Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Van kategorija, društvo kao takvo

Anonymous
    Guest

Van kategorija, društvo kao takvo - Page 19 Empty Re: Van kategorija, društvo kao takvo

Post by Guest Wed Jul 29, 2020 10:45 am

То је зато што сва говна овог света сасвим слично миришу. Није баш неко откриће?
    disident

Van kategorija, društvo kao takvo - Page 19 Empty Re: Van kategorija, društvo kao takvo

Post by disident Wed Jul 29, 2020 10:51 am

Nije mi jasno sta me tacno pitas po drugi put, ali sam u zenu gledajuci zlatne polugice u 4k tako da sve kul

_____
    Što se ostaloga tiče, smatram da Zapad treba razoriti
    Jedini proleter Burundija
    Pristalica krvne osvete
    fikret selimbašić

Post by fikret selimbašić Thu Jul 30, 2020 11:56 am

U proteklih nekoliko dana u Mostaru je snimana bajramska ilahija na znakovnom jeziku za gluhe i nagluhe osobe koja je jučer i premijerno predstavljena.
    Ideja o ovoj ilahiji je nastala u džamatu Podgorani-Humi-Prigrađani uz svesrdnu podršku imama Admira Čopelja.
    Čopelj je istakao kako je ova ilahija zapravo bajramski poklon za sve muslimane kako u našoj zemlji tako i svijetu, posebno gluhim i nagluhim osobama, a nju izvode Ajša Macić i mektebski hor. On je dodao i to kako je glavni inicijator kompletnog projekta upravo Ajša Macić.
    Ef. Čopelj se zahvalio svima koji su učestvovali u ovoj bajramskoj priči naglasivši kako je posao vrhunski urađen.
    Valja napomenuti i to da originalnu verziju ilahije izvodi Dječiji hor Kewser, a tekst i muziku je napisala Mensura Bajraktarević.

_____
    Međuopštinski pustolov.

Zli stolar.
    nalog sa ženinog laptopa

Post by nalog sa ženinog laptopa Sat Aug 01, 2020 2:25 am

uzivo iz bg tramvaja i autobusa

Van kategorija, društvo kao takvo - Page 19 Scree176

_____
    THE space age is upon us. Rockets are leaving our globe at 
    speeds unheard of only a few years ago, to orbit earth, moon, and 
    sun. People have visited the moon, we have sent space probes to 
    all but one of the planets, and words like "orbit" and "satellite" are 
    picked up by children in the nursery.
    fikret selimbašić

Post by fikret selimbašić Wed Aug 05, 2020 10:07 am

Pripadnici Državne agencije za istrage i zaštitu (SIPA) 4. avgusta su u Mostaru , kako “Avaz” saznaje, priveli samoprozvanog ljekara i iscjelitelja Alena Azarića po međunarodnoj Interpolovoj potjernici. 

Međunarodnu potjernicu je raspisao NCB Interpol Beograd sa ciljem hapšenja i izručenja u Republiku Srbiju radi izvršenja kazne zatvora zbog počinjenja produženog krivičnog djela prevare. 
    Kako nam je saopćeno iz Odjela za javnost Suda BiH u predmetu Konstantin Vasojević (ranije Alen Azarić), odbijen je zahtjev za ekstradiciju jer je Azarić državljanin BiH. U skladu s ovim rješenjem on je pušten na slobodu.
    Alen Azarić, dobro poznat u Srbiji po svojim nekonvencionalnim metodama liječenja , rođen je 1974. godine u Mostaru, ali je svoj “biznis” razvio posljednih godina u Beogradu. Mnogi ga se također sjećaju kao jednog od učesnika srbijanskog rijalitija “Parovi” 2017. godine, a odakle je izbačen.
    Srbijanska štampa je prije dvije godine pisala da je protiv Azarića podnesena krivična prijava za nadriljekarstvo. Krivičnu prijavu protiv Azarića, ali i njegovog oca podnijelala je Vojna policija zbog toga što je, kako se navodi, liječio ljude u Vojno samačkom hotelu "Galeb", dok je stariji Azarić navodno prodavao izvjesne medikamente.

Azarić, koji neizliječive bolesti dijagnosticira vizijama, a otklanja ih gljivama, u svom prvom televizijskom gostovanju tvrdio je da ima lijek protiv raka, navodeći da je on doktor prirodne medicine, da je u Zagrebu završio fitoterapiju, kao i da završava kinesku tradicionalnu medicinu.
     Doktor prirodne medicine Alen Azarić, kako se predstavljao i medijima u BiH, ove godine je tvrdio da otkriva lijek protiv koronavirusa.

_____
    Međuopštinski pustolov.

Zli stolar.
    Anonymous
    Guest

Post by Guest Sun Aug 23, 2020 6:20 am

Anonymous
    Guest

Post by Guest Sun Aug 23, 2020 8:46 am

Чекај бре, колико тај има година када је отац саградио кућу “пре сто година”? Шта је у тој ракији?
    Летећи Полип

