Novak - četnik sa reketom
- Post n°676
Re: Novak - četnik sa reketom
_____
most of us probably not getting better
but not getting better together
- Post n°677
hehe zato je i planeta ovakva kakva je kad ste tako principijelni, pankeri i levičari. jedna pravila za vas a druga za one koji vam se ne svidjaju. evo i nacoše (šukrija) imate na vašoj strani, vreme je za revoluciju.
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Guest
- Post n°678
ja nisam nikada bio principijelan, ali od kada čitam tvoje postove polako se javljaju prvi znaci principijelnosti, stidljivo
- Post n°680
ali đoković nije bilo ko. bilo ko je recimo moja drugarica koja se 12. januara vraća za australiju, desetog radi pcr i do tada ne izlazi iz kuće i ne viđa nikog da se ne bi zarazila da bi smela da putuje nazad.
da nije vakcinisana ne bi mogla da izađe iz svog stana u melburnu i uopšte dođe do aerodroma i aviona za srbiju, a kamoli da se šetka slobodno i da ide na teniske turnire. skoro dve godine je sedela zatvorena u stanu da ne bi predstavljala rizik po druge u slučaju da se zarazi. i sad treba da budem na strani đokovića koji je, šta, mali čovek nad kim se vrši nepravda? nemoj me zasmejavati.
da nije vakcinisana ne bi mogla da izađe iz svog stana u melburnu i uopšte dođe do aerodroma i aviona za srbiju, a kamoli da se šetka slobodno i da ide na teniske turnire. skoro dve godine je sedela zatvorena u stanu da ne bi predstavljala rizik po druge u slučaju da se zarazi. i sad treba da budem na strani đokovića koji je, šta, mali čovek nad kim se vrši nepravda? nemoj me zasmejavati.
_____
- Post n°681
pa ne vrši Đoković nepravdu nad njima nego njihova Vlada, nije on odlučio da oni moraju da sjede kući
- Post n°682
Udri jace https://t.co/RPsiUlzUtN
— Andrew Bogut (@andrewbogut) January 6, 2022
- Post n°683
Vidim da je nejasno ovako ideoloski pa da kazem.
Mozda neko misli da je vise prikladno da DrZaVa sukne Novaku Djokovicu jako i duboko zato sto je lik postao milioner sa 22 godine jer udara lopticu.
Imam simpatija za to svakako, ali da ne bude pogresno shvaceno, ja sam za to da se sukne i sasvim obicnom 9-5 crvu, ako je isti odlucio da on nece se vakcinise jer mu tako reko saman.
Lik je moron, treba ga vezati i vratiti u rodni Monako.
Mozda neko misli da je vise prikladno da DrZaVa sukne Novaku Djokovicu jako i duboko zato sto je lik postao milioner sa 22 godine jer udara lopticu.
Imam simpatija za to svakako, ali da ne bude pogresno shvaceno, ja sam za to da se sukne i sasvim obicnom 9-5 crvu, ako je isti odlucio da on nece se vakcinise jer mu tako reko saman.
Lik je moron, treba ga vezati i vratiti u rodni Monako.
_____
????
- Post n°684
nikakve veze tvoja drugarica maco nema sa problemom. bilo je x mesta da ga zaustave ako nije dobrodošao kao anti-vaxx, da mu prvo ne daju vizu a konačno kao što je napisao ovaj lik iz ex/migracijskog, na boardingu u dubaiu uvek ima australijski (fwiw američki itd) pandur koji vrši proveru vize kome je mogla biti poslata instrukcija. ako su AUS političari još tokom leta davali izjave da neće ući u zemlju a to se potom dogodilo, onda je neko hteo da zagrmi jako i pošalje najjaču poruku. meni to nije bolji svet i izvinite me na drugačijem mišljenju od vašeg.
isto bi ovo pisao da je na novaxovom mestu boško obradović, varg vikernes ili ne znam već ko.
isto bi ovo pisao da je na novaxovom mestu boško obradović, varg vikernes ili ne znam već ko.
