Sta ti je kada si orjunas pa moras da se dokazujes...
ZNATE LI KAKO JE BITI СРБИН U HRVATSKOJ?
- Post n°151
Re: ZNATE LI KAKO JE BITI СРБИН U HRVATSKOJ?
Ovo bi trebalo biti 'ajdukovci sa jucerasnjeg derbija 'ajduk-dinamo,
- Post n°153
Glasanje na Index.hr
Može li Srbija postati svjetski prvak u košarci?
Da 90%
Ne 10%
i tekst https://www.index.hr/sport/clanak/moze-li-srbija-postati-prvak-svijeta-u-kosarci/2113811.aspx?fbclid=IwAR2FvdQYiUqKh7tOpXEe8gFaD7I8O2t6abxEpDFlAa4Sc8DUTkUiQ6Kqynk
Inace, kacim na ovu temu zbog proslogodisnjeg proklinjanja svakoga ko navija za Hrvate na SP. Takvo ludjenje ne vidim sada
Može li Srbija postati svjetski prvak u košarci?
Da 90%
Ne 10%
i tekst https://www.index.hr/sport/clanak/moze-li-srbija-postati-prvak-svijeta-u-kosarci/2113811.aspx?fbclid=IwAR2FvdQYiUqKh7tOpXEe8gFaD7I8O2t6abxEpDFlAa4Sc8DUTkUiQ6Kqynk
Inace, kacim na ovu temu zbog proslogodisnjeg proklinjanja svakoga ko navija za Hrvate na SP. Takvo ludjenje ne vidim sada
_____
★
Uprava napolje!
- Guest
- Post n°154
košarka nije fudbal
košarkaška repstacija nije fudbalska repstacija
a ni srbija nije hrvatska
košarkaška repstacija nije fudbalska repstacija
a ni srbija nije hrvatska
- Post n°155
lol gledam profesora Baltazara sa sinom, ima meki pandurčina sa brkovima i pendrekom koji se zove Todor
- Post n°158
Gradonačelnik je Hrabroslav, prirodoslovac je Rudi, poštar je Florijan.
Žbir je Todor.
Žbir je Todor.
- Post n°159
ne razumem referencu Jel Todor kao srpsko ime?
_____
????
- Post n°160
Da. Posebno rasprostranjeno kod Srba u Dalmaciji.
- Guest
- Post n°162
i slovenci su davali starosrpska imena crticima
- Post n°163
Lol
Ovo je tak agramerski, gari, vjeruj mi.
Ovo je tak agramerski, gari, vjeruj mi.
- Guest
- Post n°165
AZ-5 wrote:pa da, bojan npr
Gari, baš ti fala na ovom podsjećanju. Izguglam Bojana i trideset i kusur godina nakon zadnjeg gledanja saznam da on nije mačak već medvjed.Do Slovenaca je, ne znam zašto su medvjedu prišili tigrasti mačiji rep.
@Špegelj.
Je li to originalna sinhronizacija Baltazara ili su radili novu nakon raspada YU?
- Post n°166
Originalno, koliko je meni poznato.
- Post n°167
Ovo sto si okacio gore iz 80tih?
- Guest
- Post n°168
dr. Labrador Špegelj wrote:Originalno, koliko je meni poznato.
Ubijeđen sam da sam u školskom programu odgledao sve epizode. Neke su imale samo muzičku podlogu a neke su imale preprič i mislim da ih je sve komentarisao jedan te isti ženski glas.
Prva epizoda koju sam našao je -Viktorov jajomat-, nema šanse da je ovo originalni ton.
- Post n°169
Kad sam bio klinac, svaki put bih odgledao Bojana u nadi da ce crtani biti zanimljiv. Svaki put bih dao novu sansu zato sto smo imenjaci i svaki put corak. Ista prica i sa Sesnaest puta Bojan
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°170
Neko je svojevremeno na blogu b92 napisao tekst pod nazivom "Bojan, crtani za zalost", jer se ovaj prikazivao u danima zalosti, kad nisu mogli da se prikazuju Dusko Dugousko itsl.
