Od bombi i projektila NATO avijacije tokom bombardovanja Savezne Republike Jugoslavije, u periodu od 24. marta do 10. juna 1999. godine, život je izgubilo 756 ljudi.
— Fond za humanitarno pravo (@FHPHLC) March 24, 2023
Poimenični popis žrtava :point_right: https://t.co/0qb0oSHxxO
Popis su sačinili @REKOM_KOMRA, FHP i @HLCKosovo. pic.twitter.com/oeAayFx5Sz
Na današnji dan
- Post n°726
Re: Na današnji dan
- Post n°728
Al' će da bude povika na ove brojke...
Slušam jutros Radio Beograd 1. Državotvoran pristup tematici.
- Post n°729
Ma ima skoro 10 godina kako su te brojke utvrdjene
Da SocRaDNAP imaju neke druge jasne brojke odavno bi izasli sa njima u javnost.
Da SocRaDNAP imaju neke druge jasne brojke odavno bi izasli sa njima u javnost.
- Post n°730
Imaju onu "par hiljada vamo - par hiljada tamo".
- Post n°732
nadjemo se na ovom istom mestu 5og aprila, kad ce da popisu 524oro dece ubijeno u Sarajavu nasuprot 1601. Maloletne vojnike ce da metnu u zagradu.beatakeshi wrote:Al' će da bude povika na ove brojke...
- Spoiler:
- oce kurac
_____
????
- Post n°733
524 dece mislim da rusi do sada nisu uspeli da ubiju u celoj Ukrajini.
- Post n°734
Uvek imam problema sa poimanjem analogija: ovo je iz serijala "tako je svuda u svetu"?Janko Suvar wrote:nadjemo se na ovom istom mestu 5og aprila, kad ce da popisu 524oro dece ubijeno u Sarajavu nasuprot 1601. Maloletne vojnike ce da metnu u zagradu.beatakeshi wrote:Al' će da bude povika na ove brojke...
- Spoiler:
oce kurac
- Post n°735
Srećan 79. rođendan Vojislavu Koštunici.
_____
Sweet and Tender Hooligan
- Post n°736
pa vidis da nije tako svuda u svetu, ovde u svetu ce da ukazu da se laze na prigodan datum, a tamo u svetu nece da ukazu da se laze na prigodan datum, jer je to neumesno.
_____
????
- Post n°737
Mór Thököly wrote:524 dece mislim da rusi do sada nisu uspeli da ubiju u celoj Ukrajini.
Mrtvih Albanaca ne bi bilo da nije bilo agresije, mrtve dece u Sarajevu ne bi bilo da nije bilo protivustavne pobune/da Izetbegovic nije povukao potpis sa sporazuma. Tako nekako...?
- Post n°738
Molim te, ne teraj me da ti odgovaram na ovo...
- Post n°739
i ja sam se bas pitao kada ce poceti 24martovski lelek.
i naravno imamo sve. i albance samoubice i verolomnog izetbegovica i bosnjake koji nisu spremni na suocavanje kao mi slovaci
i naravno imamo sve. i albance samoubice i verolomnog izetbegovica i bosnjake koji nisu spremni na suocavanje kao mi slovaci
_____
And Will's father stood up, stuffed his pipe with tobacco, rummaged his pockets for matches, brought out a battered harmonica, a penknife, a cigarette lighter that wouldn't work, and a memo pad he had always meant to write some great thoughts down on but never got around to, and lined up these weapons for a pygmy war that could be lost before it even started
- Post n°740
Nemam pojma kakav te je lelek spopao. Ako im je malo 750 mrtvih nek ubiju jos dve iljade, ako im je malo 550 dece nek ubiju jos 1000. Ja sam samo rekao da brojevi nisu tacni i da ce jamacno Fond za humanitarno pravo ukazati na to 5 aprila kao sto je sad.
Ja sam Srbin isto koliko Bogic Bogicevic i Jovan Divjak, osecamo se ko Srbi, dakle Srbi smo, al ne igra ulogu.
- Spoiler:
- oce kurac
Ja sam Srbin isto koliko Bogic Bogicevic i Jovan Divjak, osecamo se ko Srbi, dakle Srbi smo, al ne igra ulogu.
_____
????
