Nogoloptaška svaštara
- Post n°426
Re: Nogoloptaška svaštara
ova slika gore gde vodi loptu ga ne prikazuje u pravom svetlu, sa štucnama spuštenim do kopački
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Post n°427
Nikad im nisam oprostio sto su pobedili Poljake u polufinalu i Holandjane u finalu. Nikad.
_____
"Burundi je svakako sharmantno mesto cinika i knjiskih ljudi koji gledaju stvar sa svog olimpa od kartona."
“Here he was then, cruising the deserts of Mexico in my Ford Torino with my wife and my credit cards and his black-tongued dog. He had a chow dog that went everywhere with him, to the post office and ball games, and now that red beast was making free with his lion feet on my Torino seats.”
- Guest
- Post n°428
kad ti nikad dosta para uvek se mozes udruziti sa fudbalskom mafijom
- Post n°429
Girondins de Bordeaux otišao u stečaj.
- Post n°430
Povukao se američki vlasnik (King Street)
- Post n°431
ćaća wrote:Girondins de Bordeaux otišao u stečaj.
Oh boy
- Post n°432
Mislim da će se povratiti vrlo brzo, sexy je klub i grad, ima navijače, nov stadion itd. Samo da se reši brzo da ih ne bi izbacivali u zadnju ligu.
- Post n°433
Realno,pitanje je da li ima segzijeg imena kluba
- Post n°434
Duuule Sa-vic evocira uspomene na ta zlatna vremena kada nije bilo namestanja utakmica...
1975 - Partizan igra u Ljubljani dok ne da gol. Bjekovic ga u 94. minutu ipak daje, inace bi igrali do raspada Jugoslavije.
1979 - Partizanu preti ispadanje. U pretposlednjem kolu se igra veciti derbi i navijaci Zvezde pevaju "Druga ligo siri grane i prihvati mlade Partizane". U poslednjem kolu Partizan igra protiv bratske Buducnosti, i povoljan rezultat nikada nije dosao u pitanje.
1985 - Afera Sajber, 7 od 9 utakmica ponisteno zbog namestanja. U Beogradu pocetak drugog poluvremena kasni da bi igraci znali koliko golova treba da postignu da bi Partizan na gol razliku pretekao Zvezdu i osvojio prvenstvo. Janjus je jedini koji u timu Zeljeznicara ne zna da treba da izgube sa kolko treba razlike i sav ocajan i uplasen vice saigracima "igraj ba, uhapsice nas sve ko u Italiji", pri cemu se referise na aferu iz 1980 kada su pokupili Paola Rosija i drugare zbog laziranja i lupili im godinu dana zabrane igranja.
"Ja nisam naivan niti glup, ne mogu da poverujem da su utakmice nameštene. Ne znam kako može to da se desi, ja to nisam doživeo u svojoj karijeri nikada. Kako neko nekokme može da da bod?
1975 - Partizan igra u Ljubljani dok ne da gol. Bjekovic ga u 94. minutu ipak daje, inace bi igrali do raspada Jugoslavije.
1979 - Partizanu preti ispadanje. U pretposlednjem kolu se igra veciti derbi i navijaci Zvezde pevaju "Druga ligo siri grane i prihvati mlade Partizane". U poslednjem kolu Partizan igra protiv bratske Buducnosti, i povoljan rezultat nikada nije dosao u pitanje.
1985 - Afera Sajber, 7 od 9 utakmica ponisteno zbog namestanja. U Beogradu pocetak drugog poluvremena kasni da bi igraci znali koliko golova treba da postignu da bi Partizan na gol razliku pretekao Zvezdu i osvojio prvenstvo. Janjus je jedini koji u timu Zeljeznicara ne zna da treba da izgube sa kolko treba razlike i sav ocajan i uplasen vice saigracima "igraj ba, uhapsice nas sve ko u Italiji", pri cemu se referise na aferu iz 1980 kada su pokupili Paola Rosija i drugare zbog laziranja i lupili im godinu dana zabrane igranja.
_____
"Burundi je svakako sharmantno mesto cinika i knjiskih ljudi koji gledaju stvar sa svog olimpa od kartona."
“Here he was then, cruising the deserts of Mexico in my Ford Torino with my wife and my credit cards and his black-tongued dog. He had a chow dog that went everywhere with him, to the post office and ball games, and now that red beast was making free with his lion feet on my Torino seats.”
