Naprednjakluk
- Guest
- Post n°103
Re: Naprednjakluk
kakvi su to fajtovi jbt, ristovski vs trifunovic, georgiev vs djordje david, vucic vs jeremic djilas
- Post n°105
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10218898490480449
- Post n°106
đorđe david izgleda ko četka za lavabo
_____
most of us probably not getting better
but not getting better together
- Guest
- Post n°108
mhm da, lavabopbela maca wrote:đorđe david izgleda ko četka za lavabo
- Guest
- Post n°109
...спремна за замену.bela maca wrote:đorđe david izgleda ko četka za lavabo
- Guest
- Post n°110
Ja nisam manipulant i iznosim istinu pred opsirni argumentacioni metod moje misljenje i smotru programa organizatora ne cenim i ne uvazavam uopste ja nisam zalepljen na narkomanski monitor organizatora programa evo zasto raspored izlaganja je neuredan predsednik drzave nije poslednji covek vec prvi i najpregledniji obavezom i odgovornoscu ne krivim i ne optuzujem savezne operativce za ovlascenu obavezu i odgovornost za izlaganje oni nisu duzni da organizuju program moze li politicar na pet funkcije to je jedno a drugo sta je priredio organizator programa kada je dosao red predsedniku drzave da obrazlozi svoje smerove politickih kanala monitorskih radarnih ciljeva narod je pre vremena na pola govora napustio poziciju skupa i to u velikoj masi sta je istina i da li je tako bilo najteze je biti covek a olos najlakse ,zasto predsednik prica poslednji a treba prvi vidite vi ima sta znate a ima sta ne znate ako dodje do necega ja se ne plasim ispravnosti svoje ali suprotnog rada da moje licno prisustvo pracenja je proizvelo razcentriravanje psiho torzije mozga ili je organizator namerno obezvredio predsednika da ne bi narod otisao ali u istini je vazno sta se desilo dosli smo njega da cujemo i vidimo a ostale operativce znamo valjda ko su ako ovaj izvestaj stigne u sns kompaniju stranku da znate da sam svesno matematickim programima sagledavao i uporedjivao dogadjaj i istinu celog zivota sam voleo princa renije suvener tri od monaka politicki operativac 56,81. 6,04'' tako kada bi bio blizu njega verovatno sa nekim razlogom bih ga pitao da li je cuo za njega jer obicno politickim monitorskim aparatom se reaktorni magnetizam politike usmerava nekakvim pogonom to ne znam ja to je istina ostale komentare na program nemam i na izlaganje ali sam besan sta sam uzivo direkno video ja zaduzeni u sns savetnici ili pozicije uvidjajaca za bezbednost urednost da li argumenti MATERIJALI FIZIKALNI PROGRAM POLITICKIH SISTEMA IMAJU PREGLEDNOST MONITORSKE FAZE SISTEMA TESKIH POVREDA NEPRAVILNOSTI MIKROMONITORIJUMSKE SKALE MERENJA PREDMETA BEZBEDNOSTI PREDSEDNIKA DRZAVE POD SVIM TACKAMA NE HRABROST JA SE NE BOJIM ISPRAVNOSTI ALI SE IZGUBIM POCRVENIM KADA SAM NEISPRAVAN I NEUREDAN U OBAVEZI O ODGOVORNOSTI KAKO GA URADIM TO JE TO A TAKO LI TREBA ILI NE ILI METODIKE PISANE ZA KOGA I ZA GDE ZA ZIDOVE ILI ZA ZOLOSKI VRT ILI ZA IZLOZBU RAZMOTRITE MONITORSKU STRUKURU RAZMERA PARAMETROLOSKOG PRACENJA LJUDSTVA I PROIZVODE U MOZGU ISPALO JE DOSLI DA VIDE I CUJU PREDSEDNIKA A KADA DOSAO RED REDOSLED IZLAGANJA MASA SE UDALJILA ILI NAPUSTILA VI STE PAMETNIJI ZA SVE ZATO I NEMATE PRAVE LJUDE SECAM SE ZA LOBIRACIONE PROGRAME DA SU PROIZVODI NEAKTIVACIONE SNAGE POZICIJE SRBIJE LOBOTORIJUMI LOBISTE NISU VOJISLAV SESELJ A NI VUK DRASKOVIC VEC PROGRAMI IZ KOJIH PROIZILAZE MOJI NALAZI OSMOTRAV ANJA DIREKNE UZIVO POZICIJE NEPOSREDNE KONTROLE ISTINE VELIKI POZDRAV SVIM ISPRAVNIMA A SUPROTNO NE
- Post n°112
Sta je ovo?
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°115
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°116
Hvala puno.
(Kako kaže ona novinarka na kraju intervjua „To nije istina“
(Kako kaže ona novinarka na kraju intervjua „To nije istina“
- Post n°117
e imaš neki iritantan adon
_____
most of us probably not getting better
but not getting better together
- Post n°118
avast. nisam ga ja instalirao
_____
★
Uprava napolje!
- Guest
- Post n°119
Lik sa FB grupe SNS Moja strankavenexiana stevenson wrote:neki od onih likova koje creepy i kuku prate na fejsbuku
- Post n°120
ova grupa je suvo zlato
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=1510976295704591&set=gm.812324375801504&type=3&theater&ifg=1
"NISAM MU NISTA ODGOVORILA JER JA SAM MAJKA DVA SINA I CERKU IMAM"
cerku ima njoj nije majka
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=1510976295704591&set=gm.812324375801504&type=3&theater&ifg=1
"NISAM MU NISTA ODGOVORILA JER JA SAM MAJKA DVA SINA I CERKU IMAM"
cerku ima njoj nije majka
- Post n°122
Хм... према оном вицу
- пливадон производила Плива
- кад га је правила Крка звао се кркадон
- сад га не прави нико па се зове адон
- пливадон производила Плива
- кад га је правила Крка звао се кркадон
- сад га не прави нико па се зове адон
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°123
venexiana stevenson wrote:evo je uskokova sofisticirana keva
Ti si mitteleuropski nobles Stari Sade.
Mnogo si ga izradio sa tom slikom i time sto si napisao.
- Post n°124
bela maca wrote:đorđe david izgleda ko četka za lavabo
И ја сам приметио да су сви КОЛАБОРАЦИОНИСТИ ружни, а да сте ви антирежимски лепи ко лутке.
_____
"Mogu li ja da kažem ili ćete Vi da vodite intervju sami sa sobom? Samo kad bih mogla da kažem nešto… Prvo, uvek smo govorili našim građanima da ne možemo i nećemo da gledamo na EU kao na ćup sa novcem. Da bolji kvalitet života, radna mesta i bolje plate moraju doći od nas samih i snage naše ekonomije. Želimo da budemo deo EU jer je to mirovni projekat i jer delimo vrednosti sa EU." - Ana Brnabić