Блиски исток
- Post n°527
Re: Блиски исток
Ово је изгледа мотор који није горео (онај други). Могуће да су сва оштећења на њему последица пада.
Али у сваком случају још увек није све јасно.
Добар је коментар да удес доста личи на пад Конкорда.
Али у сваком случају још увек није све јасно.
Добар је коментар да удес доста личи на пад Конкорда.
- Guest
- Post n°528
The ukrain-livery is very much alike that of Lufthansa. The pilot operating the drone that killed the iranian general worked probably in Ramstein in Germany.
- Post n°529
cekaj da li ja jedini vidim da se nesto zalece u svetlo koje bi trebalo da je avion
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Guest
- Post n°530
ja tipujem da ga je nesto spicilo, da li namerno ili slucajno ne znamo
- Guest
- Post n°531
Iran je objavio da neće predati crne kutije Boeingu. Sad stvari postaju jako dodgy.
- Post n°532
Новинарска глупост.Papa Lazarou wrote:Iran je objavio da neće predati crne kutije Boeingu. Sad stvari postaju jako dodgy.
По међународним прописима, Боинг може да буде само посматрач у овој истрази, и то ако буде позван - а и да је позван како ће да оде због санкција?
Истрагу спроводи Иран. Нормално би било да позову представнике земаља чији су грађани настрадали.
- Guest
- Post n°533
ma da, spekulisu nesto kao da ce mozda dozvoliti nemackim ili francuskim strucnjacima da ucestvuju u istrazi ali mislim da ni od toga nece biti nista.
kanada mozda da se javi zbog svojih gradjana, ali kako su to sve zapravo iranci mislim da ce i i njih boleti paja
kanada mozda da se javi zbog svojih gradjana, ali kako su to sve zapravo iranci mislim da ce i i njih boleti paja
- Guest
- Post n°534
Sotir wrote:Новинарска глупост.Papa Lazarou wrote:Iran je objavio da neće predati crne kutije Boeingu. Sad stvari postaju jako dodgy.
По међународним прописима, Боинг може да буде само посматрач у овој истрази, и то ако буде позван - а и да је позван како ће да оде због санкција?
Истрагу спроводи Иран. Нормално би било да позову представнике земаља чији су грађани настрадали.
pa u svim udesima americki proizvedenih aviona, ucestvuje i proizvodjac, ali i usa komitet za bezbednost ntsb. evo odmah ce ih pozvati sad
Last edited by AZ-5 on Wed Jan 08, 2020 2:22 pm; edited 1 time in total
- Post n°535
Да.Kondo wrote:cekaj da li ja jedini vidim da se nesto zalece u svetlo koje bi trebalo da je avion
На оном крш снимку авион већ увелико гори.
- Post n°536
pa ono, ne bi im ni ja dao crne kutije
to je prosto win win situacija za irance zato sto bi u ovom kurcenju sa trampom oni ni krivi ni duzni ispali teroristicka drzava
to je prosto win win situacija za irance zato sto bi u ovom kurcenju sa trampom oni ni krivi ni duzni ispali teroristicka drzava
_____
radikalni patrijarhalni feminista
smrk kod dijane hrk
- Post n°537
mozda je uletela neka ptica, tako neka glupost
jbg
jbg
_____
smrk kod dijane hrk
- Post n°539
meni je do jaja blesavo sto jebote iranci ispaljuju balisticke rakete na usa baze in the first place
ne znam sta sutra da ocekujem. fazon srbija bombarduje nato crnu goru
_____
smrk kod dijane hrk
- Post n°540
Ако је тако нешто, почећу да верујем у хороскоп и слична срања, које је друго објашњење да у ноћи буде земљотрес код иранске нуклеарке, плус овај авио удес.Mr.Pink wrote:mozda je uletela neka ptica, tako neka glupost
jbg
Иначе колико пратим, овај удес је потиснуо вест о иранском нападу у други план. Далеко више се прича о њему.
- Post n°541
baza iračkih komandosa je bukvalno 5-6 kilometara sjeveroistočno od mjesta zadnje transmisije signala, a po rupama na oplati bi se reklo da je eksplozija došla baš sa te strane
- Guest
- Post n°542
Mr.Pink wrote:meni je do jaja blesavo sto jebote iranci ispaljuju balisticke rakete na usa baze in the first place
ja bas to ocekujem od zemlje u kojoj na sahrani generala desetine izginu u stampedu
- Post n°543
na hadziluku u ,,civilizovanoj,, arabiji izgine toliko za dan
_____
smrk kod dijane hrk
- Guest
- Post n°544
pa sta je cudno onda sto oce da rokaju usa. da imaju nuklearne rakete vec bi osinuli nekog
- Post n°545
tebe garisa ko da nisu bombardovali nato zlikovci po strateskim ciljevima
a sad jebote imas situaciju da salju nindza dronove u ubilacke misije u picki materini dok iran salje svoje krstarece rakete
a sad jebote imas situaciju da salju nindza dronove u ubilacke misije u picki materini dok iran salje svoje krstarece rakete
_____
smrk kod dijane hrk
- Post n°546
napravili su ladno raketu koja izbaci neka seciva u slobodnom padu i napravi od tebe vrecu mlevenog mesa
_____
smrk kod dijane hrk
- Guest
- Post n°547
pa ne, tebe cudi sto iranci ne prezaju da rokaju sta imaju po amerikancima
- Guest
- Post n°548
ne može da padne avion samo zato što mu je otkazao 1 motor (upala ptica, recimo).
- Post n°550
ma kakvi. to je kako bi ti reko sasvim legitimno
ono cega se tzv zapad pribojava je taj neki drzavni terorizam a la lokerbi, zato vest ova o avionu koji se srusio privlaci toliko paznje
ono cega se tzv zapad pribojava je taj neki drzavni terorizam a la lokerbi, zato vest ova o avionu koji se srusio privlaci toliko paznje
_____
smrk kod dijane hrk