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Post n°685
to je skroz drugo pitanje
_____
????
- Post n°686
kako nema veze, on se kurčio kako pravila ne važe za njega, pa je popio zabranu, nije ni kriv ni dužan popio zabranu, u kom slučaju bih ja bila na njegovoj strani.
_____
- Post n°687
Pogrešno. Umesto da advokati pregovaraju o njegovom igranju na turniru on je poverovao garancijama organizatora koji očigledno nisu imali pravo da mu ih (garancije) daju.
Uvek je tako kad se čovek petlja u nešto što nije njegovo posao.
Njegovo je da udara lopticu.
Uvek je tako kad se čovek petlja u nešto što nije njegovo posao.
Njegovo je da udara lopticu.
_____
Sweet and Tender Hooligan
- Post n°689
Jaala Pulford is the acting Victorian sports minister, who said at the end of this TV news report on Djokovic's exemption earlier today that she "is sort of hoping Rafa wins"... https://t.co/laKDLqr63Y
— Stuart Fraser (@stu_fraser) January 5, 2022
- Post n°690
tata srđan se jako kandiduje za najodvratnijeg lika u zemlji, što je, znamo, kuglica u najzajebanijem šeširu.
ova gospođa je možda stavila i neke pare na rafu, nek neko proveri šta kažu kladže
ova gospođa je možda stavila i neke pare na rafu, nek neko proveri šta kažu kladže
- Post n°691
kako se kurčio?bela maca wrote:kako nema veze, on se kurčio kako pravila ne važe za njega, pa je popio zabranu, nije ni kriv ni dužan popio zabranu, u kom slučaju bih ja bila na njegovoj strani.
tupan je samo pomenuo da ima izuzeće (kao još nekoliko igrača) jer egocentrik misli da njega tamo mnogo vole i jedva čekaju da dođe, a nije mu ni prošlo kroz glavu da su tamo ljudi bijesni jer 2 godine ne mogu da mrdnu dalje od 5 km od kuće
- Guest
- Post n°692
ja bih generalno rekao da je njegova glava veoma prohodna.
- Post n°693
Mnogo vi to komplikovano zamisljate - njega su izigrali pohlepni AO organizatori i njegov sopstveni ego. Neko mu je javio da je dobio neku exemption, on brze bolje skocio na avion sa ubedjem da je dovoljno da on being novak Djokovic samo mahne papirom. Osim ako se nesto nije promenilo u poslednjih 5 godina - na ukrcavanju te ne pregleda australijski pandur (americki da, kad ides za ameriku) i iz mog onolikog izkustva (ukljucujuci i sa plavim pasosem gde su me tokom 2007/8 na svakom sletanju na NZ drzali u sobi jedno 40min dok im ne stigne potvrda iz immigracionog da je moja studentska viza validna) provere na ukrcavanjima su uglavnom po principu "the computer says no/yes". nuance su za boarding officers. da je drugacije, mogli bi da sklone one redove po sletanju.kondo wrote:nikakve veze tvoja drugarica maco nema sa problemom. bilo je x mesta da ga zaustave ako nije dobrodošao kao anti-vaxx, da mu prvo ne daju vizu a konačno kao što je napisao ovaj lik iz ex/migracijskog, na boardingu u dubaiu uvek ima australijski (fwiw američki itd) pandur koji vrši proveru vize kome je mogla biti poslata instrukcija. ako su AUS političari još tokom leta davali izjave da neće ući u zemlju a to se potom dogodilo, onda je neko hteo da zagrmi jako i pošalje najjaču poruku. meni to nije bolji svet i izvinite me na drugačijem mišljenju od vašeg.
edit: sad vidim da ovo oko border officer u dubaiu pise "available to assist", znaci ne pregleda svakoga, kao sto je slucaj sa ukrcavanjima za Ameriku nego opet slucaj treba da bude flagged od strane onih sto vrse chekiranje.
