Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

DJB - Nrdule

Erős Pista

DJB - Nrdule - Page 4 Empty Re: DJB - Nrdule

Post by Erős Pista Mon Sep 30, 2019 11:23 am

Creepy Uncle wrote:inače žalosno je da stručnjak takve inteligencije, na kraju, čovek koji je Adobeu prodao softver, nema kapacitet za razumevanje razlike između genetskog i kulturnog nasleđa. seoba Slovena nije mit, ali nije ni izgledala kao što su nas učili u osnovnoj školi, došli pitomi i oterali divlje. na Balkan su došli slovenski jezici, običaji, trgovinski putevi, a došli su i Dikan, Hrastivoj i Oblačin i odveli u šumicu Teutu, Bronven i Luciju. i geni i kultura i jezik, bez uzajamnog isključivanja, bez jasnih granica između etnija.
    često sam među IT i inženjerskim svetom nailazio na potpuno nerazumevanje koncepata koji uključuju i neku meru fluidnosti. sve mora biti A ili B. "ne komplikuj nego mi reci da li smo mi Srbi statisedeoci Balkana ili ne". pa moram da komplikujem, sve u pitanju ti je pogrešno i arbitrarno.

Ma jasno, naravno. Ali sve i da nije tako, koga boli kurac. Politicka relevantnost ovog pitanja je nula.

_____
    "Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."

Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
    Anonymous
    Guest

Post by Guest Mon Sep 30, 2019 12:09 pm

pa Radulo je postao full-blown brajtbartovac/benonovac. politics is downstream from culture, a vidite šta nam radi germanska (ili beše nordijska?) škola istorije, čemu nas uče i kako nas time kolonizuju, porobljavaju itd.
    Anonymous
    Guest

Post by Guest Mon Sep 30, 2019 12:14 pm

William Murderface wrote:
    Creepy Uncle wrote:inače žalosno je da stručnjak takve inteligencije, na kraju, čovek koji je Adobeu prodao softver, nema kapacitet za razumevanje razlike između genetskog i kulturnog nasleđa. seoba Slovena nije mit, ali nije ni izgledala kao što su nas učili u osnovnoj školi, došli pitomi i oterali divlje. na Balkan su došli slovenski jezici, običaji, trgovinski putevi, a došli su i Dikan, Hrastivoj i Oblačin i odveli u šumicu Teutu, Bronven i Luciju. i geni i kultura i jezik, bez uzajamnog isključivanja, bez jasnih granica između etnija.
    često sam među IT i inženjerskim svetom nailazio na potpuno nerazumevanje koncepata koji uključuju i neku meru fluidnosti. sve mora biti A ili B. "ne komplikuj nego mi reci da li smo mi Srbi statisedeoci Balkana ili ne". pa moram da komplikujem, sve u pitanju ti je pogrešno i arbitrarno.

Ma jasno, naravno. Ali sve i da nije tako, koga boli kurac. Politicka relevantnost ovog pitanja je nula.

Da bre. Više meditiram na temu kako se dolazi do ovakvih smatranja, ako apstrahujemo Radulovu potrebu da se Nemačka izbriše sa lica planete.
    Anonymous
    Guest

Post by Guest Mon Sep 30, 2019 12:26 pm

srpski patriota se obicno postaje ako si jako lud, ili ako si jako duzan negde nekome, ili krivicno odgovoran
    Anonymous
    Guest

Post by Guest Mon Sep 30, 2019 4:25 pm

otišao je skroz u kurac

Anonymous
    Guest

Post by Guest Mon Sep 30, 2019 4:26 pm

AlI bIo Je OdLIčAn IzboR 2016. gOdIne
    ficfiric

Post by ficfiric Mon Sep 30, 2019 5:05 pm

Pokusao sam da ga navucem na "Vuk Karadzic je nemacki placenik" tako sto sam ga pitao zasto se Marko Kraljevic i slicni junaci ne tuku sa RImljanima, vec samo sa Turcima ali mi nista nije odgovorio DJB - Nrdule - Page 4 3363120308

Inace, smatram da je to dobar nacin da se cirilica iscupa iz kandzi nacosa a da oni pocnu bojkotovati slovo j i ubacivati tvrde i meke znakove - samo treba neki psiho da popularise pricu o antiruskoj Vukovoj cirilici

_____

Uprava napolje!

ficfiric

Post by ficfiric Mon Sep 30, 2019 6:05 pm

Djamolidine Abdoujaparov wrote:brajtbartovac

Kad vec pominjes

DJB - Nrdule - Page 4 Sbbdjb10

_____

Uprava napolje!

Erős Pista

Post by Erős Pista Mon Sep 30, 2019 6:15 pm

Pa on je potpuno lud.

_____
    "Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."

Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
    Solus_Rex

Post by Solus_Rex Mon Sep 30, 2019 6:26 pm

William Murderface wrote:

Naprotiv: politička relevantnost ove anomalije je izuzetna. Šta bi se dogodilo da je 9. marta 1991. na vlast stigla garnitura sa arheološkim uverenjem da su: "Srpske zemlje tamo gde su srpski grobovi!"

O ovome su Aleksandra Palavestra i Staša Babić svake godine propitivali svoje studente na uvodnim predmetima dok nisu stigle generacije, moju uključujući koje ni nemaju pojma ko je Drašković i šta je bilo devetog marta.

