Poskočih na listi najbogatijih Čeha za 1 mjesto.ćaća wrote:Petr Kellner, Czechia’s richest man, was killed on Saturday in a helicopter crash in Alaska.
Van kategorija, društvo kao takvo
- Post n°676
Re: Van kategorija, društvo kao takvo
_____
Ha rendelkezésre áll a szükséges pénz, a vége általában jó.
- Post n°678
Doduse, sad kad se to rasporedi na obitelj, mozda i padnes par mesta
- Post n°679
Kelnera su...
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°680
RIP P. Kelner
On bese vlasnik Telenora?
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°681
gde su bili đilas i šolak noćas?
- Post n°682
ficfiric wrote:RIP P. Kelner
Да, ППФ група чији је он делимични власник.
_____
Burundi is an exception among other nations because it is a country which gave God first place, a God who guards and protects from all misfortune.
Burundi... opskurno udruženje 20ak levičarskih intelektualaca, kojima je fetiš odbrana poniženih i uvredjenih.
- Post n°683
Delimični vlasnik, da, njegov udio pukih 99%.
_____
Ha rendelkezésre áll a szükséges pénz, a vége általában jó.
- Post n°684
Nego, sa tvitera
Doslo vreme za odlazak na ropotarnicu istorije
Sada i zvanično:
Od 01. Maja 2021. gasi se naziv "Vojvođanska Banka".
Postojaće samo "OTP Srbija".
Doslo vreme za odlazak na ropotarnicu istorije
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°685
Na kraju ih ukinuli Madžari
- Post n°686
Тачније, Државна Штедионица (Országi Takarék Penztár).
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°687
https://www.h-alter.org/vijesti/hrvatska-bez-omladinskih-prosvjeda?fbclid=IwAR0LhsnNDOHEhL23Eb0j8qYCPjkgsaWFs7Nw-w7030hloz9ub7oFvwyOUVI
O mladima u Hr, ali mislim da može na cijeli region. Eventualno su mi zadnje dvije rečenice kontradiktorne, nešto tu nisam ubrala, al ok, drugo sve ful zanimljivo.
I ne znam jesam fulala topic
O mladima u Hr, ali mislim da može na cijeli region. Eventualno su mi zadnje dvije rečenice kontradiktorne, nešto tu nisam ubrala, al ok, drugo sve ful zanimljivo.
I ne znam jesam fulala topic
- Guest
- Post n°688
Severina, Hristina Popović i Goran Bogdan u spotu Magazina BUKA protiv govora mržnje – Hejt, SLOVEni, još ste živi?
— Buka portal (@Buka_portal) April 10, 2021
Podržite kampanju protiv govora mržnje tako što ćete šerovati ovaj video. #govormržnje #stopgovorumržnje #kampanja #magazinbuka #hejtsloveni pic.twitter.com/Mq6bqQtR2N
- Post n°689
Predrag Ličina je napisao scenarij i režirao. Ajde nekad i da fula, nema veze.
- Post n°690
Jel ovo Hristina, zena mu?
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Post n°691
Nisam otvorio niti planiram
Kao da nije dovoljno sto mi dodje neki norvezanin sa pricom mi vas izucavamo na fakultetima nego mora i magazin jebeni mi daje tu neke zeza upute kako i koga d a mrzim
Mrsukurac
Kao da nije dovoljno sto mi dodje neki norvezanin sa pricom mi vas izucavamo na fakultetima nego mora i magazin jebeni mi daje tu neke zeza upute kako i koga d a mrzim
Mrsukurac
_____
radikalni patrijarhalni feminista
smrk kod dijane hrk
- Post n°692
Kakvo govnarsko iživljavanje ACAB-a u Mostaru nad momkom kojeg su za vrijeme policijskog sata upecali. Izgleda da nisu znali za kameru pa je Šemso Bonaparta iskočio iz njih. Za sad su suspendovani, nadam se da će biti i otkaza kad već robije neće.
_____
Međuopštinski pustolov.
Zli stolar.
- Post n°693
od pre mesec dana
Udruženje sudija podržava inicijativu da posedovanje uređaja za kripto zaštitu bude krivično delo
Udruženje sudija i tužilaca Srbije (UST) podržalo je inicijativu ministra policije Aleksandra Vulina da posedovanje takozvanih „skaj“ (Sky) i sličnih aplikacija za kriptovanje komunikacije, bude krivično delo.
UST je predložilo Ministarstvu pravde da Radnoj grupi za izmenu Krivičnog zakonika zvanično uputi zahtev po tom pitanju, kako bi počela analiza pravnog okvira i normativnih uslova za uvođenje novog krivičnog dela.
Predlog tog udruženja je da se inkriminiše upotreba uređaja za komunikaciju sa programima koji onemogućavaju ili otežavaju primenu zakonom propisanih posebnih dokaznih radnji, radi izvršenja, pripremanja ili podstrekavanja na krivično delo, uz obavezno oduzimanje i uništavanje „skaj“ telefona.
