Mozda doktorka. Mozda se u ordinaciju uvod i jos neko zemsko od familije da čuva častćaća wrote:Kako doktor pregleda pacijentkinje?
Van kategorija, društvo kao takvo
- Post n°551
Re: Van kategorija, društvo kao takvo
- Post n°552
Znam kako je ova glupost na moj život uticala, tako da danas izbjegavam rukovanje sa ženama koje jako dobro ne poznaejm. I to ženama iz kruga rodbine, prijatelja i poznanika. Svjedočio situacijama u kojima ljudima pružena ruka ostane u vazduhu dok slušaju kako više nema rukovanje jer islam. Iako se pri prošlom susretu i rukovala i grlila i ljubila sa vlasnikom pružene ruke. Ja bih sigurno, da mi ruka ostane da lebdi u havi uz takvo obrazloženje, reagovao seljački grubo, jebo i njoj i okolini sve islamsko što postoji, napravio sranje koje bi u zavađu uvuklo širok rodbinski krug. Zato i ne pružam ruku dok dobro ne skontam kakav je stav suprotne strane. Uglavnom, ta se glupost i do najbliže okoline raširila, stoga pozdravljam odluku njemačkih vlasti.
_____
Međuopštinski pustolov.
Zli stolar.
- Post n°553
Ljudi su u kurcu. Svakidan otkriju neki drevni obicaj kojeg se ptidrzavaju vec vekovima i kako se usudjujes da ga ne postujes.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°554
Ma lično je skroz, predobro se znamo čitav život i onda toj sceni svjedočim. A ja odbijanje pružene ruke ni na filmu ne volim da vidim, čak ni u Đangu
_____
Međuopštinski pustolov.
Zli stolar.
- Post n°555
Pa znamo kako se tamo zavrsilo
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
- Post n°556
_____
Međuopštinski pustolov.
Zli stolar.
- Post n°557
Erős Pista wrote:Ljudi su u kurcu. Svakidan otkriju neki drevni obicaj kojeg se ptidrzavaju vec vekovima i kako se usudjujes da ga ne postujes.
Који ретарди. Ја сам мислио да су то обавили још деведесетих, ал' изгледа касне, још нису постигли.
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°558
Evo šta struka veli.
https://www.facebook.com/494218630747666/videos/990064614806963/
Uglavnom, ljudi i žene su se iskvarili i nisu ni nalik prvim vjernicima, tzv. ashabima.
https://www.facebook.com/494218630747666/videos/990064614806963/
Uglavnom, ljudi i žene su se iskvarili i nisu ni nalik prvim vjernicima, tzv. ashabima.
_____
Međuopštinski pustolov.
Zli stolar.
- Post n°559
Mene bi zanimalo da čujem kako su muslimani po selima reagovali na komunističku vlast 1945 i promene koje je ona donela (obavezna osmogodišnja osnovna škola za svu decu, zabrana nošenja feredži)?fikret hadžiabdić wrote:Znam kako je ova glupost na moj život uticala, tako da danas izbjegavam rukovanje sa ženama koje jako dobro ne poznaejm. I to ženama iz kruga rodbine, prijatelja i poznanika. Svjedočio situacijama u kojima ljudima pružena ruka ostane u vazduhu dok slušaju kako više nema rukovanje jer islam. Iako se pri prošlom susretu i rukovala i grlila i ljubila sa vlasnikom pružene ruke. Ja bih sigurno, da mi ruka ostane da lebdi u havi uz takvo obrazloženje, reagovao seljački grubo, jebo i njoj i okolini sve islamsko što postoji, napravio sranje koje bi u zavađu uvuklo širok rodbinski krug. Zato i ne pružam ruku dok dobro ne skontam kakav je stav suprotne strane. Uglavnom, ta se glupost i do najbliže okoline raširila, stoga pozdravljam odluku njemačkih vlasti.
_____
"Burundi je svakako sharmantno mesto cinika i knjiskih ljudi koji gledaju stvar sa svog olimpa od kartona."
“Here he was then, cruising the deserts of Mexico in my Ford Torino with my wife and my credit cards and his black-tongued dog. He had a chow dog that went everywhere with him, to the post office and ball games, and now that red beast was making free with his lion feet on my Torino seats.”
- Post n°560
Škola je u najtvrđa i najzajebanija vremena, do kasnih pedesetih, bila četvorogodišnja. bilo je otpora. neki su se opirali da ženska djeca idu u školu, bilo ga je i kasnije kad je škola postala osmogodišnja i vukao se decenijama ali ga je sve manje bilo, nestajao je. Nikad ni od jedne žene (u hiljadama se broje) nisam čuo da žali za feredžama, niti za mogo čim iz tog vakta. Mislim na žene koje su ga nosile i dočekale njegovu zabranu.
Muškarci su pizde, uglavnom kuknjava. Lično sam poznavao dvojicu koji su plaćali neke njima prihvatljive kazne da im se ženska djeca ne školuju nakon četvrtog osnovne.
Muškarci su pizde, uglavnom kuknjava. Lično sam poznavao dvojicu koji su plaćali neke njima prihvatljive kazne da im se ženska djeca ne školuju nakon četvrtog osnovne.
_____
Međuopštinski pustolov.
Zli stolar.
- Post n°561
Interesantno. Hvala na odgovoru.
