umetnost i aktivizam i politika
- Post n°201
Re: umetnost i aktivizam i politika
Remećenje javnog reda i mira?
- Post n°202
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°203
vi samo hoćete da sve ostane ružnp zauvek!
Danilo Prnjat Daaa.. inace ne rekoh da su reakcije prolaznika na ovaj performans bile uglavnom negativne. Neki su vikali "oozicija!", neki "sta je, vama ovo nije lepo,ocete da sve ostane ruzno zauvek", "performans vam je glup".. A za par njih je akcija bila duhovita. Inace ja nisam ucesnik akcije..
Danilo Prnjat Daaa.. inace ne rekoh da su reakcije prolaznika na ovaj performans bile uglavnom negativne. Neki su vikali "oozicija!", neki "sta je, vama ovo nije lepo,ocete da sve ostane ruzno zauvek", "performans vam je glup".. A za par njih je akcija bila duhovita. Inace ja nisam ucesnik akcije..
- Post n°204
https://insajder.net/sr/sajt/vazno/7712/Vladan-Jeremi%C4%87-Priveden-sam-zbog-maske-od-obi%C4%8Dnog-papira-sa-Vu%C4%8Di%C4%87evim-likom.htm
_____
Što se ostaloga tiče, smatram da Zapad treba razoriti
Jedini proleter Burundija
Pristalica krvne osvete
- Post n°205
ostap bender wrote:
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
- Post n°206
Uroš Đurić o Muzeju savremene umetnosti: Redovi duži nego u šoping-molovima pokazuju potrebu za kulturom
- Post n°207
Sad sam bio do MSUB. Red, možda 1000 ljudi. Odustao, otišao u kafanu. Lepa stvar: oko muzeja mnogobrojne skulpture, uključujući jednu od mojih omiljenih - spomenik Borisu Kidriču.
- Post n°208
Hubert de Montmirail wrote:Uroš Đurić o Muzeju savremene umetnosti: Redovi duži nego u šoping-molovima pokazuju potrebu za kulturom
nešto ne štima?
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Post n°210
_____
- Post n°211
Našao sam neku svoju staru svesku sa konferencije
- Post n°212
Фах
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°213
hajd',ovde ću:
Pisac Stojiljković krivi partokratiju za loše stanje u niškoj kulturi
Pisac Stojiljković krivi partokratiju za loše stanje u niškoj kulturi
- Post n°215
Crossing the Swamp
List of figures from left to right: Nikki Haley, James Mattis, Ben Carson, President Trump, Jeff Sessions, Mike Pence, Melania Trump, Mike Pompeo, Sarah Sanders, Ivanka Trump, John Bolton, Kellyanne Conway, John Kelly
_____
Spomen-naplatna rampa "Zoran Babić"
- Post n°216
Niki Hejli su nacrtali sa pogrešne strane čamca, treba da bude žena-žaba koja iskače i kidiše na čamac.
- Post n°217
https://frieze.com/article/whos-real-ideologue-jordan-petersons-communist-art-collection
_____
- Post n°218
Banksy pranksy!
Banksy's Girl with Balloon artwork selfdestructs after selling for $1.9 million at auction
Banksy's Girl with Balloon artwork selfdestructs after selling for $1.9 million at auction
"A few years ago I secretly built a shredder into a painting in case it was ever put up for auction."
- Post n°219
Ali ne možeš kapitalizam zajebati.
Some art-market watchers have suggested the work could be worth even more in its shredded state.
_____
- Post n°222
a u rubrici najbolje nabijanje i donabijanje
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Guest
- Post n°223
Karikatura je okej, polit. kor., jer se ne vide muške sise koje doje, no je na cuclu.
- Guest
- Post n°224
Karikaturu ste poslali u aut.
Petričić, izbačen sa Politike.
Opstaje Corax u Danasu i na Peščaniku.
Petričić, izbačen sa Politike.
Opstaje Corax u Danasu i na Peščaniku.
- Post n°225
Ima i stripformer
Stripovi kao deo političke satire su važni za svako demokratsko društvo. Nisam ni sanjao da ću se naći u glavnoj ulozi jednog od njih. Mogu da se ne slažem sa porukom, ali skidam kapu Siniši Radoviću autoru #Stripformer i legendarnom #Corax #DanTolerancije pic.twitter.com/9oCdBZ7vSj
— Ambassador Kyle Scott (@usambserbia) November 16, 2018
_____
★
Uprava napolje!