_____
you cannot simply trust a language model when it tells you how it feels
- Post n°694
U Dnevniki bizaran prilog o Novaku, kao nesto iz vremena bombardovanja. Samo sto se ne jebu majke australske.
Tek nakon toga, u 17. minutu, prva vest o broju zarazenih.
Bravo za Srbiju.
Tek nakon toga, u 17. minutu, prva vest o broju zarazenih.
Bravo za Srbiju.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°696
Krenule anegdote sa aerodroma?
... i mene su cimali panduri na granici "gde ideš?", "pokaži pare!"... i slično u jednoj skandinavskoj zemlji dok su Miljana Vukovića (Hells Angels Serbia) i ortake pustili bez problema.
Išli ljudi na neki bajkerski skup, ironično, avionom. I kakve to veze ima sa bilo čim?
related pic
Bez zajebancije. Novak je išao tamo da radi. Rekli su mu ponesi potvrdu. Na granici mu rekli da potvrda ne važi. On pitao šta sad? Rekli mu da će da mu lupe zabranu 3 godine ili da čeka u hotelu koji je gori od, kad smo već tu, skandinavskih zatvora otvorenog tipa.
Sledeći put neka angažuje advokata, uplati neko osiguranje i slično. Sad može da lupa crte i da radi sklekove, kako se to već radi u zatvoru.
... i mene su cimali panduri na granici "gde ideš?", "pokaži pare!"... i slično u jednoj skandinavskoj zemlji dok su Miljana Vukovića (Hells Angels Serbia) i ortake pustili bez problema.
Išli ljudi na neki bajkerski skup, ironično, avionom. I kakve to veze ima sa bilo čim?
related pic
Bez zajebancije. Novak je išao tamo da radi. Rekli su mu ponesi potvrdu. Na granici mu rekli da potvrda ne važi. On pitao šta sad? Rekli mu da će da mu lupe zabranu 3 godine ili da čeka u hotelu koji je gori od, kad smo već tu, skandinavskih zatvora otvorenog tipa.
Sledeći put neka angažuje advokata, uplati neko osiguranje i slično. Sad može da lupa crte i da radi sklekove, kako se to već radi u zatvoru.
_____
Sweet and Tender Hooligan
- Post n°697
Као да су се договарали са Озијима како да попуне време у вестима. Мора да и тамо фали занимљиве забаве са укусом као некаквог рла.
Ако успеју ово да развуку на пешес дана, ето свима севапа.
Ако успеју ово да развуку на пешес дана, ето свима севапа.
_____
electric pencil sharpener is useless, electric pencils don't need to be sharpened at all
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°698
e to. onog momenta kad mu je javljeno da je dobio sta je dobio od AO organizatora, on tj. ko god mu vec vodi administraciju je lepo trebalo da uradi ono sto svako sa dva grama mozga intenzivno radi poslednje dve godine - po 5 puta proveri da li su papiri koje ima ovog trenutka (jer se situacija jako brzo menja) dovoljni za ulazak u zemlju u koju je krenuo.Notxor wrote:
a ovo vise oko toga da mu je bila izdata viza: da li zaista tokom apliciranja za AUS vizu, sada pored onih pitanja da li imas tuberkulozu i da li si ucestvovao u ratnim zlocinima stoji i pitanje da li si primio vakcinu protiv kovida (ili imas exemption)? ako stoji, onda definitivno problem sto su mu dali vizu (mada je imao dovoljno vremena da se vakcinise od Nov do sada). ako to pitanje nije deo procesa izdavanja vize - na osnovu cega je trebalo da ga odbiju?
_____
- Post n°699
napreduješ, čestitam, počela si da koristiš reč "ako"...
_____
#FreeFacu
- Post n°700
da bolje citas manje bi se nervirao...kondo wrote:napreduješ, čestitam, počela si da koristiš reč "ako"...
_____