Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

USA - США - SAD

Mr.Pink

USA - США - SAD - Page 11 Empty Re: USA - США - SAD

Post by Mr.Pink Tue Aug 13, 2019 7:25 pm

i ja krivim obamu, na kurac ga nabijem

i onu debelu i odvratnu opru tesku ko zna koliko dolara sto suzu pustila na inaugiraciji. ma i jebeni im u2 nesto svirao na uvce. i bona na kurac crancki st patrickov nabijem

kad je imao priliku istorijsku da kaze net, a mogao je, i za deportacije i za gvantanamo, obama je cutao ko poslednja picka. pravio segu i forice sa dronovima ubicama

ko vas jebe. sudice vam masine
    Anonymous
    Guest

Post by Guest Tue Aug 13, 2019 7:32 pm

Tako je.
    Izgleda da su jedini koji ispunili ono što su obećali, Hari Truman, Regan, Lindon Džonson i Tramp.

Čak je i Bartlet posustao u drugom mandatu. 
    USA - США - SAD - Page 11 9k=
    Anonymous
    Guest

Post by Guest Tue Aug 13, 2019 8:39 pm

Обама се није ништа фолирао, био и остао центриста и компромисер. Ко је читао The Audacity of Hope (бајдвеј, досадњикаво), све је то било ту, још у доба када је био сенатор.
    Mr.Pink

Post by Mr.Pink Tue Aug 13, 2019 8:54 pm

mm da. seratorcic je bas ono isti par rukavica

mogo je bude brt ne znam, 2pac pucacki gengsta fazon skroz, da jebe madonu i da ih hrani crnackom kurcinom svakodnevno, kad ono brt bio i ostao neka posluga sluganjerska a la snup dog

dobar dog, mars na mesto. sad mu fazon i zena drzi konferencije i prodaje knjige. zajebali su i klingtonove
    Anonymous
    Guest

Post by Guest Tue Aug 13, 2019 8:57 pm

Ali obećao je da će da raspusti Guantanamo. 
    link
    Jeste on "crni Klinton" i s njim deli najmanje jednu osobinu - težnju da ga svi vole, "dobr jutro, čaršijo, na sve četiri strane". Klinton je svu energiju stucao da bude izabran, i Fulbrajtovci i srednja kalsa ga hvale zbog ekonomije, a i Obama je posle izbora mogao samo da uspori. Ali, Guantanamo mu nećemo oprostiti. 

Tako ćemo i Berniju, ako bog da, opraštati kompromise...

Post by MNE Wed Aug 14, 2019 12:06 am

na 4chanu objavljeno 38 minuta prije medija, možda neki od novinara NYP do koga je prvo došla informacija

http://archive.is/TZB4v
    паће

Post by паће Wed Aug 14, 2019 7:57 am

MNE wrote:na 4chanu objavljeno 38 minuta prije medija, možda neki od novinara NYP do koga je prvo došla informacija

http://archive.is/TZB4v

Има доле, негде око тридесетог одговора, пренета прича неког чувара о некаквом комбију чије таблице нису прибележене итд итд и скоро опклада да су га спровели пацовским каналом напоље а да "леш" није видео нико осим заклетих/уцењених да ћуте.

Те ми паде на ум да би се вредело поиграти оним софтвером за препознавање фаца са фотака, па прочешљати коју милијарду новинских фотки и видети да ли су стварно мртви, шгјз, Хитлер, Дизни, Елвис, Боуви, ...

_____
       cousin for roasting the rakija
       И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
    Filipenko

Post by Filipenko Wed Aug 14, 2019 1:42 pm

USA - США - SAD - Page 11 68673745_2329891923965295_1987793435335065600_n.jpg?_nc_cat=105&_nc_eui2=AeH5HslYdzTmFelG_uDapFx-VHU1rVyph6JKQHBYsDWc2-qttpwFRgPbMYm8xhEoSZqjHSUnf2L9_56GANiEOFFhXw6QdM97bSHQTgxgTzVazA&_nc_oc=AQnYUSB3RtE35bF9c5TaFx38Nqdy0fx6mgaEMFemCGPAb3DNOKvDnHSAEklRxwNL7nY&_nc_ht=scontent-sof1-1
    Nektivni Ugnelj

Post by Nektivni Ugnelj Wed Aug 14, 2019 1:44 pm

USA - США - SAD - Page 11 1233199462
    Anonymous
    Guest

Post by Guest Thu Aug 15, 2019 8:39 am

Plot thickens.

