Novak - četnik sa reketom
- Post n°651
Re: Novak - četnik sa reketom
Ne znam, ali AO ga je pustio da ucestvuje zato sto je AO prihvatio njegove medicinske papire zasto ne moze vakcinu. At any rate, nista ih nije sprecavalo da ga samo posalju kuci, a ne ovo sranje.
- Post n°652
Ajmo malo na vedrije teme
- Ako damo Noleta, dali smo sebe. Oni žele da mi budemo na kolenima! E, nećemo! Ovo je politička igra ugnjetavanja Novaka! A, taj Skot je skotina - poručio je Srđan i dobio ovacije prisutnih.
15.16 - Ori se centrom Beograda "Ne damo Novaka"...
15.04 - Ministarka Darija Kisić Tepavčević došla je da pruži podršku Novaku.
15.24 - Oduševljen sam što vidim sve generacije koje su došle da podrže našeg Noleta. To govori da smo jedinstveni i da isto mislimo - zaključi je Srđan i dobio velike ovacije.
15.22 - Ko vam je pomogao kada su bile poplave i požari, upitao je Srđan aludirajući na pomoć Australiji od strane Novaka.
15.20 - Srđan Đoković se obraća uz pomoć megafona okupljenima:
- Ako damo Noleta, dali smo sebe. Oni žele da mi budemo na kolenima! E, nećemo! Ovo je politička igra ugnjetavanja Novaka! A, taj Skot je skotina - poručio je Srđan i dobio ovacije prisutnih.
15.16 - Ori se centrom Beograda "Ne damo Novaka"...
15.04 - Ministarka Darija Kisić Tepavčević došla je da pruži podršku Novaku.
15.24 - Oduševljen sam što vidim sve generacije koje su došle da podrže našeg Noleta. To govori da smo jedinstveni i da isto mislimo - zaključi je Srđan i dobio velike ovacije.
15.22 - Ko vam je pomogao kada su bile poplave i požari, upitao je Srđan aludirajući na pomoć Australiji od strane Novaka.
15.20 - Srđan Đoković se obraća uz pomoć megafona okupljenima:
_____
Što se ostaloga tiče, smatram da Zapad treba razoriti
Jedini proleter Burundija
Pristalica krvne osvete
- Post n°653
za bold se slazem, ali to da je podneo papire o vakcinaciji pre dobijanja vize nije tacno jer, again, viza i covid-related entry requirements su dve razlicite stvari, ne samo u australiji. a ovo sto ga je AO pustio da igra - gde to pise da su requirements za igranje na AO isti kao requirements za ulazak u zemlju?...Mór Thököly wrote:Ne znam, ali AO ga je pustio da ucestvuje zato sto je AO prihvatio njegove medicinske papire zasto ne moze vakcinu. At any rate, nista ih nije sprecavalo da ga samo posalju kuci, a ne ovo sranje.
_____
you cannot simply trust a language model when it tells you how it feels
- Post n°655
Проблеми су што су му дали уопште визу, и под Б што су га пустили да уђе у авион, како и пише у тексту.
Али већи проблем је бирократско слепо држање правила.
Мора вакцина, и то само она коју смо одобрилк. Која тренутно не штити од омикрона...
По многим испитивањима, поставио Румби јуче на вирусу за Данску, прележали имају бољу заштиту од вакцинисаних.
Имају ПЦР тест на улазу и карантин - одличан метод за спречавање ширења болести. То је довољно да се спречи ширење.
При свему томе, омикрон се много раширио у Аустралији. Неће бити проблем да се спречи улазак заражених спортиста - већ да се спортисти заштите од заразе током турнира.
Цео овај циркус ће јако лоше да изгледа по поборнике мера против вируса. Једноставно је лоше по свим параметрима.
А заклањање иза ФТ1П не помаже у апсурдности ситуације
Мора вакцина, и то само она коју смо одобрилк. Која тренутно не штити од омикрона...
По многим испитивањима, поставио Румби јуче на вирусу за Данску, прележали имају бољу заштиту од вакцинисаних.
Имају ПЦР тест на улазу и карантин - одличан метод за спречавање ширења болести. То је довољно да се спречи ширење.
При свему томе, омикрон се много раширио у Аустралији. Неће бити проблем да се спречи улазак заражених спортиста - већ да се спортисти заштите од заразе током турнира.
Цео овај циркус ће јако лоше да изгледа по поборнике мера против вируса. Једноставно је лоше по свим параметрима.
- Post n°656
Иначе сам много пута вадио визу за спортска такмичења, што за мене што за колеге.
И за време спортских санкција, и док су требале визе за ЕУ и остале земље.
Било је разних случајева. Почев од Француза који су тражили сваки папир бесмислени да се има. До Холанђана који су исту ту ситуацију решавали врло просто и лагано.
Али најбољи су ми били Кинези 90их.
Неком ко је вадио визу у западним земљама непојмљиво искуство.
И за време спортских санкција, и док су требале визе за ЕУ и остале земље.
Било је разних случајева. Почев од Француза који су тражили сваки папир бесмислени да се има. До Холанђана који су исту ту ситуацију решавали врло просто и лагано.
Али најбољи су ми били Кинези 90их.
Неком ко је вадио визу у западним земљама непојмљиво искуство.
- Post n°657
Cousin Billy wrote:
Bio sam uveren da je obratno!
Koristan video
_____
Međuopštinski pustolov.
Zli stolar.