- Post n°741
ajde, ajde, drug hil je rekao da su drugovi srbi sve u pravu ali da svi moramo napred da gradimo zajedničku i srećniju budućnost
I offer my personal condolences to the families of those who lost their lives during the wars of the 1990s, including as a result of the NATO air campaign. I know that the Serbian people will never forget that terrible time, nor should they. (2/4)
— Ambassador Christopher R. Hill (@usambserbia) March 24, 2023
Together, we can build the better future the Serbian people deserve and want for future generations. (4/4)
- Post n°742
Ja bih da bombardujem Ameriku evo 60 dana, ne mora 78, pa da zajedno gradimo bolju buducnost sa mnom kao namesnikom za sektor Potomak, nekadasnji severoistok SAD, koji ce da otvara spomen-ploce ubijanim Indijancima, otvara rekonstruisane aerodrome kojima su se spasavali ruski piloti oboreni nad Amerikom i slikam se sa njihovim tuziteljkama i, zasto da ne, mladim bankarkama, dok ih analno teram da se za izgradnju puteva koji ce povezivati nasu bazu u Filipenkodelfiji sa ruskom bazom Bljuberi Baljtimor Hiljz zaduzuju kod vaskrsle Beobanke.
Uostalom, mislim da zvezdu treba razoriti.
- Post n°744
Krhko je sećanje: nije li neki čovek izneo druge brojke za SA pa je bila frtutma?
- Post n°745
Zgodna pljuvaonica
_____
Sweet and Tender Hooligan
- Post n°746
jeste srđan puhalo, spominje u tekstu istraživanja mirsada tokača
https://www.frontal.ba/blogovi/blog/60657/djecu-vam-necu-oprostiti
https://www.frontal.ba/blogovi/blog/60657/djecu-vam-necu-oprostiti
- Post n°747
Filipenko wrote:Ja bih da bombardujem Ameriku evo 60 dana, ne mora 78, pa da zajedno gradimo bolju buducnost sa mnom kao namesnikom za sektor Potomak, nekadasnji severoistok SAD, koji ce da otvara spomen-ploce ubijanim Indijancima, otvara rekonstruisane aerodrome kojima su se spasavali ruski piloti oboreni nad Amerikom i slikam se sa njihovim tuziteljkama i, zasto da ne, mladim bankarkama, dok ih analno teram da se za izgradnju puteva koji ce povezivati nasu bazu u Filipenkodelfiji sa ruskom bazom Bljuberi Baljtimor Hiljz zaduzuju kod vaskrsle Beobanke.
Ne možeš, al evo Rusi raspamećuju Ukrajinu pa verujem da ti je malo lakše. I tebi i milionima drugih Srba
- Post n°748
Mór Thököly wrote:Filipenko wrote:Ja bih da bombardujem Ameriku evo 60 dana, ne mora 78, pa da zajedno gradimo bolju buducnost sa mnom kao namesnikom za sektor Potomak, nekadasnji severoistok SAD, koji ce da otvara spomen-ploce ubijanim Indijancima, otvara rekonstruisane aerodrome kojima su se spasavali ruski piloti oboreni nad Amerikom i slikam se sa njihovim tuziteljkama i, zasto da ne, mladim bankarkama, dok ih analno teram da se za izgradnju puteva koji ce povezivati nasu bazu u Filipenkodelfiji sa ruskom bazom Bljuberi Baljtimor Hiljz zaduzuju kod vaskrsle Beobanke.
Ne možeš, al evo Rusi raspamećuju Ukrajinu pa verujem da ti je malo lakše. I tebi i milionima drugih Srba
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°749
plachkica wrote:ajde, ajde, drug hil je rekao da su drugovi srbi sve u pravu ali da svi moramo napred da gradimo zajedničku i srećniju budućnostI offer my personal condolences to the families of those who lost their lives during the wars of the 1990s, including as a result of the NATO air campaign. I know that the Serbian people will never forget that terrible time, nor should they. (2/4)
— Ambassador Christopher R. Hill (@usambserbia) March 24, 2023Together, we can build the better future the Serbian people deserve and want for future generations. (4/4)
Искусан став амбасадора Хила. Види се да одлично разуме овдашњи менталитет.
_____
Burundi is an exception among other nations because it is a country which gave God first place, a God who guards and protects from all misfortune.
Burundi... opskurno udruženje 20ak levičarskih intelektualaca, kojima je fetiš odbrana poniženih i uvredjenih.