Da vidimo pollove za 7 dana....
Jedno sasvim novo i drugačije Presidency..
Mag politickog rijalitija.
- Guest
Zacelo će privući mnoge glasače iz redova umerenih i neopredeljenih ljudi, pošto njegovo recentno ponašanje izrazito privlači taj stratum.
https://images.app.goo.gl/31YYJ7ETmNGUoc7C9
usamljen čovek.
posle se žalite na vučića i njegovu kampanju.
posle se žalite na vučića i njegovu kampanju.
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Guest
Sotir wrote:https://images.app.goo.gl/31YYJ7ETmNGUoc7C9
ako je verovati Trampovom timu, on je bolestan oko 7-8 dana.
ovo premeštanje iz sobe u sobu tokom kritičnog dela bolesti ne znači apsolutno ništa, nema nikakav medicinski značaj. tek za nekoliko dana će se znati da li je na putu da se izleči ili da mu dodatno pozli.
to je bilo teško objasniti i koronašima iz moje blizine, da ovo nije grip i da ima strašno pokvaren klinički tok, tera te da budeš aktivan, uljuljka te u slabe simptome a onda ti padne na glavu teg od 16 tona.
one snimke sa balkona na kojima jako teško diše lekari su već komentarisali, mada ja u principu nemam poverenja u snimke jer znam koliko su varljivi.
Last edited by Kirko Skaddeng on Tue Oct 06, 2020 11:33 am; edited 1 time in total
Kocka se, bela kuca je sigurno opremljena za bazicnu bolnicku negu,ako mu prodje, odlican predizborni efekat, ako ne, bice eto iznenada mu se pogorsalo stsnje, sta cete, takva je bolestKirko Skaddeng wrote:Sotir wrote:https://images.app.goo.gl/31YYJ7ETmNGUoc7C9
ovo premeštanje iz sobe u sobu tokom kritičnog dela bolesti ne znači apsolutno ništa, nema nikakav medicinski značaj. tek za nekoliko dana će se znati da li je na putu da se izleči ili da mu dodatno pozli.
_____
Što se ostaloga tiče, smatram da Zapad treba razoriti
Jedini proleter Burundija
Pristalica krvne osvete
- Guest
disident wrote:Kocka se, bela kuca je sigurno opremljena za bazicnu bolnicku negu,ako mu prodje, odlican predizborni efekat, ako ne, bice eto iznenada mu se pogorsalo stsnje, sta cete, takva je bolestKirko Skaddeng wrote:
Ne mislim čak ni da je kocka u pitanju, izvesno su sad u WH potpuno pripremljeni i tehnički opremljeni za brzu medicinsku intervenciju ako se naglo pogorša stanje. Ako je nešto kocka, to je glavinjanje unaokolo kad bi morao da leži kao proštac.
- Korisnik
Herman Cain died 37 days after Tulsa superspreader rally. Rose Garden superspreader event was 9/26. Nov 1 will be 37 days from Rose Garden event
— Scott Moore (@scottm00re) October 5, 2020
nada umire poslednja.
_____
Warning: may contain irony.
- Guest
Meni je realno svejedno šta će biti sa plague rat boss-om. Digao sam ruke od tog dela sveta i sada živim samo za spektakl.
Nego, prosta logička analiza dostupnih podataka daje sledeću sliku: Tramp ima upalu pluća izazvanu kovidom koja se drži pod kontrolom koktelom snažnih lekova među kojima je i izuzetno moćan steroid od koga je zaključio da je Supermen. Pretpostavka da ima upalu pluća utemeljena je na snažnim indicijama (lekarima je zabranio da govore o stanju pluća, dobija lekove koji se daju u slučajevima pneumonije, diše kao čovek sa pneumonijom), a pretpostavka o uticaju steroida zasnovana je što na NIJE MI NIŠTA. ŠAE BILO MIŠEVI stavu koji ide i korak dalje od očekivanog u kampanji, što na tome što...steroidi često imaju takav uticaj.
Bottom line je da postoji poprilična šansa da je Tramp u ovom trenutku ugrožen snažnom upalom pluća i da je ovo što vidimo u javnosti divljanje bolesnog čoveka u delirijumu, da svedočimo ljudskoj drami dostojnoj jednog Orsona Velsa, a da mi, poneti trivijalnostima, ne umemo da cenimo antički doseg ove priče. Naravno moja teza će pasti u vodu ako se Tramp uredno oporavi i nastavi da ubija svoje sledbenike.
