Očekivali su dolazak kanadera iz susjedne Republike Hrvatske, ali im je javljeno da nije u mogućnosti doći zbog velikog broja požara u njihovoj zemlji #konjic #pozar https://t.co/lrzZ3kbm47
— Klix.ba (@klixba) April 10, 2020
Bosna i Hercegovina
- Post n°626
Re: Bosna i Hercegovina
- Post n°627
kad pre jebote
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Guest
- Post n°628
Suša, šuma tek počinje da lista, na tlu je sloj lišća koje je zbog manjka vlage i mraza ostalo očuvano i jedva čeka da plane, plus vjetar koji je tek danas malo posustao. Sezona je proljetnih radova i po običaju kreće paljevina, to je problem i kad je prosječan april, u ovakvom se opušak mora nakon gašenja zakopati u zemlju, paljenje nipošto ne smije biti opcija.
- Guest
- Post n°629
"Nemojte da sumnjate ništa. Vojska Srbije je spremna da sačuva svoju borbenu gotovost i da sačuva našu zemlju i Srbe gdje god da se oni nalaze. Nemoj uopšte da sumnjate. Tako da, ako bilo ko pomisli da upadne u Sjevernu Mitrovicu ili da uznemiri Republiku Srpsku, nemoj da se igra, mi smo tu. Mi smo dovoljno sposobni, sigurni, imamo dovoljno ljudi i oružja, svega što je potrebno, mi čuvamo svoju zemlju", kazao je Vulin
Nije više samo narod, sad se i svoja zemlja brani
Istraživačko novinarstvo(TM) vermaht i US Army insignije na njenom reveru
Moji vojnici, tako ih zove.
- Post n°632
kakav lažov, niko nije napao vojnika, nisu ljudi tolike budale da nenaoružani napadaju ljude u uniformi pod oružjem. nego su ih ribali što koriste bojevu municiju i suzavac u kampovima jer ne rade posao koji treba da rade.
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Post n°634
Novo naselje u Tuzli ovih dana, elektricni stub na sred ceste!!! pic.twitter.com/htqeqGIQQ4
— Srđan Puhalo (@SrkiPuhalo) April 25, 2020
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°635
Ima log'ke, nego nema Ibre da pomjeri stup.
_____
Ha rendelkezésre áll a szükséges pénz, a vége általában jó.
- Post n°636
Видео сам досад педесет таквих фотака/видоја. Није ми јасно шта се догађа кад неки камион покоси такав стуб. Ко ту добија јежа да јебе.
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Guest
- Post n°637
Komemoracija povodom Blriburškog marša biće održana 16. maja. Sarajevski antifašisti smatraju da je to čisti ustašluk, kardinal Puljić se raduje, gradonačelnik Skaka kaže da žrtve komunističkog režima imaju pravo na sjećanje...
- Post n°638
Sramno.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Guest
- Post n°639
Ne znam ko se ovoga sjetio, izborna je godina (danas nam je CIK rspisao izbore za 4. oktobar) ali ovo nije nešto što se tom pričom da opravdati. Busuladžićizacija(TM):
Za bh. antifašiste, bilo kakav vid obilježavanja u Sarajevu je neprihvatljiv. Podsjećaju na brojne ustaške zločine nad stanovništvom glavnog grada BiH. Oružane formacije tzv. NDH, potpomognute snagama Trećeg rajha, su tokom Drugog svjetskog rata u Sarajevu pobile oko 10.000 civila, najviše Jevreja. Mnoge Sarajlije ubijene su u koncentracionim logorima, dok je dio njih živote okončao tako što su obješeni u samom centru grada.
Ibrahim Čomić kaže i kako antifašisti Sarajeva i BiH, zbog pandemije koronavirusa, neće održati protest povodom komemoracije. Dodaje kako će 9. maja obilježiti Dan pobjede nad fašizmom, polaganjem vijenaca i najvjerovatnije performansom u spomen-parku Vraca.
- Post n°640
Pa dobro, sastavili su saopstenje i dostavili ga medijima
- Post n°641
U Vitezu postavljen spomenik “Tri predsjednika pišaju po BiH”
Bosna i Hercegovina dobila je spomenik koji možda najbolje očitava stanje u ovoj državi, prenosi vrisak.info
https://www.face.ba/vijesti/bih/u-vitezu-postavljen-spomenik-tri-predsjednika-pisaju-po-bih/56352
_____
★
Uprava napolje!
- Guest
- Post n°643
No Country wrote:Забушаваш, Фикрете?
Ne, već sam mislio da je lažnjak kad sam ovo prekjuče vidio
Super je ovo, jedino što mislim da ga treba izmjestiti iz Viteza na onaj plato ispred zgrade Predsjedništva u Sarajevu.
- Post n°644
Шта би могло бити лажњак, и да је виртуелно, било би исклесано од органских бајтова. У сваком случају је то неко морао да направи, да зада макар пропорције, смисли позе, одабере моделе... ихај. Има ту посла и посла. Ако је урађено, право је, у чему год било.
_____
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Guest
- Post n°645
паће wrote:Шта би могло бити лажњак, и да је виртуелно, било би исклесано од органских бајтова. У сваком случају је то неко морао да направи, да зада макар пропорције, смисли позе, одабере моделе... ихај. Има ту посла и посла. Ако је урађено, право је, у чему год било.
Bazen mi je izgledao kao umetnut na sliku.
- Post n°646
fikret selimbašić wrote:паће wrote:Шта би могло бити лажњак, и да је виртуелно, било би исклесано од органских бајтова. У сваком случају је то неко морао да направи, да зада макар пропорције, смисли позе, одабере моделе... ихај. Има ту посла и посла. Ако је урађено, право је, у чему год било.
Bazen mi je izgledao kao umetnut na sliku.
Чини ти се, због фризуре. Одрази дрвећа су тачни, сенка обалског председника пада где треба, површина воде је тачно намрешкана где млазеви падају... Све и да је исфотошопано, добро је ишопано. Мени је ионако свеједно да ли је рађено у бронзи, камену или пикселима, гледам како је урађено.
_____
- Post n°648
Медијски напади на културу сећања
- Guest
- Post n°649
Vlasnik Etno sela Čardaci uklonio je kipove koji su bili umjetnički izražaj nepoštivanja države, a umjesto njih je stavio poruku “.. i mirna Bosna”.