R.I.P.
- Post n°351
Re: R.I.P.
Meni je bilo zanimljivo kad sam listao po imdb ko je sve glumio Tita. Prvi je bio neki Rus u filmu snimljenom za vreme rata. Do Titove smrti mislim da se pojavljuje u svega nekoliko filmova, iako su masovno štancovali partizanske filmove.
- Post n°352
паће wrote:Filipenko wrote:Dobro, to se ne racuna, to je bilo u Tito i ja. Mozes tako i Micka Ljubicica da ubacis.
Inace, glumio ga je i Zlatko Vitez u Pogresnoj proceni. To je jedan od poslednjih filmova snimljenih.
Шта им сад раде ако их више не снимају?
Zasrbljuju ih.
Sotir wrote:Meni je bilo zanimljivo kad sam listao po imdb ko je sve glumio Tita. Prvi je bio neki Rus u filmu snimljenom za vreme rata. Do Titove smrti mislim da se pojavljuje u svega nekoliko filmova, iako su masovno štancovali partizanske filmove.
Pa normalno, sta ima da se pojavljuje u svakom filmu, nije to bio nikakav kult licnosti pa da je morao svuda da se pojavljuje. Dignitet iznad svega
- Post n°353
Тачније, издигнитет.
_____
electric pencil sharpener is useless, electric pencils don't need to be sharpened at all
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°354
Sada ozbiljno, niko nije bez neke preke potrebe ili insistiranja bio lud da se igra s time. Stavis Tita u film i prizivas bedu na sebe. Jok more, osim ako drzava bas ne trazi, u kom slucaju si ti cist.
Isto kao u SSSR, bas ces ti da spontano stavis u film lik Staljina. Cak i onaj nesrecnik Caureli koji je pravio Pad Berlina se usro kako ce Staljin da reaguje na scenu u kojoj on slece u oslobodjeni Berlin, a vojska mu odusevljeno klice. Kad je video Staljina da mu prilazi posle premijere, pustio je i zuto i braon u gace. Ovaj ga potapsao po ramenu, rekao mu svaka cast, dok sam gledao zazalio sam sto nisam to stvarno uradio i ode. Posle dodje i pokoja Staljinova nagrada
Isto kao u SSSR, bas ces ti da spontano stavis u film lik Staljina. Cak i onaj nesrecnik Caureli koji je pravio Pad Berlina se usro kako ce Staljin da reaguje na scenu u kojoj on slece u oslobodjeni Berlin, a vojska mu odusevljeno klice. Kad je video Staljina da mu prilazi posle premijere, pustio je i zuto i braon u gace. Ovaj ga potapsao po ramenu, rekao mu svaka cast, dok sam gledao zazalio sam sto nisam to stvarno uradio i ode. Posle dodje i pokoja Staljinova nagrada
- Guest
- Post n°355
Filipenko wrote:Sada ozbiljno, niko nije bez neke preke potrebe ili insistiranja bio lud da se igra s time. Stavis Tita u film i prizivas bedu na sebe. Jok more, osim ako drzava bas ne trazi, u kom slucaju si ti cist.
Mogli su to da riješe onako kako je riješeno u Pod zastavom Muhameda.
I Šerbedžija je glumio Tita u Bombaškom procesu.
- Post n°356
fikret selimbašić wrote:
I Šerbedžija je glumio Tita u Bombaškom procesu.
E, to je bio hajp, to je čitava zemlja gledala kad se prikazivalo.
- Post n°357
Filipenko wrote:Anđe'o wrote:
Tako je, sjajna drama, baš je zbog glumaca lako porediti.
Naravno, odlicna stvar, ali to je film. Nije citava serija.
Nije film nego tv drama, ali nije ni bitno. 1983 (Karađorđeva smrt) je vreme Panasonika, a 1987 (Vuk Karadžić) kreće vreme Panasoninga. Shodno tome i serija je trešina.
- Post n°358
nisam ljubitelj kolumni al ova je dobra
https://www.vijesti.me/kolumne/kraj-serije
https://www.vijesti.me/kolumne/kraj-serije
- Post n°359
jonas mekas. mislio sam da nece da umre jos 100 godina.
_____
And Will's father stood up, stuffed his pipe with tobacco, rummaged his pockets for matches, brought out a battered harmonica, a penknife, a cigarette lighter that wouldn't work, and a memo pad he had always meant to write some great thoughts down on but never got around to, and lined up these weapons for a pygmy war that could be lost before it even started
- Post n°360
@Bruno Sulak
Jesi li odgledao do kraja As I was moving Ahead ...?
Meni se u oktobru 2014 ukazala prilika za to tokom blokade Filozofskog. Medjutim kako je komp iz "Ostrogorskog" bio podesen da izbrise sve fajlove po restartu, negde na trecem satu pao je sistem i tako propade zamisao o celovitom umetnickom delu...
Jesi li odgledao do kraja As I was moving Ahead ...?
Meni se u oktobru 2014 ukazala prilika za to tokom blokade Filozofskog. Medjutim kako je komp iz "Ostrogorskog" bio podesen da izbrise sve fajlove po restartu, negde na trecem satu pao je sistem i tako propade zamisao o celovitom umetnickom delu...
- Post n°361
pa delove. ko ce da gleda pet sati. sto neko rece epic home video.
_____
And Will's father stood up, stuffed his pipe with tobacco, rummaged his pockets for matches, brought out a battered harmonica, a penknife, a cigarette lighter that wouldn't work, and a memo pad he had always meant to write some great thoughts down on but never got around to, and lined up these weapons for a pygmy war that could be lost before it even started
- Post n°365
Uh
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°367
uf. bio je jako bolestan.
_____
- Post n°368
rip obojici
_____
Spomen-naplatna rampa "Zoran Babić"
- Guest
- Post n°369
U trećoj rečenici prekidoše (dobar bješe taj početak) prilog o Makavejevu na samom kraju dnevnika, Vučićevim obraćanjem.
- Post n°371
fikret selimbašić wrote:U trećoj rečenici prekidoše (dobar bješe taj početak) prilog o Makavejevu na samom kraju dnevnika, Vučićevim obraćanjem.
Да му се узврати равном мером.
_____
electric pencil sharpener is useless, electric pencils don't need to be sharpened at all
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°372
fikret selimbašić wrote:U trećoj rečenici prekidoše (dobar bješe taj početak) prilog o Makavejevu na samom kraju dnevnika, Vučićevim obraćanjem.
pa to je upravo ono što bi mak uradio da je u režijskoj sobi, bravo
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Post n°374
Tacno tako.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije