munuli majstorima kontre - kontru
IDEMO !
Samo se velikani lože na #AFCON. Dame i gospodo Đani Ćurčić. Hvala @mjehurnamrezi na materijalu. https://t.co/DCn8dCU8eX pic.twitter.com/lNfHmPeKmp
— Miloje Stronk (@helmutdukadam86) January 21, 2022
Daï Djakman Faré wrote:navijam protiv gabonaca al realno jebo im je mater ovaj marokanac sudija
sad si pogledo coach zoranaficfiric wrote:Steta sto nema prvenstva za boraniju kao sto je fiba napravila prvenstvo za Malte, Irske, Moldavije... Navijao bih za Juzni Sudan. Kupili su me filmom sa selektorom Djordjevicem
The Comoros assistant manager Daniel Padovanni said: “We’ve already chosen an outfield player who will start as keeper. It’s a player who in training has shown that he can play as a keeper.”
klasicni zirafica nas - usao je u igru, momentalno je uzrokovao haos u odbrani tunisa i napravio bar jedno 2 izgledne situacije za NG mucenjem vode oko 16-ca (izmedju ostalih onaj vrlo izgledni slobodnjak sto je musa fulao) i tacno kada je trebao da zasija - izasao sam pred ben saida i sutno 2 metra pored golakondo wrote:nigerija propo
tunizija prc
sadik ništa
Daï Djakman Faré wrote:sad si pogledo coach zorana
Daï Djakman Faré wrote:btw komori sutra stavljaju igraca na gol protiv kameruna posto su im se prvi golman povredio a druga 2 su u kovid protokolu
РАСПАД СИСТЕМА - У једном дану 105 заражених играча на Европском првенству
У току је главна рунда Европског првенства у рукомету.
Французи пред данашњи меч са Исландом (18 часова) имају максималан учинак и на прагу су полуфинала.
Ипак, без селектора Гијома Жила су, има корону.
О збивањима на турниру говорио је голман Триколора Венсан Жерар.
- Ретко себи допуштам овакве испаде, али морам да прокоментаришем ово што се догађа у Мађарској. У овом тренутку ми нисмо јако нападнути вирусом, па не могу да ме оптуже да се жалим на ситуацију каква је код нас. Само данас имамо 105 позитивних случајева у репрезентацијама. Која је корист од овог првенства? Ја то не могу да разумем. Постоји стваран проблем и срамота је ово што се рукомету догађа. Више него на игру фокусирани смо на лутрију у којој страхујемо ко ће добити позитиван тест и бити присиљен да оде.
Голман олимпијских шампиона додаје:
- Умара ме то што смо за турнир почели да се припремамо 26. децембра, а сведени смо на то да сада, кад је постало озбиљно, ако смо позитивни на тесту, из хотелских соба гледамо пријатеље како играју. Ништа не зависи од нас! Тестирају нас два пута дневно, ујутро и увече, а ми држимо фиге јер се бојимо да ће резултати теста бити позитивни.
BREAKING: Official says at least 6 people dead in stampede outside African Cup soccer game in Cameroon between the host country and Comoros. https://t.co/0HFZq9DfTk
— AP Sports (@AP_Sports) January 24, 2022