„UST nalazi da bi se uvođenjem novog krivičnog dela izvršio dodatni pritisak na lica iz kriminogenih sredina, koja prema dosadašnjoj praksi najčešće koriste ovaj vid komunikacije, sa primarnim ciljem da izbegnu krivičnu odgovornost ili opstruiraju dokazni postupak“, navodi se u saopštenju.
_____
THE space age is upon us. Rockets are leaving our globe at
speeds unheard of only a few years ago, to orbit earth, moon, and
sun. People have visited the moon, we have sent space probes to
all but one of the planets, and words like "orbit" and "satellite" are
picked up by children in the nursery.
- Post n°694
Samo Blic i Danas imaju pricu na naslovnici. Ostali ne pominju, kao da se nije desilo.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°695
rts je u drugom dnevniku imao prilog (delić marinikine konferencije, delić svedočenja,
reakciju palminu i zorane mihajlović), u trećem ni to
reakciju palminu i zorane mihajlović), u trećem ni to
- Post n°696
Videosnimak u kojem doktorica u Doboju Sanja Govedarica prijeti pacijentu da će ga udariti u međunožje izazvao je dosta reakcija javnosti. U razgovoru za Klix.ba Govedarica je kazala da narod najbolje zna ko je ona.
Na snimku koji je objavljen vidi se kako zdravstvena radnica u mantilu prijeti pacijentu da će ga "bubnuti nogom u ja**", dok sve to snima ženska osoba kojoj zdravstvena radnica poručuje da je treba biti stid.
Video koji je objavio portal Crnahronika je veoma brzo izazvao reakcije javnosti, a čitatelji su potvrdili da je nastao u dobojskoj bolnici, kao i identitet zdravstvene radnice koja radi na Odjelu neuropsihijatrije.
Redakcija portala Klix.ba telefonski je kontaktirala dr. Govedaricu, koja nije detaljno željela komentarisati događaj rekavši da nije bitno šta narod priča.
"Narod koji mene zna, zna ko sam i kakva sam. Kako Goran Bregović kaže, 'nije bitno šta narod priča, bitno je kakav sam na slici', e tako i ja. Meni je žao što sam bila ružna, grozna na onom videu, a narod, a to su svi, zna dobro ko sam ja. Žao mi je samo što sam grozna", kazala Klix-u Govedarica.
Bubnem nogom u jaja je materijal za džingl u jutranjem sa D&M
_____
Međuopštinski pustolov.
Zli stolar.
- Post n°697
ne kaže se džabe u narodu - zubima po mudima
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Post n°698
Po izlasku iz pritvora zbog prevara više stočara, poznati prevarant Nedžad Durmić (44) iz Gračanice opet se našao pod lupom policije zbog sumnje da je nastavio sa starom praksom i jednu osobu u Petrovu ponovo prevario za ovna i jagnje vrijedne oko 420 KM, saznaju "Nezavisne"
Durmić je nedavno izašao iz pritvora, a policija ga je uhapsila početkom godine zbog sumnje da je takođe varao stočare, od kojih je uzimao ovce, koze i jagnjad, lažno se predstavljajući kao mesar.
_____
Međuopštinski pustolov.
Zli stolar.
- Post n°699
O ovom snimku službenici FUP-a pišu:
“Ovo je jedna ‘najblaži’ i najmanje vulgaran jedan od snimaka na kojem su viši inspektori, koji na snimku u dijelovima policijske uniforma u službenim prostorijama, alkohilizirani, demonstriraju egzibicionizam i nedostojnim ponašanjem vrijeđaju sve nas i širu javnost”, piše u pismu.
_____
Međuopštinski pustolov.
Zli stolar.
- Post n°700
https://www.nytimes.com/2021/05/25/opinion/michel-foucault.html?referringSource=articleShare
Каже у овом чланку да су десничари почели да читају и цитирају Фукоа, користећи га као оружје да деконструишу левичарске коридоре моћи, поготово у родном и полном систему.
Ствара се нови хијерархијски поредак, ко сме да зове како кога, ко је изнад кога у хијерархији потлачености, а ко је победник на тој Олимпијади - како ће се организовати пост-патријахални не-цис-хетеро свет.
Каже у овом чланку да су десничари почели да читају и цитирају Фукоа, користећи га као оружје да деконструишу левичарске коридоре моћи, поготово у родном и полном систему.
Ствара се нови хијерархијски поредак, ко сме да зове како кога, ко је изнад кога у хијерархији потлачености, а ко је победник на тој Олимпијади - како ће се организовати пост-патријахални не-цис-хетеро свет.
_____
Burundi is an exception among other nations because it is a country which gave God first place, a God who guards and protects from all misfortune.
Burundi... opskurno udruženje 20ak levičarskih intelektualaca, kojima je fetiš odbrana poniženih i uvredjenih.