Pa ti posle objašnjavaj da Srbi i srednji vek ne staju zajedno u istu rečenicu.
    Anonymous
    Guest

Post by Guest Mon Sep 30, 2019 6:29 pm

Creepy Uncle wrote:AlI bIo Je OdLIčAn IzboR 2016. gOdIne

brt ja sam bar glaso bijeloga
    Nektivni Ugnelj

Post by Nektivni Ugnelj Mon Sep 30, 2019 6:35 pm

Djamolidine Abdoujaparov wrote:pa Radulo je postao full-blown brajtbartovac/benonovac. politics is downstream from culture, a vidite šta nam radi germanska (ili beše nordijska?) škola istorije, čemu nas uče i kako nas time kolonizuju, porobljavaju itd.

Bečko-berlinska  DJB - Nrdule - Page 4 2304934895
    Anonymous
    Guest

Post by Guest Mon Sep 30, 2019 6:36 pm

posto je ful cirjakovic debilcina
    Nektivni Ugnelj

Post by Nektivni Ugnelj Mon Sep 30, 2019 6:37 pm

Creepy Uncle wrote:otišao je skroz u kurac

O jbt bob...
    Nektivni Ugnelj

Post by Nektivni Ugnelj Mon Sep 30, 2019 6:38 pm

AZ-5 wrote:posto je ful cirjakovic debilcina

A ne, ovo je gore od Cirjakovica. Objektivno je gore, bez obzira ko koga pojedinacno vise nervira.
    Anonymous
    Guest

Post by Guest Mon Sep 30, 2019 6:40 pm

čak i da je išta od ovoga tačno (a u gene se razume kao i u osnivanje stranaka i popunjavanje formulara) zašto misli da je bitno po bilo kom osnovu?

mučeni srb starosedelac putuje tri puta duže do posla na kome prima minimalac uz obećanje da će da mu dignu platu za tri soma od januara i kaže: aha, pa ja imam hromozome, duvajte ga
    Nektivni Ugnelj

Post by Nektivni Ugnelj Mon Sep 30, 2019 6:42 pm

Ne razumes. Nije bitno ko smo "mi", bitno je ko su "neprijatelji".
    Nektivni Ugnelj

Post by Nektivni Ugnelj Mon Sep 30, 2019 6:42 pm

Sad je važno šta je bilo, nije važno kako mi je
    Anonymous
    Guest

Post by Guest Mon Sep 30, 2019 6:48 pm

doduše, moram da priznam da idem na okupljanje sa bivšim kolegama iz bivše firme samo da ih podjebavam

ubeđivao me je čovek od beograda do beča kako je radulović pravi izbor

razvaliću ga
    Anonymous
    Guest

Post by Guest Mon Sep 30, 2019 6:48 pm

KinderLad wrote:
    AZ-5 wrote:posto je ful cirjakovic debilcina

A ne, ovo je gore od Cirjakovica. Objektivno je gore, bez obzira ko koga pojedinacno vise nervira.

mislim zbog "autosovinisti", "prokleti drugosrbijasi" itd, preuzima taj narativ
    Anonymous
    Guest

Post by Guest Mon Sep 30, 2019 6:49 pm

Mr. Moonlight wrote:čak i da je išta od ovoga tačno (a u gene se razume kao i u osnivanje stranaka i popunjavanje formulara) zašto misli da je bitno po bilo kom osnovu?

mučeni srb starosedelac putuje tri puta duže do posla na kome prima minimalac uz obećanje da će da mu dignu platu za tri soma od januara i kaže: aha, pa ja imam hromozome, duvajte ga

skonto je da kod vecine bolje prolazi oj kosovo kosovo nego imacete vecu platu, sto i jeste jbg
    Anonymous
    Guest

Post by Guest Mon Sep 30, 2019 6:59 pm

veću platu im niko ni ne nudi, pardon maj frenč
    Anonymous
    Guest

Post by Guest Mon Sep 30, 2019 7:01 pm

pa kad svi nude kosovo
    Nektivni Ugnelj

Post by Nektivni Ugnelj Mon Sep 30, 2019 7:06 pm

AZ-5 wrote:
    Mr. Moonlight wrote:čak i da je išta od ovoga tačno (a u gene se razume kao i u osnivanje stranaka i popunjavanje formulara) zašto misli da je bitno po bilo kom osnovu?

skonto je da kod vecine bolje prolazi oj kosovo kosovo nego imacete vecu platu, sto i jeste jbg

Oj R jedan i I dvà a, grupo moja rodjena
    Grupo slavnih hromozoma mutiranih Y-ps'lona
    Anonymous
    Guest

Post by Guest Mon Sep 30, 2019 7:12 pm

krenuo sam na ppp da čitam djb temu od početka

stigao sam do 5 strane i posle nje sam morao da dobijem infarkt i da skočim kroz prozor na bombu koja eksplodira

He have heart attack and fell out of window onto exploding bomb, and was killed in shooting accident

nisam plaijator, raduleta mi, izmenio sam deo

Post by Sponsored content

Similar topics

-

Current date/time is Sat Nov 09, 2024 3:47 am