Epsteinu je polomljeno nekoliko kostiju vrata, uključujući i Adamovu jabučicu,  kažu nalazi autopsije. Nema zvaničnog zaključka da je u pitanju samoubistvo jer su ove povrede karakteristične za ubistvo davljenjem, mada mogu i da budu pokazatelj suicida.
    Anonymous
    Guest

Post by Guest Thu Aug 15, 2019 9:12 am

plus ovo

Guards at the facility are suspected of falsifying log entries, to make it look like they were checking on Epstein more with more regularity than they were, as surveillance video suggsted the checks weren't done as scheduled.
    Per protocol, guards were supposed to check on him every 30 minutes, but the video reportedly showed some guards didn't do so for up to three hours, even falling asleep on duty.

gargamel je u pravu na način na koji nije baš očekivao  USA - США - SAD - Page 11 1861198401

Gargamel wrote:ko išta zna o američkim javnim službama, zna koliko su sveprisutni kurcobolja i nesposobnost. u skladu sa tim, samo će hajvan (ili neko ko je u SAD bio samo turistički) tvrditi da je nepojmljivo ili nelogično da je u pitanju samoubistvo.
    Sergen Yalçın

Post by Sergen Yalçın Thu Aug 15, 2019 10:28 am

novi najn ilevn insajd dzab.

_____
    I don't have pet peeves, I have major psychotic fucking hatreds
    Anonymous
    Guest

Post by Guest Thu Aug 15, 2019 10:35 am

s tim što ovo zaista jeste insajd džob bilo da je ubistvo ili samoubistvo omogućeno kriminalnom neodgovornošću.
    паће

Post by паће Thu Aug 15, 2019 10:40 am

Мора да је неко вишњебраоРЖ најкурцоболнију екипу за тај посао.

_____
       И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
    Sergen Yalçın

Post by Sergen Yalçın Thu Aug 15, 2019 10:48 am

meni pod broj jedan nije ni najmanje realno da bi jedan takav sladostrasnik goreo od zelje da se samoubije.

_____
    Sergen Yalçın

Post by Sergen Yalçın Thu Aug 15, 2019 11:11 am

ali pedofilska mreza vladara ovoga sveta - to je dejvid ajk 1/1. USA - США - SAD - Page 11 1399639816

_____
    паће

Post by паће Thu Aug 15, 2019 11:37 am

Па и Ајк је морао да крене од нечег стварног да би на крају могао да подметне своје водоземце. Оно 90% истине да се прогута 10%.

_____
    Sergen Yalçın

Post by Sergen Yalçın Thu Aug 15, 2019 11:59 am

zavera kaze da je ajk deo zavere da se cela tema unapred proglasi za ludilo. how about that!

_____
    паће

Post by паће Thu Aug 15, 2019 12:15 pm

А наша Служба се не бави измишљањем теорија завере, на сваку праву по десет лажних, а?

_____
    Anonymous
    Guest

Post by Guest Thu Aug 15, 2019 2:44 pm

Jeffrey Epstein’s Bodyguard on His Former Boss’s Lifestyle, Cruelty, Suicide

You told me he would get phone calls the night before and eight o’clock the police are going to come. He would get a heads up from local police.

[Silence.]

You told me that, Igor. Want me to read the quote?

Well, you can read whatever you want right now. Don’t just — you can put yourself in big trouble.

You said: “He always do something wrong. There was some nights in question. There was at home arrest and police, before they come to the house, they call him and tell him they coming in at eight o’clock in the morning. It’s all corruption you know. It’s all bullshit.”

