Sve, sve, ali u igrice ne diraj.Mr.Pink wrote:ok je imati stan na vodi, vesic je ok, djindjic je ok, sve je jebeno ok osim rusa i igrica
mrs
Bolje da je brata Van Damu ubila i porodicu Sigalu napala, mego što je Pinku na igrice udarila!
Sve, sve, ali u igrice ne diraj.Mr.Pink wrote:ok je imati stan na vodi, vesic je ok, djindjic je ok, sve je jebeno ok osim rusa i igrica
mrs
beatakeshi wrote:S druge strane, imate pojavu da kod mene na fakultetu imate predmet na kom studenti uče kako da pišu scenarija za video igre”, rekla je Biljana Srbljanović.
Djamolidine Abdoujaparov wrote:meni je jedino bitno da se složimo da je množina "podkasti" a ne "podkastovi".
William Murderface wrote:beatakeshi wrote:
Ta nemojte kasti
Uzede mi post iz tastature
BTW, "Ta nemojte (pod)kasti" je dobro ime za podkast. (Rusi STOP!)
darling wrote:Djamolidine Abdoujaparov wrote:meni je jedino bitno da se složimo da je množina "podkasti" a ne "podkastovi".William Murderface wrote:
Uzede mi post iz tastature
BTW, "Ta nemojte (pod)kasti" je dobro ime za podkast. (Rusi STOP!)
slazem se i dizem za jednacenje suglasnika po zvucnosti, slucaj d ispred k, potkasti
Pametna Sreda, Srbljanovic cbli. pic.twitter.com/abnaZT3saQ
— Mara Ford (@Mahodari_Mara) June 26, 2019
Па јесте. Ево, ако мени не верујеш - ту је Филип...plachkica wrote:ah, ako napadamo pavićevića napadamo crnogorce, nekažnjeno, jer je njih dozvoljeno napadati <3
William Murderface wrote:Ne zaboraviti "ljude iz sume"...
Ma kakav on, čekamo emisiju o Crnogorcima, osuši se internet, i ništa, šiš-miš.No Country wrote:Па јесте. Ево, ако мени не верујеш - ту је Филип...plachkica wrote:ah, ako napadamo pavićevića napadamo crnogorce, nekažnjeno, jer je njih dozvoljeno napadati <3
beatakeshi wrote:Moj omiljeni grafit: "Smrt okolnim državama".
паће wrote:Не сећам се да смо се нешто крвили и са Румунима.
KinderLad wrote:паће wrote:Не сећам се да смо се нешто крвили и са Румунима.
Nisamo do sada, ali sad ima to "crkveno pitanje"...
паће wrote:KinderLad wrote:
Nisamo do sada, ali sad ima to "crkveno pitanje"...
Црква ме не занима, а ако се то рачуна у разлог за заваду, д'идемо у оцов и они и ми.
Kovara&Reljara kažu da su Rumunji jako ružno postupali prema Srbima, preseljavali ih na malarične ade u dunavskoj delti, Čaušesku ih izbrisao.KinderLad wrote:паће wrote:Не сећам се да смо се нешто крвили и са Румунима.
Nismo do sada, ali sad ima to "crkveno pitanje"...
otto katz wrote:Kovara&Reljara kažu da su Rumunji jako ružno postupali prema Srbima, preseljavali ih na malarične ade u dunavskoj delti, Čaušesku ih izbrisao.KinderLad wrote:
Nismo do sada, ali sad ima to "crkveno pitanje"...