04.26.2019
04.26.2019
00:29:51
Mr. Moonlight wrote:bože koliko si ti glup, ajde lepo i ti kod uskoka na ignore, jebo te onaj koji te dovo ovde
beatakeshi wrote:IL besprekorno funkcioniše.
beatakeshi wrote:IL besprekorno funkcioniše.
beatakeshi wrote:beatakeshi wrote:IL besprekorno funkcioniše.
beatakeshi wrote:beatakeshi wrote:IL besprekorno funkcioniše.
Slobodan sam zahvaljujuci tviter zajednici.Onima koji su me zatvorilili poruka je da je revolucija pocela.Onima koji se bore protiv diktature poruka je da cemo pobediti vrlo brzo.Eto mene,eto vas ...Vidimo se sutra u 18h na Terazijama! pic.twitter.com/r4syWXnYWy
— Dragan Murar (@muki68) April 26, 2019
Trebao si da nam kažeš zbog čega si bio u zatvoru @muki68 Nema smisla zavlačiti bilo koga. pic.twitter.com/Ja5NLHy1JO
— Sajam Ludaka (@BoraKonj) April 26, 2019
Mr. Moonlight wrote:moj kum redovno dolazi iz italije kolima, ima 50+ godina i nikada nije imao vozačku dozvolu
tako da sumnjam da su ga zato osudili
Objavio je.
— ivan__damn (@ivan__damn) April 26, 2019
Nije "aktivirana" nikakva kazna za proteste, već su mu sve kazne za saobraćajne prekršaje objedinjene u jedinstvenu od 300.000 din (postavio gospodin fotografiju presude), za koju je odležao 60 dana zatvora po zakonu i izašao. pic.twitter.com/obfEY4nKyV
Mr. Moonlight wrote:ja mu želim samo najbolje penisčiće, a svi znamo ko ima besprekorne penisčiće
plachkica wrote:Objavio je.
— ivan__damn (@ivan__damn) April 26, 2019
Nije "aktivirana" nikakva kazna za proteste, već su mu sve kazne za saobraćajne prekršaje objedinjene u jedinstvenu od 300.000 din (postavio gospodin fotografiju presude), za koju je odležao 60 dana zatvora po zakonu i izašao. pic.twitter.com/obfEY4nKyV
Zuper wrote:Spojili su mu par kazni prekrsajno a on nije imao da plati i poslat je 2 meseca u zatvor.
Da ne bude zabune i greske kao i uvek samo istina.Kad su me uhapsili bila je jedinstvena kazna od 60 dana.Vec sutradan su poslali ispravku i to je bilo 3x60 dana.Kao sto sam napisao u pismu jasno je da je cilj bio da se sklonim. pic.twitter.com/r2wfUbZUjC
Posle saslusanja u sudu u Obrenovcu me vode u Padinsku Skelu na izdrazavanje kazne od 60 dana.Aktivirali su mi kaznu od 300 hiljada za remecenje javnog reda za vreme vuciceve inauguracije i 2 kazne sa saobracaj u iznosu od 117 i 130 hiljada.Drugari vidimo se na setnji za 2 meseca
— Dragan Murar (@muki68) February 27, 2019