Van kategorija, društvo kao takvo
- Post n°176
Re: Van kategorija, društvo kao takvo
- Post n°178
_____
radikalni patrijarhalni feminista
smrk kod dijane hrk
- Korisnik
- Post n°179
Convinced Wi-Fi is making them sick, they’re covering their homes in foil or moving to the desert. Now they’re terrified the 5G revolution will leave them with nowhere to go.
... According to the World Health Organization (WHO), electromagnetic hypersensitivity (EHS) is characterized by nonspecific symptoms that vary depending on the individual, running the gamut from fatigue, difficulty concentrating, and dizziness to heart palpitations, nausea, and tingling or burning sensations on the skin. While the WHO maintains that “the symptoms are certainly real and can vary widely in their severity,” and that “whatever its cause, EHS can be a disabling problem for the affected individual,” the organization also states that “EHS has no clear diagnostic criteria and there is no scientific basis to link EHS symptoms to EMF exposure. Further, EHS is not a medical diagnosis, nor is it clear that it represents a single medical problem.”
Portman and Kelley say they’re used to people discounting EHS, and sufferers are often told it’s all in their heads. In “The Hidden Marginalization of Persons With Environmental Sensitivities,” Pamela Reed Gibson, a professor of psychology at James Madison University, writes that although “substantial numbers of persons report having ES [electric sensitivities] in several developed countries, many persons, and particularly health-care providers, remain ignorant regarding the conditions. Thus persons with ES are marginalized and extruded from access to modern resources in their own communities.” Patients, writes Gibson, often report “highly negative” contact with mental-health practitioners, who often assume the root cause of the disorder to be psychological in nature...
- Guest
- Post n°180
Zbog ovoga što sam noćas doživela od taksiste, jedino što mogu da kažem je da ste u većini ološi smrdljivi najgore vrste, kojima želim sve najgore. Bila sam prinuđena da uđem u kladionicu i zamolim obezbeđenje da zove policiju. Ovo mi se u životu mom u Beogradu nije desilo. Nikad
— DijanaVasiljević (@DijanaV) July 4, 2019
Nisam imala dovoljno dinara a on nije hteo da mi rameni eure.Vozao me preko pola sata u kolima da trazim ko ima da razmeni, pri tom nije dao da moja ćerka izađe sa mnom iz auta. Na kraju smo došli do kockarnice i ušla sam plačući i molila ih za pomoc i da zovu policiju Za 400 din
— DijanaVasiljević (@DijanaV) July 4, 2019
i posle razjašnjavanje..... između ostalog
Ni vi njemu niste hteli da ostavite 50 evra kao osiguranje da ćete zameniti novac i doneti mu njegovih 400 dinara. Što bi on verovao vama kada vi ne verujete njemu? Nije on uzeo vaše dete kao taoca, nego ste vi procenili da vam je sigurnije da ostavite dete u autu umesto 50 evra
— Igor Stancic ن (@IgorStancic) July 4, 2019
- Post n°181
Evo ja malopre kupujem guaranu na trafici pružam šaku punu evrocent kovanica, gospođa kaže "morate mi platiti u dinarima" joj jebem te Srbijo šta nam rade umreh od žeđi ušao sam uplakan u prvi maxi kupila mi Red Bull baka koja nije imala za paštetu i svi su počeli da tapšu
— 100% Certified sweetie (@NOT_iconic_) July 5, 2019
_____
Što se ostaloga tiče, smatram da Zapad treba razoriti
Jedini proleter Burundija
Pristalica krvne osvete
- Post n°182
_____
THE space age is upon us. Rockets are leaving our globe at
speeds unheard of only a few years ago, to orbit earth, moon, and
sun. People have visited the moon, we have sent space probes to
all but one of the planets, and words like "orbit" and "satellite" are
picked up by children in the nursery.