_____
"Burundi je svakako sharmantno mesto cinika i knjiskih ljudi koji gledaju stvar sa svog olimpa od kartona."
“Here he was then, cruising the deserts of Mexico in my Ford Torino with my wife and my credit cards and his black-tongued dog. He had a chow dog that went everywhere with him, to the post office and ball games, and now that red beast was making free with his lion feet on my Torino seats.”
- Post n°562
Meni je u secanju promena slike u N Pazaru gde sam često u periidu 95-2005 putovao službeno. Prvih 7-8 godina normalno, na korzou i kafićima ženski svet kao bilo gde. Posle kad sam nakon duže pauze oko 2003 otišao sve je bilo drugačije - uočljiva pojava muških mladih sa bradurinama a žene u dimijama i feredžama
- Post n°563
Vilmos Tehenészfiú wrote:
Mene bi zanimalo da čujem kako su muslimani po selima reagovali na komunističku vlast 1945 i promene koje je ona donela (obavezna osmogodišnja osnovna škola za svu decu, zabrana nošenja feredži)?
Reagovali su tako što su dobijali batine ako se nećkaju.
_____
Sve čega ima na filmu, rekao sam, ima i na Zlatiboru.
~~~~~
Ne dajte da vas prevare! Sačuvajte svoje pojene!
- Post n°564
i ako su
_____
most of us probably not getting better
but not getting better together
- Post n°565
+1
Uzgred budi rečeno, moja baba nije (pre rata) pohađala redovnu školu nego neki domaćički kurs. To je kao neki internat gde učiš kako da kuvaš, pereš, povijaš rane i slično. I na kraju dobiješ pravu diplomu da si domaćica.
Bizar je što ih nisu naučili kako da gledaju u sat. Moj ćale je tek naučio.
Uzgred budi rečeno, moja baba nije (pre rata) pohađala redovnu školu nego neki domaćički kurs. To je kao neki internat gde učiš kako da kuvaš, pereš, povijaš rane i slično. I na kraju dobiješ pravu diplomu da si domaćica.
Bizar je što ih nisu naučili kako da gledaju u sat. Moj ćale je tek naučio.
_____
Sve čega ima na filmu, rekao sam, ima i na Zlatiboru.
~~~~~
Ne dajte da vas prevare! Sačuvajte svoje pojene!
- Post n°566
Erzsébet Biszak wrote:i ako su
_____
Međuopštinski pustolov.
Zli stolar.
- Post n°567
laktom u zube direkt
_____
- Guest
- Post n°568
fikret hadžiabdić wrote:Erzsébet Biszak wrote:i ako su
ovo je tačno za sve, vernike i nevernike
- Post n°569
Erzsébet Biszak wrote:laktom u zube direkt
Postoji šablon i ovo je jedna od bezbroj varijacija urađenih po njemu. Što se dublje ulazi tone u to, sve je radikalnije. Na kraju se završi ne pod hidžabom već po pod nikabom, odnosno potpunim pokrivanjem i povlačenjem u kuću da rađa dok može. Budite dobri prema svojim ženama ali one nisu ravnopravne sa vama, sačinjene su od muškog rebra i prašine...
PITANjE:- Žena je otišla u bolnicu jer ju je strašno bolio kutnjak, a doktorica je odlučila da ga treba izvaditi. Ona to međutim nije bila u stanju učiniti, pa ju je uputila muškome zubaru da joj izvadi zub. Da li joj je dozvoljeno otići kod njegaODGOVOR:Da; ukoliko doktorica nije u stanju izvaditi zub a on je boli, u tome slučaju ona može otići muškome doktoru – jer je to nužda.
Zli stolar.
- Post n°570
nisu ih dovoljno tukli
_____
- Post n°571
Ove nisu nikako tukli
_____
Međuopštinski pustolov.
Zli stolar.
- Post n°572
Nadam se da svi gledamo Ramija!
_____
- Guest
- Post n°573
ako su svojevoljno u takvim odnosima, šta je tu je
- Post n°574
tako je, njihova volja je jako bitna inače
_____
- Post n°575
СФРЈ је била Периклово доба. Држала је свима главу изнад мочварне воде варваризма, можемо само да ламентирамо над бољом прошлошћу у овим условима.
Људи се враћају у првобитно стање, примитивно и варварски затуцано, атомизовано, сепаратисано од целине друштвених токова.
Ја мислим да је најпрогресивнији Запад донекле наопачке томе пришао, да је СССР и СФРЈ дигла људе на један трајно виши ниво културе и свести. Нажалост, сада идемо сви у супротном смеру (на равној плочи коју носе слонови на леђима корњаче, наравно).
Људи се враћају у првобитно стање, примитивно и варварски затуцано, атомизовано, сепаратисано од целине друштвених токова.
Ја мислим да је најпрогресивнији Запад донекле наопачке томе пришао, да је СССР и СФРЈ дигла људе на један трајно виши ниво културе и свести. Нажалост, сада идемо сви у супротном смеру (на равној плочи коју носе слонови на леђима корњаче, наравно).
_____
Burundi is an exception among other nations because it is a country which gave God first place, a God who guards and protects from all misfortune.
Burundi... opskurno udruženje 20ak levičarskih intelektualaca, kojima je fetiš odbrana poniženih i uvredjenih.