Nego, prosta logička analiza dostupnih podataka daje sledeću sliku: Tramp ima upalu pluća izazvanu kovidom koja se drži pod kontrolom koktelom snažnih lekova među kojima je i izuzetno moćan steroid od koga je zaključio da je Supermen. Pretpostavka da ima upalu pluća utemeljena je na snažnim indicijama (lekarima je zabranio da govore o stanju pluća, dobija lekove koji se daju u slučajevima pneumonije, diše kao čovek sa pneumonijom), a pretpostavka o uticaju steroida zasnovana je što na NIJE MI NIŠTA. ŠAE BILO MIŠEVI stavu koji ide i korak dalje od očekivanog u kampanji, što na tome što...steroidi često imaju takav uticaj.
Bottom line je da postoji poprilična šansa da je Tramp u ovom trenutku ugrožen snažnom upalom pluća i da je ovo što vidimo u javnosti divljanje bolesnog čoveka u delirijumu, da svedočimo ljudskoj drami dostojnoj jednog Orsona Velsa, a da mi, poneti trivijalnostima, ne umemo da cenimo antički doseg ove priče. Naravno moja teza će pasti u vodu ako se Tramp uredno oporavi i nastavi da ubija svoje sledbenike.
Шта ако се под старе дане навуче на стероиде?
_____
Burundi is an exception among other nations because it is a country which gave God first place, a God who guards and protects from all misfortune.
Burundi... opskurno udruženje 20ak levičarskih intelektualaca, kojima je fetiš odbrana poniženih i uvredjenih.
Naravno.Kirko Skaddeng wrote: Naravno moja teza će pasti u vodu ako se Tramp uredno oporavi i nastavi da ubija svoje sledbenike.
_____
Ha rendelkezésre áll a szükséges pénz, a vége általában jó.
IstinaKirko Skaddeng wrote:Meni je realno svejedno šta će biti sa plague rat boss-om. Digao sam ruke od tog dela sveta i sada živim samo za spektakl.
_____
Što se ostaloga tiče, smatram da Zapad treba razoriti
Jedini proleter Burundija
Pristalica krvne osvete
Ja navijam za Kirkoa.
Јанош Винету wrote:Шта ако се под старе дане навуче на стероиде?
Па осим редовних напада којечега, сад ће ту бити и ројд рејџ.
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
Ma thoughts and prayers, ali tanko je to. Još ćemo se mi načitat tvitova i nagledat parodija.beatakeshi wrote:Ja navijam za Kirkoa.
_____
Ha rendelkezésre áll a szükséges pénz, a vége általában jó.
Oh wow these will be worth so much if https://t.co/4rffdvxyZK
— Mat Johnson (@mat_johnson) October 6, 2020
_____
Warning: may contain irony.
Lenjingradski kauboj prop'o.
Uuuu ovo mora da se kupi.bemty wrote:Oh wow these will be worth so much if https://t.co/4rffdvxyZK
— Mat Johnson (@mat_johnson) October 6, 2020
Aaa ovo je $100 commemorative coin, meni samo treba coffee mug.
_____
"Burundi je svakako sharmantno mesto cinika i knjiskih ljudi koji gledaju stvar sa svog olimpa od kartona."
“Here he was then, cruising the deserts of Mexico in my Ford Torino with my wife and my credit cards and his black-tongued dog. He had a chow dog that went everywhere with him, to the post office and ball games, and now that red beast was making free with his lion feet on my Torino seats.”
Kirko Skaddeng wrote:Meni je realno svejedno šta će biti sa plague rat boss-om. Digao sam ruke od tog dela sveta i sada živim samo za spektakl.
bilo bi lepo da je ovako mada i ako izgubi u 1 lanslideu bice lepo
“Create your own visual style... let it be unique for yourself and yet identifiable for others.” - Orson Welles
— Donald J. Trump (@realDonaldTrump) July 18, 2014
_____
ova zemlja to je to
- Guest
Wow — A U.S. official confirms that all the members of the Joint Chiefs of Staff are quarantining at home after a positive COVID test for Admiral Ray, the Vice Commandant of the US Coast Guard, per @LMartinezABC.
— Katherine Faulders (@KFaulders) October 6, 2020
Sad udri
Sačekajmo.
_____
Sve čega ima na filmu, rekao sam, ima i na Zlatiboru.
~~~~~
Ne dajte da vas prevare! Sačuvajte svoje pojene!
- Guest
Radije ću davati kontradiktorne prognoze svakih nekoliko dana.
Ali brate baš mu je čudo sad potrebno da dobije. Ne znam kako se mogu spinovati Bela kuća i Generalštab u rasulu pa da to motiviše glasače.
Ali brate baš mu je čudo sad potrebno da dobije. Ne znam kako se mogu spinovati Bela kuća i Generalštab u rasulu pa da to motiviše glasače.
misim da je gotovo. trampova pobeda bi bila senzacija. pre ce vucic da izgubi izbore nego tramp da okrene ovo.
_____
ova zemlja to je to