Zapravo su to dosta precizne analize kanala moći, ovde pre svega u medijskoj sferi.
Sergej Trifunović - Legijatan
- Guest
- Post n°251
Re: Sergej Trifunović - Legijatan
"Treba" se čita kroz pojavljivanje pojedinih likova iz nazovi opozicije u medijima u kojima to, recimo fino, nije uobičajeno, što se smatra podrškom. Ako misliš da to ide tako što novinarka svojom voljom pozove političara iz (nazovi) opozicije onda....
Zapravo su to dosta precizne analize kanala moći, ovde pre svega u medijskoj sferi.
- Post n°252
Ma ja mislim kad se sedi ispred opozicionog dragstora i priča "treba mu Sergej u skupštini", "neće hteti da SNS ima više od toliko i toliko", žrtvovaće tog i tog jer ipak je "too much" i tako dalje.
- Post n°253
Dragstor, ne dragstor, stvar je vrlo prosta i zapravo sasvim očigledna. Vučić je bio u problemu ako se izbori i bojkotuju i onda je spustio cenzus i kao obećao otvaranje medija da namami opoziciju da izađe. Sad kad je neke uspeo da namami, pokazuje se da nema nameru da im stvarno dozvoli da se razmahnu po medijima, već da je to ipak rezervisano samo za marionete.
tl;dr: Sergej ispo glup.
tl;dr: Sergej ispo glup.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°254
samo je ovo ostalo nekopiorano iz tog intervjua sto je dao za politiku
Ја сам глумац и водоинсталатер у политици, не разумем се у економију, али поред себе у покрету имам стручњаке који кажу да нас пакао очекује престанком мораторијума на плаћање кредита и престанком исплате помоћи владе за исплату минималца од 30.000 динара. Ми предлажемо смањење пореза за 25 одсто од јуна до децембра 2020. за привреднике, као и продужење мораторијума за отплату кредита у периоду од августа до децембра. Када су у питању теме с којима ја немам додирних тачака, не либим се да потражим објашњење и помоћ од људи чији је то фах. Тако су ми и овај пут објаснили да нас почетак кризе очекује у трећем и четвртом кварталу, односно у периоду од јуна до августа јер се у том периоду укидају неке од мера поћи које је влада одредила.
Ја сам глумац и водоинсталатер у политици, не разумем се у економију, али поред себе у покрету имам стручњаке који кажу да нас пакао очекује престанком мораторијума на плаћање кредита и престанком исплате помоћи владе за исплату минималца од 30.000 динара. Ми предлажемо смањење пореза за 25 одсто од јуна до децембра 2020. за привреднике, као и продужење мораторијума за отплату кредита у периоду од августа до децембра. Када су у питању теме с којима ја немам додирних тачака, не либим се да потражим објашњење и помоћ од људи чији је то фах. Тако су ми и овај пут објаснили да нас почетак кризе очекује у трећем и четвртом кварталу, односно у периоду од јуна до августа јер се у том периоду укидају неке од мера поћи које је влада одредила.
_____
????
- Post n°255
Jes glumac, ali je i u toj kategoriji tupson. Treći, četvrti kvartal...
- Guest
- Post n°256
koliko on misli da kvartala ima? devet? jedanstojedanaest?
- Post n°258
nije vazno to kvartali i to, zna se sta je konstituencija - manji porezi za privrednike, normalno. Tako da sustinu je pogodio.
_____
????
- Guest
- Post n°259
Ma jeste, nego mi je smešno ovo nabadanje. Možda je i do interpretacije novinara.
- Post n°260
okej pic.twitter.com/HbHRFGMHkA
— Sтevan (@ImStevan) June 16, 2020
- Post n°261
Ne priznajem tog tipa koga citirate, jer piše na engleskom, a taj ne zna koliko mi svi i Sergej ne podnosimo četničke i njihove pesme. Ne razume da je to bila zezancija, a i mora da je i iz bojkot policije pa se pravi lud.
— Vesna Pesic (@vestoma_Tomy) June 16, 2020
- Post n°262
Evo fotke pic.twitter.com/6vNHamlwyd
— Crna Maca (Tijana Bajić) (@black_cat_hero) June 21, 2020
To je bivši Boškov čuvar iz službe. Audi registrovan na službu.
— Ana mala žena (@Ana_mala_) June 21, 2020
- Guest
- Post n°266
E a to da Ana mala žena zna napamet registracije automobila službe, more da ti jebem mater mitomansku i marš pred trafiku
- Post n°267
pitala sam mog insajdera iz psg-a, nit je obezbeđenje nit je službin auto.
- Post n°269
Vasa Čokrljan wrote:E a to da Ana mala žena zna napamet registracije automobila službe, more da ti jebem mater mitomansku i marš pred trafiku
_____
THE space age is upon us. Rockets are leaving our globe at
speeds unheard of only a few years ago, to orbit earth, moon, and
sun. People have visited the moon, we have sent space probes to
all but one of the planets, and words like "orbit" and "satellite" are
picked up by children in the nursery.
- Post n°270
opa, seržov burundi fan klub
nisam ni sumnjao
nisam ni sumnjao
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Post n°272
— Sergej Trifunović (@WhistlerDick) June 21, 2020
ovo su efektni klipovi, pre svega jer on zna da govori u kameru, to mu i posao i ne izgleda ko da je sedam marketindzija to pravilo.
_____
????
- Post n°273
Dobio na korišćenje. Za dž. Došo čovek ooji ima firmu i dao nam dva auta. Ja imam dosta prijatelja, simpstizera i poznanika. Eto.
— Sergej Trifunović (@WhistlerDick) June 21, 2020
- Post n°274
joj Srbi jebo vas Audi u picku
_____
????
- Post n°275
_____
Sve čega ima na filmu, rekao sam, ima i na Zlatiboru.
~~~~~
Ne dajte da vas prevare! Sačuvajte svoje pojene!