Novak - četnik sa reketom
- Post n°576
Re: Novak - četnik sa reketom
misliš da duguje neke pare australiji što mu daju kejs? hm.....
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Post n°577
bela maca wrote:kako to misliš ne širi zarazu? bukvalno lično zbog njega zamalo ja da se zarazim prošlog julakondo wrote:A što bi, po kom osnovu? Ako mu je dobro bez nje i ne širi zarazu a ne oseća se bezbedno da se vakciniše, šta hoćete od njega kao i bilo koga drugog ko ne sledi vaš tok mozga ili bezmozga, svejedno.
ne tuguj došao je januar
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Guest
- Post n°578
da li će kod rogana uskoro, šta se priča
ipak je tu logika australije neoboriva, može da učestvuje ako je vakcinisan i zaražen
ipak je tu logika australije neoboriva, može da učestvuje ako je vakcinisan i zaražen
- Post n°579
Uspeh Petrović @UspehPetrovic 1h
Žiro račun za pomoć Novaku Đokoviću i njegovoj porodici u ovim teškim trenucima:
866-000075556596-79
Prva Monegaška Banka, Monte Karlo
Model: Sindi
Poziv na broj: 1244
Svrha uplate: Srectva za borbu protivu najnovijeg sveckog poredka
_____
i would like to talk here about The Last of Us on HBO... and yeah, yeah i know.. the world is burning but lets just all sit and talk about television. again - what else are we doing with ourselves ? we are not creating any militias. but my god we still have the content. appraising content is the american modus vivendi.. that's why we are here for. to absorb the content and then render some sort of a judgment on content. because there is a buried hope that if enough people have the right opinion about the content - the content will get better which will then flow to our structures and make the world a better place
- Post n°580
ovde omilljeni Glen Grinvald kaze da ce pricati o Djovaku na podcastu svome i o godisnjiici najgoreg dogadjaja u istoriji sveta i u nazad.
_____
????
- Guest
- Post n°581
Janko Suvar wrote:ovde omilljeni Glen Grinvald kaze da ce pricati o Djovaku na podcastu svome i o godisnjiici najgoreg dogadjaja u istoriji sveta i u nazad.
- Post n°582
Možda zato što nijedan profesionalni teniser nije prekinuo karijeru zbog korone ali jeste zbog vakcine(Chardy, koga je upravo Novak izbacio na prošlom AO)? Iz njegovog POV odluka je sasvim opravdana.Летећи Полип wrote:A zasto Novak ne primi vakcinu, te onda normalno ucestvuje na takmicenju?
- Post n°583
Glenara je stari ljubitelj tenisa, a i Djokofan. ne sumnjam doduše da će Novak sad postati slobodarski simvol i da će Vukadinović da kaže I told you so.Janko Suvar wrote:ovde omilljeni Glen Grinvald kaze da ce pricati o Djovaku na podcastu svome i o godisnjiici najgoreg dogadjaja u istoriji sveta i u nazad.
- Post n°584
Ma navukli ga da sleti u Melburn da bi ga ponizili. To napadanje Atp poretka mu nece oprostiti.
- Post n°585
Uncle Baby Billy wrote:Glenara je stari ljubitelj tenisa, a i Djokofan. ne sumnjam doduše da će Novak sad postati slobodarski simvol i da će Vukadinović da kaže I told you so.Janko Suvar wrote:ovde omilljeni Glen Grinvald kaze da ce pricati o Djovaku na podcastu svome i o godisnjiici najgoreg dogadjaja u istoriji sveta i u nazad.
glenara zapravo jeste fan tenisa, hteo je da pravi film o navratilovoj. pise o tenisu povremeno. navija uvek protiv djokovica, napiso je jednom: bilo ko samo ne novak. mislim da je federeov fan, zaboravio sam. ali misli i da je nole nepravedno omrznut (zato sto je kresovo fedal parti i zato sto je ovog dela sveta) i uvek ga brani u protekle 2 godine kontre radi.
- Post n°586
jeste da, pobrkao sam to sa njegovim odnosom prema Novaku. a Martina mu je bukvalno idol.
_____
ja se rukovodim logikom gvozdenih determinizama
- Post n°587
ne razumem Talasone kakav je to argument, mera je takva kakva je, mozda ju je omikron vec sad ucinio zastarelom, al je takva kakava je i ne vidim sta on tu izvodi.
U sirem smislu, on je oko cele ove stvari na ludackoj strani, i ja mislim da nije nista lose da se bude ostar prema toj strani.
edit: nisam znao to za Grinvalda, onda sve ok, nek podkastuje kolko oce.
U sirem smislu, on je oko cele ove stvari na ludackoj strani, i ja mislim da nije nista lose da se bude ostar prema toj strani.
_____
????
- Post n°588
super što si se vratio a taman smo zaboravili da si jebeni provincijski debil strejtaš koji sigurno jebe u belim čarapama, štrokavim odozdo naravno
_____
#FreeFacu
- Post n°590
jebeni slovaci (i česi i ostali iz tog dela sveta), šteta što nikada nije bilo genocida koji su fwiw zaslužili
rusi su mogli ali kapiram da nisu hteli da prljaju ruke
_____
#FreeFacu
- Guest
- Post n°591
Janko Suvar wrote:ne razumem Talasone kakav je to argument, mera je takva kakva je, mozda ju je omikron vec sad ucinio zastarelom, al je takva kakava je i ne vidim sta on tu izvodi.
sudar titana, to je moj stav po ovom pitanju
- Post n°592
jbte ni kulen ne umete da napravite
_____
#FreeFacu
- Post n°593
sto poludje ovoliko?kondo wrote:jebeni slovaci (i česi i ostali iz tog dela sveta), šteta što nikada nije bilo genocida koji su fwiw zaslužili
_____
????
- Post n°594
e pa sad, genocid ajde de, al ovo stvarno nije u redu.kondo wrote:jbte ni kulen ne umete da napravite
_____
????
- Post n°595
jesam ja sad losa osoba sto se nasladjujem ovom "LEAVE NOVAX ALONE!!!" histerijom?
trenutni hajlajt mi je kuknjava nekoga za koga znam da je bio imigrant bez papira, kako je, eto, Australija pustila svakakve kriminalce i imigrante bez papira da udju, a nece jednog nevakcinisanog Novaka.
trenutni hajlajt mi je kuknjava nekoga za koga znam da je bio imigrant bez papira, kako je, eto, Australija pustila svakakve kriminalce i imigrante bez papira da udju, a nece jednog nevakcinisanog Novaka.
_____
you cannot simply trust a language model when it tells you how it feels
- Post n°596
"He might get booed on the court"
— BBC News (World) (@BBCWorld) January 5, 2022
Australians react to tennis player Novak Djokovic's Covid vaccination exemptionhttps://t.co/9eLEjKfCJ1 pic.twitter.com/XeyrOzRlOF
- Post n°597
još ga nije isteralo!
Djokovic case to go to full hearing on Monday
Ok so with that, we have some clarity on where things go from here. Both parties agreed to an interim injunction that prevents Djokovic from being removed from Australia until then.
With the tournament 10 days away, both parties discussed the timing and the need to have a judgement handed down soon, although the court has yet to see all the submissions, with the judge urging the parties to get them in in a timely manner.
The matter is now listed for hearing at 10am on Monday.
_____
- Post n°598
al ce advokati da se omaste
- Post n°599
Djokovic paperwork on arrival was “minimal” and only supported by one doctor, sources said. Far less substantive than the 3 others who entered using same vaccine exemption. When officials asked him to hand up more documentation none was produced @theage https://t.co/pMDVDh2hOw
— Paul Sakkal (@paulsakkal) January 6, 2022
SRBIN došao na šalter bez svih potrebnih papira, nećete verovati šta se sledeće dogodilo (FOTO, VIDEO)
_____
- Post n°600
minimal kod njih ništa kvalitet samo kvantitet