UK - Politika i društvo
- Post n°351
Re: UK - Politika i društvo
_____
Ha rendelkezésre áll a szükséges pénz, a vége általában jó.
- Post n°352
Ako bude izbora to će biti jedan fantastičan cripple fight. Torijevci će se raspadati u hodu, a kod Laburista nećemo videti ni e od euforije koja je bila viđena 2017. jer skoro ceo Momentum koji je stajao iza toga 2017 su Remainers. A LibDems, a i ovi TIG će skidati glasove i jednima i drugima, pa ko kolko uzme. A možda se napravi i neka Remain ili People's Vote predizborna koalicija, suviše je to veliki broj glasača da ih niko ne pokupi. Pa posle ko zna. Veselje.
- Post n°353
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°354
KinderLad wrote:Naravno, Unicorns nisu rezervisani samo za Torijevce
Hopes that Labour might support the common market 2.0 plan faded on Sunday after Emily Thornberry, the shadow foreign secretary, said it was Labour’s policy to be close to the single market, but not in it.
“Our reservation about being in the single market is that we would have to accept things as they currently are in relation to immigration,” said Thornberry.
“We can’t pretend that the referendum, part of the debate, wasn’t about immigration.”
Pa da je moguće biti u carinskoj uniji i bliskim odnosima sa SM a da nema granica, onda ne bi bilo granice za robu između Bugarske i Turske. Alternativno, još veći jednorog je da i oni misle da se mogu razdvajati "4 slobode".
Gledano čisto sebično sa stanovišta EU - Francuzi jesu u pravu što ih teraju napolje. Jer, recimo dođu Laburisti na vlast i onda krenu - a jel bi moglo ovo, ali ne i ovo? I sad, jbg, to nisu ERG-ijevci, postoji mnogo manje zle krvi, ali, opet, moraju da kažu ne, inače tako mogu svi. Itd, itsl.
Naravno, ovo je bilo juce. Danas je novi dan...
Labour has confirmed that, if the common market 2.0 amendment is selected, it will whip its MPs to vote in favour. Commons market 2.0 is now the preferred way of describing what used to be called Norway plus.
Medjutim, svi su poludeli
Everything v frantic though. Equally, significant push back from People’s Vote lot to back their option and resist Common Market 2.0. One Lab MP who abstained on CM2.0 last time tells me they’ll now vote against it.
— Paul Brand (@PaulBrandITV) April 1, 2019
Jednostavno...jebiga.
- Post n°356
Lib Dems will NOT back Common Market 2.0, I’m told
— Arj Singh (@singharj) April 1, 2019
- Post n°357
- Post n°360
KinderLad wrote:Ed Miliband voolining it out
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°361
DUP to abstain on everything
— Sam Coates Times (@SamCoatesTimes) April 1, 2019
- Guest
- Post n°362
Campaigners from @ExtinctionR have glued themselves to the Press Gallery of the House of Commons, while MPs debate Brexit options underneath. MORE: https://t.co/8oMfkxWIcr pic.twitter.com/R4fTYmoGoE
— RT UK (@RTUKnews) April 1, 2019
Imagine being the EU, checking in on Britain finalising their Brexit prep with a week to go, only to find we can’t even vote on the basics of what MPs actually want from Brexit yet because people gluing their bums to the gallery pic.twitter.com/og1RWMyH8S
— James Felton (@JimMFelton) April 1, 2019
- Post n°363
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
- Post n°364
A ocekujem da i rezultati budu slicni.
_____
- Post n°365
Jedino, ako izglasaju da mora referendum šta god da se odluči, ali to je long shot
- Post n°366
- Post n°367
William Murderface wrote:Napeto je ko na nosi!
A ocekujem da i rezultati budu slicni.
KinderLad wrote:Ništa nije prošlo.
Koнстипација!
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°368
- Post n°370
_____
- Post n°371
Real anger. among Common Market 2.0 Lab MPs that 33 Peoples Vote colleagues abstained on the Boles motion.
— Paul Waugh (@paulwaugh) April 1, 2019
_____
- Post n°373
William Murderface wrote:Real anger. among Common Market 2.0 Lab MPs that 33 Peoples Vote colleagues abstained on the Boles motion.
— Paul Waugh (@paulwaugh) April 1, 2019
U pravu su, generalno. Jedino što, zaista, ako ćeš ostati i u CU i u SM...koji kurac izlaziš? Ima smisla ići na čist norveški model - onda imaš određenu slobodu u pravljenju trade deals sa trećim zemljama (iako ne potpunu). Ali to onda ne rešava backstop. I tako u krug.
- Post n°374
Gargantua wrote:12NO parlament
15NO
- Post n°375
_____