Stranka slobode i pravde
- Post n°176
Re: Stranka slobode i pravde
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°177
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Post n°178
- Post n°179
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°180
kondo wrote:Ljiga socijaldemokrata
Erős Pista wrote:Ljiga socijaldemokrata.
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Post n°181
- Post n°182
kondo wrote:SSD vs SATA vs SCSI
_____
the more you drink, the W.C.
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°183
Cousin Billy wrote:28. decembar
Stranka kojoj sam poklonio poverenje nije ona ista koju sam ostavio i u kojoj je sve podređeno volji jednog čoveka bla truć...Ovo nije kraj mog angažmana, nameravam da se sa ljudima kojima su ideali a, b i c na srcu okupim u organizaciju koja će.
16. januar
Prepoznajući volju predsednika Srbije i glavnokomandujućeg naših oružanih snaga da liderstvo Srbije bolji život za naše potomstvo i rad na bla bla.
promasio za 18 dana
Predsednik je čovek koji ima sluh i razume i opozicija se zbog toga oseća veoma radosno. pic.twitter.com/X3j1c6l8eS
— Željko Veljković (@novinarupenziji) February 3, 2023
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°184
Mislim da je Bulatović sve rekao.
— Bućburić Jerotija Dragoslav (@Hidden_Game) February 5, 2023
SSP nije prava opozicija, a posle ovog snimka ne znam kome još to neće postati jasno. pic.twitter.com/ZDDWF7p9j2
Danas sam imao radni sastanak sa ministrom unutrašnjih poslova Bratislavom Gašićem. Predočio sam mu pitanja koja sam dobio od građana kao narodni poslanik. Zatražio sam od ministra kontinuitet komunikacije kakvu smo imali danas, u cilju efikasnijeg ostvarivanja prava građana. pic.twitter.com/bwKpI6Vnuk
— Dejan Bulatović (@DejanBulatovi2) February 7, 2023
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°185
U Nišu osnovan odbor Saveza socijaldemokrata Dejana Bulatovića
U Nišu je danas osnovan odbor Saveza socijaldemokrata a za čijeg predsednika je izabrana Ljiljana Jovanović iz tog grada.
Predsednik Saveza socijaldemokrata Dejan Bulatović je u saopštenju naveo da je „to prvi u nizu mreža odbora“ koji će, kako je je najavio, uskoro biti osnovani.
„Ulazak Srbije u EU i potpuno okretanje ka saradnji sa zemljama zapada, vidim kao jasne ciljeve kojima Srbija mora da stremi“, kazao je Bulatović, inače samostalni poslanik u Skupštini Srbije.
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°186
Samostalni poslanik u Skupštini Srbije Dejan Bulatović sastao se danas sa direktorom Kancelarije Vlade Srbije za Kosovo i Metohiju Petrom Petkovićem, kome je iskazao „punu podršku državnom rukovodstvu u reševanju kosovsko metohijskog pitanja, kao i predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću“.
„Smatram od izuzetnog značaja da u ovoj situaciju odbacimo dnevno politička previranja i da svako od nas da svoj doprinos rešavanju ovog problema“, naveo je Bulatović, koji je i predsednik Saveza socijaldemokrata, u saopštenju.
Dodao je da je sa Petkovićem održao izuzetno konstruktivan sastanak, na kom su se složili da je očuvanje teritorijalnog integriteta Srbije „prioritet oko koga ne sme biti rasprave, ali ujedno i briga o Srbima“ na Kosovu i Metohiji.
„Nacionalno jedinstvo povodom pitanja Kosova i Metohije, koje uveliko premašuje dnevno politička previranja smatram apsolutnim prioritetom, pogotovo sada, kada Srbija prolazi kroz izuzetno zahtevan period zbog brojnih izazova koji se pred nju stavljaju“, naveo je bivši potpredsednik Stranke slobode i pravde.
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°188
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°189
- Post n°190
ficfiric wrote:ZBOG MARINIKE SAM NAPUSTIO SSP, UNIŠTILA JE STRANKU: Bulatović otkrio prljav veš, leti perje u opoziciji (VIDEO)
5 meseci kasnije:
Šta je ovo?! Ovaj je bio do skoro potpredsednik najjače opozicione stranke, a sada se obračunava sa opozicijom i postao je gori od Jovanova i Bakareca zajedno:
— ParisTexas (@NastasjaTwinski) May 25, 2023
" Šta vam nije jasno, miševi jedni". pic.twitter.com/vcY7QuwK8u
- Post n°191
_____
- Post n°193
Mene kao čuvenog opozicionara ljudi pozdravljaju: Poslanik Dejan Bulatović za Danas o prisustvu na mitingu SNS
https://www.danas.rs/vesti/politika/mene-kao-cuvenog-opozicionara-ljudi-pozdravljaju-poslanik-dejan-bulatovic-za-danas-o-prisusutvu-na-mitingu-sns/
Na mitingu SNS, prisutan je i samostalni poslanik Dejan Bulatović, koji kaže za Danas da je došao kako bi razgovarao sa građanima. Poručuje da je Srbiji potrebno jedinstvo.
On je istakao da želi da vidi i čuje sve ono što dovodi građane i šta je njihova poruka.
– Mene kao čuvenog opozicionara ljudi pozdravljaju, ni na koji način ne negoduju. Mogu da se pojavim bilo gde u Srbiji, ne osećam se ovde ugroženo ni od jednog građanina Srbije – rekao je on.
Poručuje da građani moraju da budu ujedinjeni, jer se, napominje, država mora čuvati.
„Hajdemo ujedinjeno, moramo i možemo zajedno. samo tako možemo da vodimo Srbiju“, poručuje.
Naveo je da je tu i da razgovara sa građanima, a na pitanje hoće li i sutra biti ispred Skupštine, na protestu Srbija protiv nasilja, kako bi isto tako razgovarao sa građanima, odgovara da hoće.
Iako najavljuje svoje prisustvo na sutrašnjem protestu, kaže da ne podržava da političari govore u ime porodica nastradalih u dva masovna ubistva.
Navodi da političari ne smeju govoriti na takvim protestima i da tu opozicija greši.
Ovom poslaniku je nakon razgovara sa našim novinarem prišao jedan simpatizer SNS i čestitao na govoru u Skupštini juče, kao i prisustvu na mitingu.
_____
★
Uprava napolje!
- Guest
- Post n°194
Predsednik Stranke slobode i pravde Dragan Đilas reko je da je skeptičan povodom poziva predsednika Aleksandra Vučića na dijalog. Prema njegovim rečima, odluku o tome ne treba da donese nijedna stranka pojedinačno, već skup stranaka koje su organizovake proteste "Srbija protiv nasilja".
Đilas je Vučićev govor ocenio kao kontradiktoran. Kazao je da ne zna šta suštinski može da se dogovori s Vučićem, ali da je činjenica da je Srbija u ogromnim problemima i da je u svemu tome neophodno naći rešenje.
- Post n°195
Videćemo šta će novinari na plati da rade, ali bez obzira RTS treba uništiti.
_____
- Post n°197
- Post n°198
- Guest
- Post n°199
(Ovom prilikom ne bih o stranci koja je ovu kladu stavila na 11. mesto na izbornoj listi)
- Post n°200
_____
★
Uprava napolje!