jump wrote:Mislim da je Serza neko brifovao oko obracanja decurliji koja jase tviter, formatiranoj u vucicevskoj Srbiji. S druge strane, Olja J i slicne TV spodobe nisu medijski eksperiment ispao iz ove vlasti, nego prethodne. Samo su sposobne da se stalno upgrade-uju, u skladu sa dinamikom i potrebama AV-a.
- Post n°100
_____