Post by Летећи Полип Sun Aug 23, 2020 10:11 am

_____
    Sve čega ima na filmu, rekao sam, ima i na Zlatiboru.

~~~~~

Ne dajte da vas prevare! Sačuvajte svoje pojene!
    Nektivni Ugnelj

Post by Nektivni Ugnelj Sun Aug 23, 2020 8:05 pm

https://www.timeshighereducation.com/news/universitas-21-serbia-leads-world-pound-pound-basis
    nalog sa ženinog laptopa

Post by nalog sa ženinog laptopa Mon Aug 24, 2020 12:41 am

jel more kopi teksta, trazi da se ulogujem?

_____
    nalog sa ženinog laptopa

Post by nalog sa ženinog laptopa Wed Aug 26, 2020 12:32 pm

_____
    nalog sa ženinog laptopa

Post by nalog sa ženinog laptopa Sat Sep 05, 2020 7:33 am

_____
    Korisnik
    Korisnik

Post by ontheotherhand Sat Sep 12, 2020 8:50 am

Slučaj baka Coke, starice čiji je zločin podelio javnost

Viši sud u Beogradu nedavno je produžio meru kućnog pritvora Stojanki Stojanović (72), poznatijoj kao Baka Coka, u kojem se nalazi zbog ubistva građevinskog investitora Zorana Trifunovića (58) iz 2018. godine na Zvezdari, dok se još uvek čeka nalaz veštačenja njenog stanja kako bi se utvrdilo da li je uopšte zdravstveno sposobna da prati suđenje. Ipak, jedno je sigurno, slučaj baka Coke ostaće upamćen kao zločin koji je oštro podelio srpsku javnost, na one koji u njenom činu vide nužnu samoodbranu od višegodišnjeg ignorisanja države na zlostavljanje koje je trpela od "bahatog investitora", ali i one koje smatraju da je uprkos svemu, ona drugom ljudskom biću oduzela život, i da zbog toga mora da odgovara.
    Korisnik
    Korisnik

Post by ontheotherhand Wed Sep 16, 2020 4:40 am

Umro Dejvid Grejber u 59oj, do kurca.
    Anonymous
    Guest

Post by Guest Fri Sep 18, 2020 10:26 am

Dakle, šta mislimo - imaju li mladi pijanisti pravo da vežbaju kod kuće i tako narušavaju edenski mir srpske varoši? Opasan je ovo skandal, mora se neizostavno doći do nacionalnog konsenzusa.
    Erős Pista

Post by Erős Pista Fri Sep 18, 2020 12:47 pm

Po svemu sudeci, mladi pijanista je u pravu, ali bih mu ja svrejedno nacionalizovao klavir i cepao drva na njemu, samo za ovo pisanje Vucicu.

_____
    "Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."

Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
    Anonymous
    Guest

Post by Guest Fri Sep 18, 2020 1:01 pm

dok živeh u dečanskoj, prve komšije bejahu trubači mladi

borih sve vešto, oružje gadno upotrebljavah

beba plakaše, njih uznemiravaše, vežbati prestaše
    Mr.Pink

Post by Mr.Pink Fri Sep 18, 2020 1:18 pm

evo aksa se iskenjo na sred crvenog krsta pre jedno 20-ak minuta tik pored onog kafica sto se tamo otvorio. iza gostiju tog kafica i aksine male bulje delio nas je mali paravan od osb ploce

uradili smo to diskretno pored vrata javnog wc-a koji je bio zatvoren 

kazem to jer sam ladno provalio kako se povela zucna rasprava da li jeste ili nije ok kenjati na vracaru, na tviteru

ne zelim da dizem neku buku oko toga, ali govno je smrdelo kao u odrasloga, a aksi je danas rodjendan

_____
    radikalni patrijarhalni feminista

smrk kod dijane hrk
    bela maca

Post by bela maca Fri Sep 18, 2020 1:22 pm

meni je prva komšinica zvala stanodavce da se žali što koristim blender uveče, nakon što sam joj ja spustila slušalicu
    tako da navijam za klavirdžiju svakako

nacionalizovati klavir svakako

_____
    most of us probably not getting better
    but not getting better together
    Летећи Полип

Post by Летећи Полип Fri Sep 18, 2020 1:24 pm

Ako koristiš onaj jeftini turski, i ja bi te prijavio. Nema mašine u radionici koja proizvodi buku kao to sranje.

_____
    Sve čega ima na filmu, rekao sam, ima i na Zlatiboru.

~~~~~

Ne dajte da vas prevare! Sačuvajte svoje pojene!
    bela maca

Post by bela maca Fri Sep 18, 2020 1:28 pm

neki gorenje
    u prethodnom stanu su bili debeli zidovi, jbg, da sam znala da im smeta ne bih to radila

sledeći put ću je pitati za raspored kada mogu da jedem a da njoj ne smetam Van kategorija, društvo kao takvo - Page 19 1844795956

_____
    most of us probably not getting better
    but not getting better together
    Anonymous
    Guest

Post by Guest Fri Sep 18, 2020 1:29 pm

moj blender je bešuman
    Nektivni Ugnelj

Post by Nektivni Ugnelj Fri Sep 18, 2020 1:47 pm

Moj blender je Schumann
    plachkica

Post by plachkica Fri Sep 18, 2020 2:01 pm

ja nemam blender

ali imam 4 gradilišta u 500m ulice

jedno je zatrpavanje rupe na raskrsnici, oni poštuju radno vreme, od 8-16, drugo je aktivno
    do 19h, do mraka, treće i četvrto ne jebu radno vreme. biće ovo jedna duuuga, baš duuuga jesen.

mislim da bih i klavir i blender lakše podnela od pneumatskih bušilica, bagera i nekog govneta
    za nabijanje zemlje.
    Sotir

Post by Sotir Fri Sep 18, 2020 9:18 pm

Не разумем о чему је дискусија. Има нешто што се зове кућни ред, зна се кад можеш да свираш клавир, блендираш, штемујеш бетон и остало.

Може да буде само дискусија о трајању кућног реда, пошто је овај писан прилично давно и рецимо да је превазиђен. Нпр може да се прави бука до 22ч, али мора да има пауза око ручка, типа 14 до 17 или тако нешто.

Post by Sponsored content

Current date/time is Thu Nov 14, 2024 8:35 pm