Bugaraši
- Post n°727
Re: Bugaraši
POTPAROL ruskog Ministarstva spoljnih poslova Marija Zaharova ironično je danas komentarisala optužbe sad već bivšeg bugarskog premijera Kirila Petkova da je za njegov odlazak s položaja kriva i ruska ambasadorka Eleonora Mitrofanova i rekla da na spisku "krivaca" nedostaju još neki izmišljeni filmski likovi.
- Neodostaju još samo Betmen i žena-mačka. Mislim, čovek se umorio, počeo je da bunca - rekla je Zaharova ironično, prenosi Sputnjik.
- Neodostaju još samo Betmen i žena-mačka. Mislim, čovek se umorio, počeo je da bunca - rekla je Zaharova ironično, prenosi Sputnjik.
_____
ja se rukovodim logikom gvozdenih determinizama
- Post n°728
Takvi ljudi kao petkov su za savetnike, ne za predsednike vlada u ovakvim zemljama. Imas mafiju i Ruse protiv sebe. To trazi drugacije ljude.
- Post n°729
Zašto kažeš drugačiji ljudi a misliš Himars
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Post n°734
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°735
_____
And Will's father stood up, stuffed his pipe with tobacco, rummaged his pockets for matches, brought out a battered harmonica, a penknife, a cigarette lighter that wouldn't work, and a memo pad he had always meant to write some great thoughts down on but never got around to, and lined up these weapons for a pygmy war that could be lost before it even started
- Post n°737
Bulgarian Child Eating a Rat, 1939 #salvadordali #dali https://t.co/jw6oUzTVKX pic.twitter.com/zZ3FVBcME6
— Salvador Dali (@artist_dali) July 7, 2022
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°738
Genijalno!
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
- Post n°740
Bulgarian MEP @djambazki:
— Admirim (@admirim) July 6, 2022
Serbia has no place in the European Union.
Serbia is a state that sponsors provocations in Kosovo and Bosnia.
Serbia is amplifying Russian propaganda on Ukraine.
Serbia is acting as Kremlin's greatest ally in Europe. pic.twitter.com/DYT4qVx0WS
- Post n°741
_____
- Post n°742
https://www.kurir.rs/vesti/drustvo/3969785/prebila-sam-bugarku-jer-mi-je-opsovala-srpsku-majku-srpkinja-jednim-pitanjem-pokrenula-zestoku-raspravu-na-mrezama-foto
_____
- Post n°744
lol
_____
And Will's father stood up, stuffed his pipe with tobacco, rummaged his pockets for matches, brought out a battered harmonica, a penknife, a cigarette lighter that wouldn't work, and a memo pad he had always meant to write some great thoughts down on but never got around to, and lined up these weapons for a pygmy war that could be lost before it even started
- Post n°745
Ako nama budu srali nesto kao Smakedoncima, definitivno cemo morati konacno da udjemo u Sofiju tj. Sredac i Velbuđ.
- Post n°746
Vuline, reaguj!
_____
Sweet and Tender Hooligan
- Post n°748
svi jugoslovenski ratovi bi bili izbegnuti da smo odmah napali zajedno bugare
_____
- Post n°749
Ma bukvalno bih im priredio autenticno iskustvo 41. puka.