Слободоумни народ игнорише СЗС и Н1, подједнако као и СНС, Пинк и Информер.
— Напредни клуб (@napredniklub) July 18, 2020
Сарадња НК и ДЈБ, односно Чеде Антића и Саше Радуловића, представља стварање нове енергије. Много је људи са добрим намерама који слободарство не посматрају селективно.
УСТАЈЕ СРБИЈА!
DJB - Nrdule
- Post n°776
Re: DJB - Nrdule
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°777
- Post n°778
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°780
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
- Post n°781
Btw
"Сарадња НК и ДЈБ, односно Чеде Антића и Саше Радуловића" => НК = Чеда Антић, ДЈБ = Саша Радуловић
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°782
- Post n°783
_____
- Post n°784
др Чедомир Антић
председник и оснивач
Игор Вуковић,
генерални секретар
Милан Динић
потпредседник и оснивач
Милош Вулевић, потпредседник
Дијана Хинић, потпредседница
Оснивачи Напредног клуба
Поред председника др Чедомира Антића, оснивачи Напредног клуба су и:
Јован Атанасијевић, Марио Брудар, Маринко Вучинић, Драгана Декић, Драгиша Живковић, мр Мирослав Маринковић, др Предраг Ј. Марковић, др Слободан Г. Марковић, Драган Миливојевић, др Иван Радојковић, Зоран Ћирјаковић, мр Дејан Хинић, Срђан Смиљанић, Милан С. Милутиновић и Милан Динић.
http://www.napredniklub.org/osnivaci-i-organi-kluba/
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°785
- Post n°786
- Post n°787
Mór Thököly wrote:Ko je u Nazadnom klubu osim Čede anti-reketa?
_____
- Post n°790
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°793
Mór Thököly wrote:Ko je u Nazadnom klubu osim Čede anti-reketa?
ficfiric wrote:nes jebati
_____
i would like to talk here about The Last of Us on HBO... and yeah, yeah i know.. the world is burning but lets just all sit and talk about television. again - what else are we doing with ourselves ? we are not creating any militias. but my god we still have the content. appraising content is the american modus vivendi.. that's why we are here for. to absorb the content and then render some sort of a judgment on content. because there is a buried hope that if enough people have the right opinion about the content - the content will get better which will then flow to our structures and make the world a better place
- Post n°794
OVO JE JEDINA VEST KOJA N APORTALU NE MOZE DA SE OTVORI, JER JE CENZURISANA !!!: EKSKLUZIVNO! Otkrili mo pravu istinu o obdukcijama obolelim od korone u Srbiji: nadjeno lomljeno staklo!
— Dr sci Mila Aleckovic (@SrbijaMila) July 30, 2020
Najnovije vesti - novo B92, morate sve da otkucate pa preko Google-a, jer se na portalu vest NE otvara https://t.co/NkWTpjFbBz
— Dr sci Mila Aleckovic (@SrbijaMila) July 30, 2020
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°795
_____
- Guest
- Post n°796
ground glass je tehnički opis jedne vrste rentgenskog odraza u plućima.
- Post n°797
_____
- Post n°798
Klintonov/Bušev/Obamin globalistički SAD je nakon 5.oktobra ceo Balkan prepustio Berlinu.
— Saša Radulović (@SasaRadulovich) September 8, 2020
Trampov suverenistički SAD je očigledno odlučio da se vrati na Balkan uz po jednu šamarčinu Berlinu i EU i jednu Kini.
Da li je to u našem interesu? Za početak da.https://t.co/qFMW2msCcH
_____
- Post n°799
Fb zabranio saopštenje DJB u vezi sa univerzitetima u Srbiji u kome tražimo da se studentima omogući normalno studiranje.
— Saša Radulović (@SasaRadulovich) September 25, 2020
Ovo je suprotno standardu Fb-uka po kome je imperativ ukinuti normalno studiranje i sve prebaciti online? pic.twitter.com/VCX4amVkDl
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°800
ДЈБ захтева укидање свих мере забране и враћање друштва у нормално стање
9. октобра 2020.
Србија срља ка економском колапсу, великом расту јавног дуга и уништењу домаће привреде. Дефицит буџета Републике Србије од почетка увођења полицијског часа и других мера забране, у периоду од марта до августа ове године, износи готово 3 милијарде евра. Просечни месечни дефицит од почетка увођења мера забране износи готово пола милијарде евра. Толико нас месечно кошта хистерична политика власти у вези са вирусом.
Од негативних последица мера забране по буџет, много су веће последице по домаћу привреду, здравствени и образовни систем. Здравствени систем је потпуно паралисан од стране Кризног штаба и у њему практично нема места за људе који болују од тешких болести много горих од ковида.