- Post n°183
_____
And Will's father stood up, stuffed his pipe with tobacco, rummaged his pockets for matches, brought out a battered harmonica, a penknife, a cigarette lighter that wouldn't work, and a memo pad he had always meant to write some great thoughts down on but never got around to, and lined up these weapons for a pygmy war that could be lost before it even started
- Post n°184
- Post n°185
- Post n°186
_____
THE space age is upon us. Rockets are leaving our globe at
speeds unheard of only a few years ago, to orbit earth, moon, and
sun. People have visited the moon, we have sent space probes to
all but one of the planets, and words like "orbit" and "satellite" are
picked up by children in the nursery.
- Guest
- Post n°187
Sve je pocelo u martu kada je bila tribina o akademskoj cestitosti na kojoj su ucestvovali @duteodor1 , Dana i Vladica Cvetkovic. @BiljkaSt je moderisala dogadjaj. (ide sad thread)
— Marija Djordjević (@channon_yarrow) July 7, 2019
- Post n°188
- Post n°189
https://www.blic.rs/vesti/drustvo/video-sokantan-snimak-iz-zvecanske-medicinska-sestra-drzi-bebu-kao-da-je-dzak-a-onda/exxn5tn
_____
Pristalica krvne osvete
- Guest
- Post n°190
- Post n°191
inace ponovili su svoj "apel"
Mi smo prinudjeni da opet nakon 7 sati apelujemo na MUP i na tužilaštvo da privede lice sa snimka čiji je reach 650.000+ ljudi, a koje vrši opskurne radnje fotografisanja dece i nasilja. KOME I ZAŠTO JE SLALA FOTOGRAFIJE, ŠTA JE CILJ BIO??? Želimo odgovore na ova pitanja. pic.twitter.com/a3CKP0g1Az
— :skull_crossbones:Павле Бихали:skull_crossbones:—:feet::raised_back_of_hand_tone1::flag_rs: (@pasazot) July 18, 2019
_____
Pristalica krvne osvete
- Post n°192
isto oko dece skandal + neki sumnjiv kes koji oni sa severa salvinijevi dobijaju direktno iz rusije
juce su kao brinuli o zivotinjama, danas o nejaci, a sutra kada bude se zaostrilo oko kosova ocekujem prljav ves direktno iz putinove neke ladice
i naravno ulazak u parlament
- Guest
- Post n°193
sudeći po snimku nije se moglo dogoditi boljoj osobi, ali jebeno je kad ti Levijatan deluje kao tužilaštvo u senci.
- Post n°194
sa druge strane ta tehnologija prebrojavanja internet pregleda je meni cista demokratija kgbovskog tipa
_____
radikalni patrijarhalni feminista
smrk kod dijane hrk
- Guest
- Post n°195
Bio drugar na razgovoru za posao taksiste. Necu da napisem o kom se taksi udruzenju radi, ne zelim da mu napravim problem. Ali evo jedne od stranica pravilnika koji je dobio. Da li je moguce da se u XXI veku srecemo sa ovako otvorenom diskriminacijom? Kako reagovati, koga tuziti? pic.twitter.com/wGHLRlQzyZ
— Natasa Cvetkovic (@nata_cvet) August 2, 2019
- Guest
- Post n°196
- Post n°197
užasan je odnos prema romima, užasnije od toga je što se niko ne potresa niti ikoga zanima.
delez je krenuo sa zapošljavanjem roma, još jedan razlog zašto volim da kupujem kod njih.
- Post n°198
Natasa.... Lepo je to sto verujes u neku vrstu utopije.... Sto verujes i u demokratiju i demokratski uredjeno drustvo. Ali to ne postoji nigde. Ovo je sve normalno, i na zapadu i na istoku. Pretpostavljam da uvek stajes svim autostoperima, recimo?
— Swedja (@Swedja49Gooner) August 2, 2019
_____
Pristalica krvne osvete
- Guest
- Post n°199
- Post n°200
plachkica wrote:delez je krenuo sa zapošljavanjem roma, još jedan razlog zašto volim da kupujem kod njih.
Od lokalnih lanaca Euro Sa.M
_____
★
Uprava napolje!