R.I.P.
- Post n°376
Re: R.I.P.
auuu. RIP
_____
Spomen-naplatna rampa "Zoran Babić"
- Guest
- Post n°377
Luk Peri Kakav dan jebemtisunce.
Sad gledam šta je sve snimio, sjećam ga samo iz BH, Petog elementa i Džeremaje. Plus sa Sergejeve majice u Spasitelju.
Sad gledam šta je sve snimio, sjećam ga samo iz BH, Petog elementa i Džeremaje. Plus sa Sergejeve majice u Spasitelju.
- Post n°378
Ja sam od Džeremaje odustao čim sam video debelog crnca kao Kurdija.
- Post n°381
e vaso videla sam lika sa avatara ti danas u svetogorskoj zamalo da uvređeno kažem vaso pobogu što nećeš se javiš
_____
most of us probably not getting better
but not getting better together
- Post n°382
_____
THE space age is upon us. Rockets are leaving our globe at
speeds unheard of only a few years ago, to orbit earth, moon, and
sun. People have visited the moon, we have sent space probes to
all but one of the planets, and words like "orbit" and "satellite" are
picked up by children in the nursery.
- Post n°384
Koji?
Ja ga pamtim iz Vetrova rata, koji su mi kao klincu bili bas upecatljivi.
Ja ga pamtim iz Vetrova rata, koji su mi kao klincu bili bas upecatljivi.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Guest
- Post n°385
Met iz Dana velikih valova. Meni je onaj njegov devil may care osmeh glavni vizuelni utisak filma.
- Post n°386
Koji si pajkicevac
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
- Post n°387
To kad sam odgledao u 20. oktobru hteo sam da se vratim da gledam i sledeću projekciju.
- Post n°388
anjes varda
bas sam prosle nedelje gledo kung fu master. i dalje potcenjena zato sto nije bila filmofil i kriticar, i zato sto je zena.
bolja od trifoa.
bas sam prosle nedelje gledo kung fu master. i dalje potcenjena zato sto nije bila filmofil i kriticar, i zato sto je zena.
bolja od trifoa.
_____
ova zemlja to je to
- Post n°389
Meni je ovo otvorilo jednu čakru (nabasao sam na njega na nekoj uglednoj listi 10 najboljih dokumentaraca svih vremena)
https://www.imdb.com/title/tt0247380/?ref_=nm_flmg_dr_18
https://www.imdb.com/title/tt0247380/?ref_=nm_flmg_dr_18
- Post n°390
prilicno me ovo pogodilo a ne bi trebalo s obzirom na godine. neka se spremi godar,
_____
And Will's father stood up, stuffed his pipe with tobacco, rummaged his pockets for matches, brought out a battered harmonica, a penknife, a cigarette lighter that wouldn't work, and a memo pad he had always meant to write some great thoughts down on but never got around to, and lined up these weapons for a pygmy war that could be lost before it even started
- Post n°391
bruno sulak wrote:prilicno me ovo pogodilo a ne bi trebalo s obzirom na godine. neka se spremi godar,
i mene. (ima vise teorija o tome zasto je godar ostao poslednji. jedna kaze da je poslednjih 30 godina snimao istoriju filma pa mora da saceka da svi njeni ucesnici odu kako bi je zakljucio. druga teorija (ciji je rozenbam zagovorik) kaze da nije umro zato sto godar ko najveci hegelijanac filma nikad ne stavlja tacku, vec svaka teza ima ima antitezu, zato nema 'testamentalnog filma'. verovatno se zato nije pojavio u faces places.)
mi sinoc reprizirali the gleaners and i
_____
ova zemlja to je to
- Guest
- Post n°392
sad sam video dragana jovanovića i pitam ženu jel umro ovaj, kaže da nije, tako da znate da je još živ
- Post n°393
Umro je Džon Singlton.
Baš me rastužila ta vest.
Baš me rastužila ta vest.
_____
- Post n°394
_____
THE space age is upon us. Rockets are leaving our globe at
speeds unheard of only a few years ago, to orbit earth, moon, and
sun. People have visited the moon, we have sent space probes to
all but one of the planets, and words like "orbit" and "satellite" are
picked up by children in the nursery.
- Post n°395
doris day
_____
And Will's father stood up, stuffed his pipe with tobacco, rummaged his pockets for matches, brought out a battered harmonica, a penknife, a cigarette lighter that wouldn't work, and a memo pad he had always meant to write some great thoughts down on but never got around to, and lined up these weapons for a pygmy war that could be lost before it even started
- Guest
- Post n°396
Poznati srbijanski glumac Mihajlo Miša Janketić preminuo je u 80. godini, saopštilo je Jugoslovensko dramsko pozorište.
- Post n°397
http://www.yugopapir.com/2014/08/misa-janketic-uzalud-smo-sestra-i-j.html
- Post n°400
on the more pulp note umro billy drago negativac iz nesalomivih i pale ridera
_____