Listen, don’t put yourself in trouble. Seriously.

We talked about this.

I understand we got this.

I’m telling you to give you a chance to remember because we talked about this stuff. I know it’s hard. I don’t know what you mean about “put myself in trouble.”

Let that go. Seriously. Let that go.

Why is it so important? Are you worried about the local cops?

Listen, you’re really smart and I’m not going to offer that over the phone right now, okay? You’re really smart. You have no idea. Please!

What do you mean by that?

I can’t explain you. I can’t explain you over the phone any of this.

1 potpuno normalna situacija, ovako bi izgledao intervju i sa nekim prijateljem Sandre Blend ili bilo kog od hiljada ljudi koji se ubiju u zatvoru USA - США - SAD - Page 11 819872012
    Ferenc Puskás

Post by Ferenc Puskás Thu Aug 15, 2019 3:32 pm

Santino wrote:ali pedofilska mreza vladara ovoga sveta - to je dejvid ajk 1/1. USA - США - SAD - Page 11 1399639816
    Mene ovo lično pogodilo. Najme kaj, imam prijatelja koji je skrenuo u konspirologiju. Prije neke 2 godine mi objašnjavao da su Clinton i USA moćnici generalno pedofili s razrađenim dobavljačkim lancem. Ja rekao da je ludi konspirolog. Sad mu se izvinjavam.

_____
    Ha rendelkezésre áll a szükséges pénz, a vége általában jó.
    Sergen Yalçın

Post by Sergen Yalçın Thu Aug 15, 2019 4:32 pm

mene sad ubedjuje jedan da odledam bohemijan grouv.

_____
    Anonymous
    Guest

Post by Guest Thu Aug 15, 2019 4:36 pm

ja sam sretao zavere u mnogim aspektima posla, tako da verujem u zavere, osim ako nema dokaza da je nije bilo
    Erős Pista

Post by Erős Pista Thu Aug 15, 2019 4:43 pm

otto katz wrote:
    Santino wrote:ali pedofilska mreza vladara ovoga sveta - to je dejvid ajk 1/1. USA - США - SAD - Page 11 1399639816
    Mene ovo lično pogodilo. Najme kaj, imam prijatelja koji je skrenuo u konspirologiju. Prije neke 2 godine mi objašnjavao da su Clinton i USA moćnici generalno pedofili s razrađenim dobavljačkim lancem. Ja rekao da je ludi konspirolog. Sad mu se izvinjavam.

Pa ono, najjaci argument protiv konspirologa je to sto su prave zavere tako naivno trapave i ocigledne. Jebo te ilimunate koji ovoliko brljaju u skrivanju tragova, naocigled cele svetske javnosti.

Ono, cemu bizarnosti o picagejtu kad je manje-vise sve o Epstinu i Lolita Expressu bilo poznato vec 2008. Sve je na izvolte.

_____
    "Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."

Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
    Gargamel

Post by Gargamel Thu Aug 15, 2019 4:49 pm

Gargantua wrote:
    Guards at the facility are suspected of falsifying log entries, to make it look like they were checking on Epstein more with more regularity than they were, as surveillance video suggsted the checks weren't done as scheduled. Per protocol, guards were supposed to check on him every 30 minutes, but the video reportedly showed some guards didn't do so for up to three hours, even falling asleep on duty.

gargamel je u pravu na način na koji nije baš očekivao  USA - США - SAD - Page 11 1861198401
    nope. ovako nešto je meni očekivano - manjak (stručnog) osoblja, ljudi koji rade više smena, spavanje u noćnoj smeni, i trapavi pokušaj da se prikrije nesavestan rad.

mislim... ljudi spavaju u noćnoj smeni!? čudo neviđeno.

Last edited by Gargamel on Thu Aug 15, 2019 4:52 pm; edited 2 times in total

Post by Sponsored content

Current date/time is Fri Nov 08, 2024 2:38 am