- WHY YOU ORPHAN ?
- I USE MANTLE ON NON-STICK SAUCE PAN, MOM NO WANT ME NO MORE
Marius Lăcătuș wrote:talason mi reko da te pitam da prevedes, njega blam
Daï Djakman Faré wrote:Marius Lăcătuș wrote:talason mi reko da te pitam da prevedes, njega blam
e pa ako talason pita, verujem da pita u dobroj veri tako da evo prevescu:
- kako si postao siroce ?
- grebao sam metalom po nelepljivom (pace stop) tiganju, mama me izbacila iz kuce
to je prevod ali smesnije u originalu jer je u pitanju broken chinglish (kao "hu iz ju" samo sa kinezima)
Daï Djakman Faré wrote:bas jadno. dugo nismo prisustvovali ovako strmom survavanju nekog internet fenomena u zaborav
dimitrije iz čakova wrote:Đana se otvorila ponovo pre mesec dana, bsnuo slučajno prvi dan. Takva ljubaznost kao tog dana kod njih je nezabeležena. Osmesi, ulizivanje, obilažanje stola, pitanje jel sve u redu. I Đana i i one naše babe što rade tamo. Hrana dobra, sve po starom
dimitrije iz čakova wrote:Đana se otvorila ponovo pre mesec dana, bsnuo slučajno prvi dan. Takva ljubaznost kao tog dana kod njih je nezabeležena. Osmesi, ulizivanje, obilažanje stola, pitanje jel sve u redu. I Đana i i one naše babe što rade tamo. Hrana dobra, sve po starom
Marius Lăcătuș wrote:dimitrije iz čakova wrote:Đana se otvorila ponovo pre mesec dana, bsnuo slučajno prvi dan. Takva ljubaznost kao tog dana kod njih je nezabeležena. Osmesi, ulizivanje, obilažanje stola, pitanje jel sve u redu. I Đana i i one naše babe što rade tamo. Hrana dobra, sve po starom
Bivša ili sadašnja Đana?