Last edited by William Murderface on Thu Jan 30, 2020 5:33 pm; edited 1 time in total
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°171
Ja mislim da je ovo original, samo da je sredjen.
- Guest
- Post n°172
ficfiric wrote:Kad sam bio klinac, svaki put bih odgledao Bojana u nadi da ce crtani biti zanimljiv. Svaki put bih dao novu sansu zato sto smo imenjaci i svaki put corak. Ista prica i sa Sesnaest puta Bojan
Bezvezniji od Bojana je bio samo onaj igrano-crtani. Počinjao je svaki put snimkom gipasnih ovaca koje se u sklopu satnog mehanizma vrte u krug, nešto slično onoj kukavici u zidnom satu. Onda se smjenjuju neki psihodelični crteži i snimak nekog djeteta koje jede bananu. Gripozno sam se osjećao uvijek kad bih taj crtani gledao, sreća pa mu se ni imena ne sjećam. Bojana su neko vrijeme počeli da puštalu u poluvremenu utakmica, srećom pa nije dugo potrajalo i vratili su se Gustavu i La Linei koje su prava stvar za taj termin.
William Murderface wrote:Neko je svojevremeno na blogu b92 napisao tekst pod nazivom "Bojan, crtani za zalost", jer se ovaj prikazivao u danoma zalost, kad nisu mogli da se prikazuju Dusko Dugousko itsl.
Ovo je istina
@Špegelj.
Sređen je i slika i ton, sad me baš zanima da li je rađena nova sinhronizacija, sjećanje jeste varljivo ali zaista ne pamtim da je muški glas komentirao Baltazara. Moguće je da je rađeno pred kraj SFRJ, dvije odgledane epizode mi imaju šmek tog vakta.
Last edited by fikret selimbašić on Thu Jan 30, 2020 5:36 pm; edited 1 time in total
- Post n°173
fikret selimbašić wrote:dr. Labrador Špegelj wrote:Originalno, koliko je meni poznato.
Ubijeđen sam da sam u školskom programu odgledao sve epizode. Neke su imale samo muzičku podlogu a neke su imale preprič i mislim da ih je sve komentarisao jedan te isti ženski glas.
А па колико год да гледам да из јеловника избацим глаголе са -ир- јер ми шкоде лепоти, толико нећемо да се играмо ревизионизма. Њих је коментирао један те исти женски глас.
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Guest
- Post n°174
паће wrote:fikret selimbašić wrote:
А па колико год да гледам да из јеловника избацим глаголе са -ир- јер ми шкоде лепоти, толико нећемо да се играмо ревизионизма. Њих је коментирао један те исти женски глас.
Ispravio.
Fore&fazoni na račun Srba u hrvatskoj policiji su starije od Baltazara. Nikakvo čudo da se Todorcop provukao i u oriđinalu, samo mi je ovaj glas nepoznat.
Last edited by fikret selimbašić on Thu Jan 30, 2020 5:40 pm; edited 1 time in total
- Post n°175
fikret selimbašić wrote:Bezvezniji od Bojana je bio samo onaj igrano-crtani. Počinjao je svaki put snimkom gipasnih ovaca koje se u sklopu satnog mehanizma vrte u krug, nešto slično onoj kukavici u zidnom satu. Onda se smjenjuju neki psihodelični crteži i snimak nekog djeteta koje jede bananu. Gripozno sam se osjećao uvijek kad bih taj crtani gledao, sreća pa mu se ni imena ne sjećam.
Hm, zvuci mi kao da sam tako nesto potisnuo iz secanja
fikret selimbašić wrote:Bojana su neko vrijeme počeli da puštalu u poluvremenu utakmica, srećom pa nije dugo potrajalo i vratili su se Gustavu i La Linei koje su prava stvar za taj termin.
I Stripi je isao u poluvremenima
_____
★
Uprava napolje!