Gljive
- Guest
- Post n°51
Re: Gljive
- Post n°52
lisicarke su uvek bile mnogo jeftinije od vrganja, secam se da su mogle da se kupe i za 500 dinara. juce su bile 1500 vrganji 2000. kad padnu na 1000 kupicu.plavaivy wrote:pa zar nije to uvek takva cena?
plus sezona i nije neka
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Guest
- Post n°53
данас сам видео вргање у старом меркатору за 1500
немам појма какви су, не разумем се
немам појма какви су, не разумем се
- Post n°54
pa mi ovde placamo porez na glupost
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Post n°55
a danas kraljica Amanita Caesarea!!
ustvari nekoliko njih ...bebe u jajetu smo ostavili u sumi
ustvari nekoliko njih ...bebe u jajetu smo ostavili u sumi
- Post n°56
fikrete kako pravis pitu od mlecnica?
ustvari daj neki recept od njih
i ja ih imam danas ali verovatno nemam dovoljno za pitu
ustvari daj neki recept od njih
i ja ih imam danas ali verovatno nemam dovoljno za pitu
- Guest
- Post n°58
Sestra je pravila, meni baš i ne ide sa pitama. Isjeckane na sitno, pet minuta obarenei da omekšaju i da one mlađe izgube gorčinu, ocijeđene i dodat im je kratko propržen mladi luk i so. Ostalo kao i sa svakom drugom pitom. Preliv je jogurt/pavlaka u omjeru 50:50.
Last edited by fikret selimbašić on Sat Jun 08, 2019 7:06 pm; edited 2 times in total
- Post n°59
fikret selimbašić wrote:Sestra je pravila. Isjeckala, pet minuta ih obarila da omekšaju i da one mlađe izgube gorčinu, procijedi i doda im kratko propržen mladi luk i so. Ostalo kao i sa svkim drugim pitom.
To као у оном далматинском, кад на шта има ново, вели "таман је преста бред пит, кад је почео пит сампрас".
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Guest
- Post n°60
Prošle sedmice kupio tastaturu, siva slova na crnoj podlozi i nikako da se naviknem, već u ponedjeljak planiram da joj dam otkaz.
- Post n°61
Имаш будалу у плану? Тј муштерију? :љ
_____
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°62
slepo kucanje se nauči za 7 dana
_____
most of us probably not getting better
but not getting better together
- Guest
- Post n°63
паће wrote:Имаш будалу у плану? Тј муштерију? :љ
Ne, imam vreću i kontejner, ova čak ni za rezervu nije.
Ž nije na istom mjestu kao na staroj, enter tipka je manja i drugačijeg je oblika, djeluje mi kao da je sve pomjereno za jedno mjesto... ma nervira me otkako sam je spojio na mašinu.
- Post n°64
bela maca wrote:slepo kucanje se nauči za 7 dana
Постоји тастатура без икаквих натписа. Кошта поприлично, јер је и иначе за професионалце.
_____
- Post n°66
definitivno su mi lisicarke omiljene gljive medju gljivama.
- Post n°67
I ja najvise volim, nista bolje od najobicnije kajgane sa lisicarkama
- Post n°68
bilo ih je dosta danas a bilo je i kapitalaca,tolike jos nisam brala... ali koommaaaarrrccciiii su me bukvalno isterali iz sume pre vremena..ostala bih jos satima da sam se ja pitala jer je u sumi hlad i cela Fruska mirise na lipu ali male krvopije dovode do ludila
- Post n°69
ovo je 1/6 danasnjeg ulova..da ne kazem da smo ubrali pun gepek vrganja
uvek sam se pitala gde i kako ljudi uberu pun gepek vrganja i danas sam to saznala
uvek sam se pitala gde i kako ljudi uberu pun gepek vrganja i danas sam to saznala
- Guest
- Post n°71
Bravo! Ja sam svoje vrijeme za gljivarenje protraćio na jalovo pecanje. Probaću da jesenas nadoknadim propušteno.
- Post n°72
Fruska Gora inace nije planina za pune gepeke vrganja ali evo ovih dana jeste...i danas me mrzelo da idem po jos a sad mi kuva u stomaku i malo se nerviram zbog toga..
i ja znam kako to funcionise ali me svaki put iznenadi i ne mogu da verujem da sam ja tim istim terenom koji dobro poznajem prosla pre 5 dana i nije bilo niti jedne gljive a juce pune korpe
ludooo
i ja znam kako to funcionise ali me svaki put iznenadi i ne mogu da verujem da sam ja tim istim terenom koji dobro poznajem prosla pre 5 dana i nije bilo niti jedne gljive a juce pune korpe
ludooo
- Post n°74
Оквири са мрежицом, такви иду у сушаре. Имали једну сушару у тамоу, преплакали смо дан кад смо сушили цлук.
_____