- Post n°658
TV N1 Sarajevo@N1infoSA
Đokovićev otac: Isusa su razapinjali na krst i svašta mu radili i on je izdržao. I Novaka pokušavaju na isti način, da ga bace na koljena, da mu rade sve i svašta
Valjalo bi kad bi neko skupio ove misli da se izda Najnoviji zavet, po Brnabi, po Srletu a ne sumnjam da bi i Cirilica imala sta da doda
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°659
ficfiric wrote:TV N1 Sarajevo@N1infoSA
Đokovićev otac: Isusa su razapinjali na krst i svašta mu radili i on je izdržao. I Novaka pokušavaju na isti način, da ga bace na koljena, da mu rade sve i svašta
Valjalo bi kad bi neko skupio ove misli da se izda Najnoviji zavet, po Brnabi, po Srletu a ne sumnjam da bi i Cirilica imala sta da doda
Шта, опет се оспорава оставинска и појављују се нове верзије завештања? Е, адвокати адвокати...
_____
electric pencil sharpener is useless, electric pencils don't need to be sharpened at all
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°660
ficfric naso sam ti bolji avatar
_____
????
- Guest
- Post n°661
паће wrote:ficfiric wrote:
Шта, опет се оспорава оставинска и појављују се нове верзије завештања? Е, адвокати адвокати...
Novi zavet nije nova verzija nego aneks ugovora usklađen sa opštim zakonskim okvirom.
- Post n°662
Cousin Billy wrote:паће wrote:
Novi zavet nije nova verzija nego aneks ugovora usklađen sa opštim zakonskim okvirom.
На енглеском не звучи баш тако...
_____
electric pencil sharpener is useless, electric pencils don't need to be sharpened at all
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°663
Janko Suvar wrote:ficfric naso sam ti bolji avatar
Izmedju ustaskog plakata i ustaskog pozdrava, ipak biram plakat
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°664
хаххахахљхљххљхахсхсхахљхахсххсхсхсхсхсхХхааахах pic.twitter.com/2NkL4y6WKK
— пункреас (@punkreaspunkr) January 6, 2022
_____
ja se rukovodim logikom gvozdenih determinizama
- Post n°665
E pa nece biti, vizu je dobio regularno. Problem je sto je uopste dobio ovu exemption od ovog "nezavisnog tela", i to izgleda bukvalno u poslednji cas, nakon cega je on odmah skocio na avion. Da su tu bili dosledni i uskladjeni sa sirom slikom, jelte, i pravilima ulaska, ne bi bilo ovog cirkusa, to start with. (konkretno, ako je on stvarno dobio tu exemption na osnovu jednog papira...)Sotir wrote:Проблеми су што су му дали уопште визу, и под Б што су га пустили да уђе у авион, како и пише у тексту.
malo mi je truba prozivati sto je pusten na avion. nije ni prvi ni poslednji ko je sleteo pa bio denied entry. ti sluzbenici koji rade na ukrcavanjima nisu border control officiers, i nisam bas sigurna ko bi od njih bio spreman da rizikuje tuzbu ako ga ne pusti jer nesto u dokumentaciji deluje fishy. lakse je ovim border officers da kazu ne kad imaju drzavu a ne privatnu kompaniju iza sebe.
(inace me nervira ovaj topik jer mi se uopste ne mili da opravdavam postupke bio cijih border forces, ali osim sto je problem sto ga nisu odmah spakovali i vratili nazad dozvoljavajuci tako da se sve pretvori u jos vecu politicku farsu, ja ne vidim sta su oni tu pogresno uradili)
_____
- Post n°666
_____
- Post n°667
Rafa Nadal appeared to be short on sympathy for Novak Djokovic on Thursday as he shared his thoughts on his great rival's current plight.
— euronews (@euronews) January 6, 2022
Djokovic is facing deportation from Australia for failing to meet COVID vaccine entry requirements. pic.twitter.com/ZW7eJfI1ux
- Post n°668
- Post n°669
https://www.theguardian.com/commentisfree/2022/jan/06/so-called-border-vigilance-pms-tough-guy-act-on-djokovic-wont-distract-from-failed-covid-response
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°670
ovo ce jos ispasti tripple win (I wish):
- tupavi antivakser placa cenu svoje umisljenosti
- Rafa osvaja 21. slem
- Skot Morison napravio sebi petljavinu iz koje ne moze da se izvuce i konacno vise pada
- Rafa osvaja 21. slem
- Skot Morison napravio sebi petljavinu iz koje ne moze da se izvuce i konacno vise pada
_____
- Post n°671
lalinea wrote:ovo ce jos ispasti tripple win (I wish):
- Rafa osvaja 21. slem
ne znam da li ti je neko skoro rekao da si debilka ali let it be
kao i svako ko se se u sukobu bilo koga sa jedne i raspojasane državne sile sa druge stavlja na stranu države
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Guest
- Post n°672
dobro da indi nije više za nama, verovatno bi napustio forum nekoliko puta u poslednja 24h
- Post n°673
lolkondo wrote:lalinea wrote:ovo ce jos ispasti tripple win (I wish):
- Rafa osvaja 21. slem
ne znam da li ti je neko skoro rekao da si debilka ali let it be
kao i svako ko se se u sukobu bilo koga sa jedne i raspojasane državne sile sa druge stavlja na stranu države
_____
- Post n°674
Talason wrote:dobro da indi nije više za nama, verovatno bi napustio forum nekoliko puta u poslednja 24h
Оборио би све рекорде по броју истовремених заувека.
_____