Vlada Srbije kad AV pobedi
- Post n°101
Re: Vlada Srbije kad AV pobedi
Pa oni su imali brojne sukobe Pakistanom tokom tvog skolovanja pre rekoh da nisi tamo izucavao skole?
- Guest
- Post n°102
Moje su škole i fakultet bili u Beogradu, mom rodnom gradu.
- Post n°104
http://rs.n1info.com/Vesti/a443104/Protest-prosvetara-ispred-Vlade-Prekrsen-dogovor-sa-ministrom.html"Rečeno je da će biti povećanja zarada u prosveti 14,6, da je to o dobrio MMF, o MMF u je bespredmetno pričati i ono što je jako zanimljivo Šarčević je čak to potvrdio u telefonskom razgovoru sa Sinišom Malim. Inače je izašao sa sastanka, telefonirao Siniši Malom i rekao Siniša je potvrdio 14,67. Šta se sada desilo sa gospodinom ministrom prosvete Šarčevićem i gde je sada njegova reč to morate njega da pitate", rekla je Jasna Janković iz Unije sindikata prosvetnih radnika Srbije.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°105
https://www.krik.rs/dokument-vlade-otkriva-kako-je-14-miliona-evra-poklonjeno-air-serbia/
To kad se bude raspetljavalo koliko je šta koštalo u toj igranci sa Arapima ima da bude vatromet.
To kad se bude raspetljavalo koliko je šta koštalo u toj igranci sa Arapima ima da bude vatromet.
- Post n°106
Zvanično saopštenje ministarstva zdravlja.
https://www.zdravlje.gov.rs/vest/334964/politicka-organizacija-sakrivena-iza-imena-sindikata.phpПолитичка организација сакривена иза имена синдиката
15. фебруар 2019.
Саопштењем тзв Синдиката лекара и фармацеута којим се пружа подршка шетњама у градовима, још једном је недвосмислено потврђено да у овој организацији нема ни "С" од синдиката. Осим што не поседују репрезентативност, својим наступима апсолутно потврђују да су политичка организација која нема смелости нити храбрости да се представи на прави начин, већ се попут кукавица крију иза часног синдикалног покрета.
Саопштењем тзв Синдиката лекара и фармацеута којим се пружа подршка шетњама у градовима, још једном је недвосмислено потврђено да у овој организацији нема ни "С" од синдиката. Осим што не поседују репрезентативност, својим наступима апсолутно потврђују да су политичка организација која нема смелости нити храбрости да се представи на прави начин, већ се попут кукавица крију иза часног синдикалног покрета.
Своје политичке намере су потврдили стављајући се на изборну листу Локалног фронта, а бриге о лекарима, сестрама, фармацеутима и здравственом систему сете се искључиво када се дешавају неки избори или протести.
Презрени од колега, јер каљају беле мантиле лажним представљањем, једина нада им је да се допадну и придруже онима којима је стало да се систем уруши и врати на оно што је било пре 2014.
Захваљујући огромној већини здравствених радника, који су чланови репрезентативних синдиката и чији се глас више него икада чује у здравственом систему, овај здравствени систем из дана у дан постиже све боље резултате. Док је тако, одговорно тврдимо да више никада српско здравство неће бити најгоре у Европи, како је званично оцењено док су бригу о здравству водили партнери политичке организације под именом Синдикат лекара и фармацеута.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
- Post n°108
Ваљда 2013, али ко зна шта ће се још испоставити, можда и није.
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°109
Vujović: Ovim tempom Srbiji će trebati vek i po do standarda EU
Prvi put nakon što je podneo ostavku na mesto ministra finansija, Dušan Vujović u autorskom tekstu za nedeljnik NIN kaže da će Srbiji ovim tempom trebati još vek i po da dostigne standarde zemalja Evropske unije.
On je ocenio da će u odsustvu punih institucionalnih reformi i, kako je rekao, adekvatne ekonomske politike, zemlja biti suočena sa ograničenim prostorom za ekonomski rast u narednom periodu.
Bivši ministar finansija kaže da su svi ekonomski i politički akteri saglasni da je brži rast neophodan, ali da se razlike pojavljuju čim se postavi pitanje kako to obezbediti.
"Ako bi BDP nastavio da raste istim tempom kao u poslednjih 10 godina, od početka globalne krize, biće nam potrebno 185 godina da dostignemo realnu kupovnu moć 15 starih članica EU, naveo je Vujović.
Institucionalne slabosti, dodaje Vujović, ne odnose se samo na finansijski sektor, već i na vladavinu prava - zbog nedovoljne nezavisnosti sudstva i sistem upravljanja u državi i javnom sektoru zbog netransparentnosti i korupcije.
_____
★
Uprava napolje!
- Guest
- Post n°110
još jedan koji nije uspeo da popravi stvari nabolje iznutra
- Post n°111
vujovic je bio namesnik MMF na tom mestu, nije to bio njegov posao nego obuzdavanje javne potrosnje i servisiranje dugova srbije
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Post n°113
Jel zagrlio glavu kurcu?
- Post n°114
Mislim da se sagnuo gos'n Kurcu.
- Guest
- Post n°115
Prvi put s Qrcem u operu. pic.twitter.com/7slPmfLmCH
— (@Laserman_Alex) 01. март 2019.
- Post n°117
Hehe kad bi znao kako mu se zove pas. Kita.
_____
Ha rendelkezésre áll a szükséges pénz, a vége általában jó.
- Post n°118
Kurac i kita.
_____
Ha rendelkezésre áll a szükséges pénz, a vége általában jó.
- Post n°119
Dakle, puno ime psa je Kita od Kurca.
- Post n°120
Dačić: Savetujem građanima Srbije da ne putuju u Veliku Britaniju
_____
- Post n°121
Jutros monolingvalni ino-ministar zaplitao jezikom kod Sarape, nemoguće je prepričati ceo intervju, Ćirilica Sputnjik edition na trodonima.
- Post n°122
Monoglota, mnogo volim taj pojam a onako baš pristaje žitorađanskom prascu.wrote:Jutros monolingvalni ino-ministar zaplitao jezikom kod Sarape, nemoguće je prepričati ceo intervju, Ćirilica Sputnjik edition na trodonima.
- Post n°123
Što samo ja da budem oštećen...
… ukoliko nemate vremena, krenite od 27:30.
… ukoliko nemate vremena, krenite od 27:30.
- Post n°124
Lepo se nadovezuje...
Gospodine ranodraškovićevski crony kapitalisto, gospodine tranzicioni enabling inspektore, kako cenite stanje radničkih prava u našoj zemlji?
Gospodine ranodraškovićevski crony kapitalisto, gospodine tranzicioni enabling inspektore, kako cenite stanje radničkih prava u našoj zemlji?
- Guest
- Post n°125
a šta bi ti, da dovedu kumuniste i štrokave radnike?
(ja sam danas shvatio zašto ćemo biti u kurcu još 50 godina. zato što je prva reakcija izvesnih građanskih foruma na vest iz pekare u Borči - "a gde su sad ti komunisti da brane Albanca, njima je samo bitno da napadaju SzS". bukvakno prva misao je svaljivanje krivice na levicu, to je ovde postao instinkt)
(ja sam danas shvatio zašto ćemo biti u kurcu još 50 godina. zato što je prva reakcija izvesnih građanskih foruma na vest iz pekare u Borči - "a gde su sad ti komunisti da brane Albanca, njima je samo bitno da napadaju SzS". bukvakno prva misao je svaljivanje krivice na levicu, to je ovde postao instinkt)