Naprednjakluk
- Post n°951
Re: Naprednjakluk
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°952
_____
Sve čega ima na filmu, rekao sam, ima i na Zlatiboru.
~~~~~
Ne dajte da vas prevare! Sačuvajte svoje pojene!
- Post n°953
— Četvrti Oktobar (@CetvrtiOktobar) July 18, 2021
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°954
- Post n°955
Klasična SNS priča.
— Chomie (@MihovilLogar) July 15, 2021
Pitaju mog oca i tetku da se odreknu prava na kompoziciju, i onda ovaj besramni čovek po imenu Damir Handanović uradi turbo folk "aranžman" na sintisajzeru i "donira" ga Beogradu. Neverovatno.https://t.co/JzrfWkr4aa
- Post n°958
...i izmasakriranog tela dok ministar vulin priča o tome kako ne može ni da zamisli bol roditelja ovih ubijenih mladića, a sve se to dešava zbog toga što su navijači na poslednjoj utakmici partizana skandirali "vučiću, pederu" i bukvalno sam fasciniran koliko su jebeno bolesni
— иван__дамн (@ivan__damn) July 18, 2021
- Post n°959
ficfiric wrote:
Postoje i domace ambasade?
- Post n°960
Del Cap wrote:...i izmasakriranog tela dok ministar vulin priča o tome kako ne može ni da zamisli bol roditelja ovih ubijenih mladića, a sve se to dešava zbog toga što su navijači na poslednjoj utakmici partizana skandirali "vučiću, pederu" i bukvalno sam fasciniran koliko su jebeno bolesni
— иван__дамн (@ivan__damn) July 18, 2021
Dok Vulin zajedno sa Božom Spasićem i Vericom Bradić pokazuje krvave obezglavljene leševe u udarnom terminu na nac. frekvenciji, podsetnik da protiv Belivuka još nije podignuta optužnica.
— Radomir Martin (@radomir_martin) July 18, 2021
Bradić: "Da vidimo ove snimke još jednom, da vidimo na šta su ljudi spremni."
Vaistinu.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°961
_____
- Post n°962
/UZNEMIRUJUĆE (+18)/ UNAKAŽENO TELO, LEŠ BEZ GLAVE, NAJNOVIJE FOTOGRAFIJE ZLOČINA KLANA VELJE NEVOLJE! Šokantni prizori koje su gledali članovi porodica žrtava, a onda su POVRAĆALI!
Sta im znaci +18? Ko ima 30 godina, nakon gledanja ce imati 48?
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°963
Gledalac: pic.twitter.com/cs5UbZMp5q
— Ristić (@StevanRistic) July 18, 2021
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
- Post n°964
ficfiric wrote:Naravno, i portali su reagovali a ovo je potpis na galeriji
/UZNEMIRUJUĆE (+18)/ UNAKAŽENO TELO, LEŠ BEZ GLAVE, NAJNOVIJE FOTOGRAFIJE ZLOČINA KLANA VELJE NEVOLJE! Šokantni prizori koje su gledali članovi porodica žrtava, a onda su POVRAĆALI!
Sta im znaci +18? Ko ima 30 godina, nakon gledanja ce imati 48?
Мора да је то, или их је мрзело да набрајају, па је ово "/узнемирујуће, и још осамнаест придева које нас мрзи да куцамо/".
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°965
INFORMER SAZNAJE! OVO JE HEMIJA, muškarac koji je PREDVODIO SKANDIRANJE PROTIV VUČIĆA! NASLEDNIK ZEMUNSKOG KLANA, BLIZAK ŠKALJARCIMA!
Muškarac koji je predvodio sramno skandiranje protiv predsednika Srbije Aleksandra Vučića na fudbalskoj utakmici Proleter-Partizan u Novom Sadu je Nemanja Bojović zvani Hemija, saznaje Informer
Prema našim saznanjima, Bojović je vođa grupe "Zabranjeni", važi za naslednika zemunskog klana i veoma je blizak ozloglašenom i brutalnom škaljarskom klanu.
ON JE PREDVODIO SKANDIRANJE NAVIJAČA PARTIZANA PROTIV PREDSEDNIKA VUČIĆA Ovo je Hemija, sin Amonijaka i naslednik zemunskog klana
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°966
_____
- Post n°967
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°968
_____
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°969
_____
- Post n°970
_____
- Post n°971
MUP: A nije vam smetalo kad su dosovci prikazivali krvave patike Ivana Stambolića, kojeg je ubila država u kojoj smo mi bili vlast, a sad vam smeta što prikazujemo obezglavljene krvave ljude koje su ubili oni koje smo mi, opet kao vlast, napravili i do skoro podržavali.
— Radomir Martin (@radomir_martin) July 20, 2021
Oh, wait pic.twitter.com/9o2omJh6uY
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°972
Malo je. https://t.co/CnsE8uThJo
— Dr Небойша Кръстич (@HenryMiller2020) July 20, 2021
- Post n°974
Sagovornica mesecima je radila s njim. Lalića je tamo doveo ujak, rođeni brat njegove majke Momčilo Babić, tadašnji direktor zdravstvenog fonda, sada ambasador Srbije u Slovačkoj. Uspomene na ove susrete, kaže ona, nisu nimalo prijatne. Ni njoj ni ostalim njenim bivšim kolegama. U međuvremenu je napustila RFZO i sada radi u jednoj privatnoj firmi.
- Srđan Lalić je 1. novembra 2013. doveden u RFZO. U početku niko nije znao da mu je Babić ujak, ali se to kasnije pročulo. Nije ni čudo, s obzirom na to kako se ponašao od samog starta. Doveden je na poziciju IT stručnjaka i odmah je postavljen za šefa IT sektora u fondu, u filijali za grad Beograd. Početna plata mu je bila oko 70.000 dinara. Za to vreme bila je to solidna zarada - kaže bivša radnica fonda koja je Lalića viđala maltene svakog dana jer se on dosta kretao po zgradi i obilazio kancelarije.
https://www.istinomer.rs/akter/momcilo-babic/
Javnost ga pamti i po bliskosti sa Slobodanom Miloševićem i njegovom porodicom devedesetih godina. Bio je i član Glavnog odbora SPS, gradski sekretar za zdravlje i poslanik.
Posle pada Miloševića napustio je stranku. Dugo nije bio politički angažovan, ali se pojavljivao kao lekar Vojislava Šešelja, dok je štrajkovao glađu u Hagu.
U javnosti se vratio zahvaljujući brizi o zdravlju predsednika Tomislava Nikolića, kada je štrajkovao glađu.
Godine 2012 dobio priznanje proglašen „Najevopljanina za 2011“ za oblast programa i projekata, a za projekt „Zdravstvena politika u Srbiji do 2020 godine“.
Na mesto direktora Republičkog fonda za zdravstveno osiguranje došao je u februaru 2013. godine, a neopozivu ostavku na funkciju podneo je 11. decembra 2014.
Član je SNS.
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°975
https://mobile.twitter.com/IlijaMp
_____