Djamolidine Abdoujaparov wrote:to. sve sve ali jebi vučiću ne vadi, to ni Marko Đurić ne kaže.ficfiric wrote:
Mozda u nekim intimnijim prilikama. :brkic:
Djamolidine Abdoujaparov wrote:to. sve sve ali jebi vučiću ne vadi, to ni Marko Đurić ne kaže.ficfiric wrote:
Creepy Uncle wrote:Objektiv 12mm izobličio je sve u sobi.
Creepy Uncle wrote:Objektiv 12mm izobličio je sve u sobi.
Pametna Sreda
— Mara Ford (@Mahodari_Mara) July 3, 2019
Srbljanovic cbli pic.twitter.com/yC8V7h9RAe
ficfiric wrote:A vise nije dovoljno da se kaze da je palo nekakvih 100l kise, vec je sad padalo 100 litara u minuti
Ako sam dobro izracunao, kisa je bila takva da je punila jednu casu od 2dl za 24 sekunde. Evo, ne znam, moguce
pa eldepeovskoSotir wrote:Сећам се неких летњих пљускова још кад сам био мали па висио по улици, стварно су биле реке по улицама, и стварно канализација није била предвиђена за ту количини, али...
тад су се све те реке сливале и полако одлазиле низ канализацију. Ако је канализација пројектована за нпр 50мм на сат, ако у сату падне 100мм, значи да ће кроз два сата то све отећи.
Не може да буде да данима стоје баре по улицама и да се слива по подрумима. То је запушена канализација и нема приче.
Код мене у крају има пар одвода који су годинама запушени. То значи да се годинама не прегледа стање мреже.
Какво говно треба да будеш да браниш такав систем?
koz ic čru.disident wrote:pa eldepeovskoSotir wrote:Сећам се неких летњих пљускова још кад сам био мали па висио по улици, стварно су биле реке по улицама, и стварно канализација није била предвиђена за ту количини, али...
тад су се све те реке сливале и полако одлазиле низ канализацију. Ако је канализација пројектована за нпр 50мм на сат, ако у сату падне 100мм, значи да ће кроз два сата то све отећи.
Не може да буде да данима стоје баре по улицама и да се слива по подрумима. То је запушена канализација и нема приче.
Код мене у крају има пар одвода који су годинама запушени. То значи да се годинама не прегледа стање мреже.
Какво говно треба да будеш да браниш такав систем?