Liberal nosi Pradu (Biljana Keller život i priključenija)
Nego, Kondo, zalio si se na naplatu parkinga (mada ne znam sto se ne bi naplacivalo). Evo, ovde je prestala naplata
_____
★
Uprava napolje!
Erzsebet Palatinus wrote:sta da rade ljudi koji nemaju drugi stan?
Neka žive u mansionu
Овде им се вероватно ни не исплати да плаћају оператера да гледа у мониторе, ни она два лика што седе у наплатним кућицама на она два ограђена паркинга.
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Guest
ja i dalje ne mogu da se opasuljim od saznanja da neko dan danas gleda Homeland
- Guest
ja то још нисам гледао, значи данас да не почињем?
- Guest
počni al ne planiraj da ćeš ići dalje od druge-treće sezone.
3 sezone
_____
THE space age is upon us. Rockets are leaving our globe at
speeds unheard of only a few years ago, to orbit earth, moon, and
sun. People have visited the moon, we have sent space probes to
all but one of the planets, and words like "orbit" and "satellite" are
picked up by children in the nursery.
"Biljana Srbljanović Smajlović" - dovitljivost sa Tvitera.
A malopre sam dobila snapshots što ima izliv debilizma na mozak i brani vanredno stanje i sve regresira na Sablju. Jebem ti život koliko je Heartefact ekipa toksična za ovo društvo.
Last edited by Mau on Sun Mar 29, 2020 1:02 pm; edited 1 time in total
bila je sto kazu mladi sick burn na instagram storiju Jelene Lalatovic, uperena ka Srbljanovic, al to je sadrzaj sto kopni pred nama i eto sad nista nije ostalo od njega, kao i od ustavnih sloboda i zivota uopste.
_____
????
- Guest
сад сам изгуглао овај хеартефацт
до данас сам живео у блаженом незнању
зашто ох зашто
до данас сам живео у блаженом незнању
зашто ох зашто
ima i gore od hartefakta
https://www.nedeljnik.rs/red-za-maske-i-asepsol-neverovatni-duh-biljane-srbljanovic-i-potreba-za-pozitivnim-pricama-dnevnik-verana-matica-na-nedeljnik-rs/?utm_medium=Social&utm_source=Facebook&fbclid=IwAR3mM2WNyM_x0aVG53v2UOmTFk9Rg8LDsPt7_6BLt2BkkT-FXNavDCo44QU#Echobox=1585241879
https://www.nedeljnik.rs/red-za-maske-i-asepsol-neverovatni-duh-biljane-srbljanovic-i-potreba-za-pozitivnim-pricama-dnevnik-verana-matica-na-nedeljnik-rs/?utm_medium=Social&utm_source=Facebook&fbclid=IwAR3mM2WNyM_x0aVG53v2UOmTFk9Rg8LDsPt7_6BLt2BkkT-FXNavDCo44QU#Echobox=1585241879
hahaha vosraću se što bi rekao pink
pinče oglasi se, trsiš li u karanteni?
pinče oglasi se, trsiš li u karanteni?
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
Izvini, ali ovaj čovek konkretno pomaže ljudima. Da li si pročitala tekt?plachkica wrote:ima i gore od hartefakta
Pa dobro, kakvo je ovo parcijalno razmatranje stvari?Bluberi wrote:Izvini, ali ovaj čovek konkretno pomaže ljudima. Da li si pročitala tekt?plachkica wrote:ima i gore od hartefakta
A i ima ono, ako kazes da si pomogao, ne broji se. Otkud ovaj PR odjednom?
Parcijalno ili ne nekim ljudima u današnje vreme znači. Ili da puštamo ljude da se snalaze sami, jer Ana Brnabić.Mau wrote:Pa dobro, kakvo je ovo parcijalno razmatranje stvari?Bluberi wrote:
Izvini, ali ovaj čovek konkretno pomaže ljudima. Da li si pročitala tekt?
donela mi dr nedeljnik u jednoj od svojih akcija opskrbe mene i moje gajbe, kae kosta dinar
reko joj pa taman toliko i vredi! nisam ga otvorio
reko joj pa taman toliko i vredi! nisam ga otvorio
_____
radikalni patrijarhalni feminista
smrk kod dijane hrk
Pa ne, Ana Brnabic i kursista Cadez u simbiozi sa sikofantima iz teksta su doveli do toga da kada se nadjemo u nebranom grozdju mora neki srafic iz establismenta da hustluje okolo da bi se doslo do medicinskih instrumenata. Muka mi je.Bluberi wrote:Parcijalno ili ne nekim ljudima u današnje vreme znači. Ili da puštamo ljude da se snalaze sami, jer Ana Brnabić.Mau wrote:
Pa dobro, kakvo je ovo parcijalno razmatranje stvari?
Moralo je i u vremenu Demokrata.Mau wrote:Pa ne, Ana Brnabic i kursista Cadez u simbiozi sa sikofantima iz teksta su doveli do toga da kada se nadjemo u nebranom grozdju mora neki srafic iz establismenta da hustluje okolo da bi se doslo do medicinskih instrumenata. Muka mi je.Bluberi wrote:
Parcijalno ili ne nekim ljudima u današnje vreme znači. Ili da puštamo ljude da se snalaze sami, jer Ana Brnabić.
kojih demokrata, zar se oni nisu raspali
i ne mislim na ove domace
i ne mislim na ove domace
_____
radikalni patrijarhalni feminista
smrk kod dijane hrk
Ja u tom igrokazu idem sve do Djindjica i njegove administracije, nije mi to nikakav problem.Bluberi wrote:Moralo je i u vremenu Demokrata.Mau wrote:
Pa ne, Ana Brnabic i kursista Cadez u simbiozi sa sikofantima iz teksta su doveli do toga da kada se nadjemo u nebranom grozdju mora neki srafic iz establismenta da hustluje okolo da bi se doslo do medicinskih instrumenata. Muka mi je.
Heh Mau kida ovih dana
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
Pa to. Nekom će pomoć stići makar preko posrednika i to se na kraju računa.Mau wrote:Ja u tom igrokazu idem sve do Djindjica i njegove administracije, nije mi to nikakav problem.Bluberi wrote:
Moralo je i u vremenu Demokrata.
- Guest
Fakat, ali izgubili bi deo sebe kada bi sada prestali da hulimo na ove uštve.