- Post n°435
Šteta što je Partizan bacio senku na besprekoran sportski duh i poštenje učesmoka elitnog fudbalskog takmičenja u zemlji od osnivanja lige do danas
- Post n°436
Jel znaš za slučaj kada su u upravi Partizana bila dva aktivna generala, posvadjali i podelili klub, pa im drug Tito dao prekomandu, jednom u Ljubljanu a drugom u Skoplje?
_____
- Post n°437
Mi smo oduvek imali fluidnu upravu
Rečju: elita
Rečju: elita
- Post n°438
Bio na sjeveru JNA na Želji i poslije na terenu prilikom proslave, nezaboravno. S terena istrčao preko invalida u kolicima na zapadu. Kad je počeo radit pendrek.
_____
Ha rendelkezésre áll a szükséges pénz, a vége általában jó.
- Post n°439
Ja sam to slušao kao dječarac na radiju. I to je bilo nezaboravno, a nekmoli to što si ti radio
- Post n°440
Iza mene 5 pijanih Sarajlija s narezanom sudžukom na novinskom papiru i, kunem se, staklenom bocom rakije. 1 od njih neprestano komentira, ma Janjuš je najbolji parader, najbolji parader... Ovaj zbilja pravi parade, ali golovi ulaze, 1, 2, 3... Iza sebe čujem pičkaranje i onaj pijani glas, najbolji parader, he he.
Na terenu, jurišamo kroz masu prema centru događanja, ništa ne vidimo, samo u jednom trenutku vidim ruke s pendrecima gore dolje. U tom trenutku se stuštimo na one invalide i preko njih se prepentramo.
Na terenu, jurišamo kroz masu prema centru događanja, ništa ne vidimo, samo u jednom trenutku vidim ruke s pendrecima gore dolje. U tom trenutku se stuštimo na one invalide i preko njih se prepentramo.
_____
- Post n°441
Generalno imam krasne uspomene s beogradskih sportskih borilišta. Posljednja Kukočeva tekma protiv Partizana kad cijela dvorana ustaje da ga isprati; CZ protiv Milana u magli; Hajdukova pobjeda protiv CZ u kupu po dubokom blatu; dolazak legije splitske djece od 10 - 15 god. na JNA; prvi Bobanov nastup za repku, pored mene sjedi cijlei Električni orgazam; Cibona s Draženom u Pioniru, s tribine se ori ovo i ono, a na kraju samo Sa-bo-nis, Sa-bo-nis!
_____
- Post n°442
I ja se tog kola sjećam kao i Mor, uz radio i frku, čekale se vijesti iz Beograda i Sarajeva i usput strepilo za Čelik jer je gusto bilo i na začelju.
Otto, možeš da provjeriš ima li te gdje na snimku. Možda te kamera Blagoja Topličića uhvatila dok si hodio terenom?
Otto, možeš da provjeriš ima li te gdje na snimku. Možda te kamera Blagoja Topličića uhvatila dok si hodio terenom?
_____
Međuopštinski pustolov.
Zli stolar.
- Post n°443
Joj sad se sjetih da sam prisustvovao dolasku Željinog autobusa, kroz masu dolazeće publike. Raja zviždi, urla, a Škoro do prozora ih gleda s očiglednim uživanjem i sve vrijeme pomiče srednji prst ispred usta.
_____
- Post n°444
Mart 1985. Pred početak večitog derbija odajemo poštu nedavno preminulom predsedniku SSSR. Svi ustaju, tišina. Odjednom neko zaurla “3-0 ZA REGANA!!!”.
_____
- Post n°446
Sever.
_____
- Post n°447
Ah, to je ta zvezda za koju sam navijao
- Post n°448
Gazda na Spotify hoće da kupi Arsenal.
- Post n°449
Ma da, saće da krenu vlasnička prestruktuiranja
- Post n°450
ćaća wrote:Mislim da će se povratiti vrlo brzo, sexy je klub i grad, ima navijače, nov stadion itd. Samo da se reši brzo da ih ne bi izbacivali u zadnju ligu.
Klub je ponuđen François-Henri Pinaultu, problem je što je on već vlasnik i navijač Rennes-a.