Неразумне мере власти у области образовања остављају трајне последице по целу генерацију наше деце, од предшколских установа и основних школа, све до средњих и виших школа и факултата. Последице продужетка ове агоније ће се одразити на будућност целе нације.
Мерама забране, култура је потпуно паралисана и практично нестала из живота грађана.
Кризни штаб делује као политичко пропагандно тело власти које са струком нема никакве додирне тачке. Свакодневно се застрашују грађани Србије, а да им се не дају никакве корисне информације.
Од избијања ове пандемије хистерије коју шири Светска Здравствене Организација (СЗО), њени квази-стручњаци, банке и глобалне корпорације, сви глобални медији и велики број политичара у укидању слободе људи виде прилику за огромну економску корист и јачање личне позиције моћи на рачун грађана, демократије и слободе људи.
Упркос свима њима, од правих стручњака којима је Хипократова заклетва важнија од профита фармацеутске индустрије, смо до сада сазнали следеће:
Сваки вирус је опасан па и ова нова врста корона вируса. Од сваког вируса људи треба да се чувају, посебно старији и болесни суграђани са ослабљеним имуним системом.
За неке људе вирус може бити јако опасан, са тешким симптомима који су тежи од симптома сезонских прехлада и грипа. Због тога је потребан посебан опрез. Међутим и у прошлости смо имали вирусе чији су симптоми били тешки и због тога нисмо затварали целе државе.
ПЦР тест који СЗО користи за статистику заражених и умрлих од КОВИД-19 у ствари уопште не детектује оболеле, тако да су све статистике потпуно искривљене.
Огромна већина људи за које намештена статистика каже да су умрли од короне су умрли са позитивним резултатом ПЦР теста, не од њега. Статистика о томе колико људи је заиста имало КОВИД-19 и умрло од њега не постоји.
Смртност утврђена и оваквом намештеном статистиком је на нивоу смртности сезонских прехлада и грипа који постоји од како је света и века.
Заразност овог вируса није ништа гора од заразности свих других преко 100 различитих вируса сезонских прехлада и грипа.
Не прети никакво преоптерећење здравственог система.
Вирус је практично безопасан за децу која немају проблем са имуним системом.
Маске су, за обичне људе, а посебно децу, више штетне него корисне. Холандија их је укинула. Шведска их никада није ни уводила.
Мере забране су потпуно беспотребне. Шведска је ово показала и доказала.
Термин “социјална дистанца” личи на термин из књига Џорџа Орвела. Зашто се користи овај термин уместо термина “физичко одстојање” потпуно је нејасно.
Никада у историји човечанства нисмо на дневном нивоу бројали људе који су умирали, користили погрешан тест за детекцију наводне заражености ипреносили то преко свих малих екрана.
У свакој економској кризи страда домаћа привреда и цену плаћају грађани. Од сваке економске кризе профитирају банке и глобалне корпорације.
Хистерију су подигли глобални медији који су у власништву глобалних корпорација као и глобалистички политичари. Грађани осећају да нешто није у реду. Као да живимо у време Орвела.
Јавни дуг је од почетка године повећан за 2,7 милијарди евра и износио је 26,6 милијарди евра на крају августа. Само за ових 6 месеци парализе система, власт је земљу задужила готово четири пута више него што је противуставно отела пензионерима од 2014 до 2018 године. Да ли ће власт ову кризу искористити да поново посегне у џепове пензионера?
ДЈБ захтева од власти која је фалсификовала изборе да врати Србију у нормално стање, укине мере забране и тако спасе Србију од колапса у који нас је све увела тим неразумним мерама.
Захтевамо укидање свих мера забране. Захтевамо укидање обавезног ношења маски, Захтевамо враћање образовног и здравственог система у нормално стање.
Грађани Србије су одрасли и одговорни људи који сами себе и своје породице чувају од сваке заразе. За то су им потребне тачне и корисне информације власти као и функционалан здравстевни систем, не дезинформације и ширење страха и хистерије.
Упозоравамо власт да не посеже за новим мерама забране и да не помишља на поновно увођење полицијског часа.
Опозиција не може да промени политику власти нити да спроведе другачију политику, јер кад би могла не би била опозиција већ власт. Опозиција може само да предлаже другачију политику грађанима како би грађани могли да виде како би се опозиција понашала када би добила подршку грађана на наредним изборима. ДЈБ, поучен искуством, нажалост не очекује од власти да промени своју политику. На то могу власт да натерају само грађани.
_____
★
Uprava napolje!