Bugaraši
- Post n°701
Re: Bugaraši
a nema više ni bugarskog ovčeg kiselog u lidlu i neće ga ni biti... povučeno zbog slabe prodaje...
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Post n°704
Incredible Balkan anecdote pic.twitter.com/i2OUG2wBnY
— Luka Ivan Jukic (@lijukic) April 6, 2022
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°707
People are claiming it’s made up so if anyone can check source 44 here I would be interested to know if they’re right.
— Luka Ivan Jukic (@lijukic) April 6, 2022
Seems to be a similar anecdote that is definitely made up but I wonder about this one. pic.twitter.com/7J7jXCJxEG
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
- Post n°709
Pri tom, 100% je rekao: Nis ti Bugarin da jebe oca
- Post n°710
To je anegdota iz tova selo Drenovo.
_____
Sweet and Tender Hooligan
- Post n°711
Otvaranje Kulturnog centra "Vančo Mihajlov VMRO" u Bitolju, koji je finansirala bugarska vlada i čijem otvaranju su prisustvovali najviši predstavnici bugarske vlasti, izazvalo je oštre reakcije na političkoj i medijskoj sceni Severne Makedonije, posebno zbog, bar za sada, izostanka konkretne osude makedonskih vlasti.
Malomakedonski velikobugari.
_____
Međuopštinski pustolov.
Zli stolar.
- Post n°712
Prvo Porfirije, a sad ovo!
KONSTRAKTA from Serbia supports Intelligent Music Project and Intention. Intelligents support Intelligents. pic.twitter.com/Q1QMAHKpn9
— BNT Eurovision (@bg_eurovision) April 21, 2022
_____
Sweet and Tender Hooligan
- Post n°714
Some of the pro-Putin memes circulating on Bulgarian social media. Anti-Americanism and anti-Semitism a key theme. pic.twitter.com/WNij4bsWK7
— Dimitar Bechev (@DimitarBechev) April 25, 2022
- Post n°716
Previše je Bugara za moj ukus, iskr.
— Ч. (@CaslavMicovic) May 1, 2022
_____
"Burundi je svakako sharmantno mesto cinika i knjiskih ljudi koji gledaju stvar sa svog olimpa od kartona."
“Here he was then, cruising the deserts of Mexico in my Ford Torino with my wife and my credit cards and his black-tongued dog. He had a chow dog that went everywhere with him, to the post office and ball games, and now that red beast was making free with his lion feet on my Torino seats.”
- Post n°717
ništa im nije sveto
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Post n°720
sad doso da okacim
_____
i would like to talk here about The Last of Us on HBO... and yeah, yeah i know.. the world is burning but lets just all sit and talk about television. again - what else are we doing with ourselves ? we are not creating any militias. but my god we still have the content. appraising content is the american modus vivendi.. that's why we are here for. to absorb the content and then render some sort of a judgment on content. because there is a buried hope that if enough people have the right opinion about the content - the content will get better which will then flow to our structures and make the world a better place
- Post n°721
From Serbia? Iz Srbije? Sjedite. Kafa, sok, nema rakija šljiva, ima sok, juice odličan", ugostio je novinare srpskog Blica Naufel, vlasnik kafića u Tunisu, tačnije u El Jemu. Naufel je kroz godine rada u turizmu naučio brojne fraze na raznim svjetskim jezicima od svojih gostiju, pa između ostalog i neke balkanske.
“Dobar dan, dobra sarma, turska kafa s mlijekom”, nabrajao je Naufel oduševljenim Srbima pa im otkrio i po čemu prepoznaje stanovnike zemalja Balkana.
“Srbi imaju najbolje žene, velike oči, malo tamniji ten. Hrvati su bijeli, imaju male pjegice, visoki su i najbolji u rukometu. Slovenci su mali i malo deblji. A, Bosanci, Bosanci jedu previše i ovo im je veliko”, rekao je kroz smijeh pokazujući vrat, piše Blic.
Ima Naufel taktiku prepoznavanja i nekih drugih nacija.
“A Rusi su drugačiji od svih Europljana. Istočna Europa je drugačija od zapadne. Danas su došla dva autobusa iz Bugarske. Ljudi su prelijepi. Kada ih pogledam, podsjećaju me na Turke, porijeklo moje mame je tursko. Kada pogledam Bugare, pomislim da nisu iz Europe, nego da su odavde. Vrlo smo slični. Talijani su šik, veoma lijepi”, uvjeren je ovaj Tunižanin.
Što se tiče zemalja koje on smatra najboljima za život, istaknuo je Irsku (u čemu će se prepoznati i mnogi Hrvati).
“Kada se radi o državama, najboljim za život, izuzev Tunisa, za mene je to Irska. U Irskoj je sve nekako zeleno, lijepo. Ljudi imaju pjegice, baš volim Irsku. Još jedna država koju volim je Australija, baš bih je volio posjetiti”, zaključio je Tunižanin.
_____
Međuopštinski pustolov.
Zli stolar.
- Post n°722
Bice veselo.
https://rs.n1info.com/region/bugarskoj-vladi-izglasano-nepoverenje-zemlja-u-novoj-politickoj-krizi/
https://rs.n1info.com/region/bugarskoj-vladi-izglasano-nepoverenje-zemlja-u-novoj-politickoj-krizi/
_____
- Post n°723
Borisov mafija. Ali ovaj decko radio slicno ko nasi 2000. - polumerama protiv iste (mafije). Radev je vec druga (ruska) prica. Izbori su totalno otvoreni, ali i ako se vrati Gerb, to je uglavnom za unutrasnje kombine.
- Post n°724