- Spoiler:
Slike uz vest
- Guest
- Post n°26
Re: Slike uz vest
ŠOK TVRDNJE U JABUKOVCU! Davor nije UBICA! Deda i baba osumnjičenog otkrili koliko je novca pronađeno kod njihovog unuka!
- Post n°27
Pripreme za: Hongkong2Belgrade.
_____
"Sisaj kurac, Boomere. Spletkario si i nameštao ban pa se sad izvlačiš. Radiša je format a ti si mali iskompleksirani miš. Katastrofa za Burundi čoveče.
A i deluje da te napustio drugar u odsudnom trenutku pa te spašavaju ova tovarka što vrv ni ne dismr na ribu, to joj se gadi, i ovaj južnjak koji o niškim kafanama čita na forumu. Prejaka šarža." - Monsier K.
- Post n°28
Nisi lerdi ako nemaš gicu...
_____
"Sisaj kurac, Boomere. Spletkario si i nameštao ban pa se sad izvlačiš. Radiša je format a ti si mali iskompleksirani miš. Katastrofa za Burundi čoveče.
A i deluje da te napustio drugar u odsudnom trenutku pa te spašavaju ova tovarka što vrv ni ne dismr na ribu, to joj se gadi, i ovaj južnjak koji o niškim kafanama čita na forumu. Prejaka šarža." - Monsier K.
- Post n°31
E ljudi, gica je skraćeno za statusni simbol onih sposobnih u Stradiji, dakle od nanogice.
Ne znam ko je gangsta Mili al čim gazda napusti objekat u koji idem na trčanje, klinci zaposleni odma kreću sa Milijem preko zvučnika: Džabe furaš spiku da si guro nanogicu; Nisi lerdi nikad nisi imo gicu...
Neko je skoro po tviterima o tome komentarisao pa kontam da Jutka iz Lazarevog grada sebi nišani jednu gicu.
Ne znam ko je gangsta Mili al čim gazda napusti objekat u koji idem na trčanje, klinci zaposleni odma kreću sa Milijem preko zvučnika: Džabe furaš spiku da si guro nanogicu; Nisi lerdi nikad nisi imo gicu...
Neko je skoro po tviterima o tome komentarisao pa kontam da Jutka iz Lazarevog grada sebi nišani jednu gicu.
_____
- Guest
- Post n°32
vagica je uvek bila samo vagica.
Jednom davno, u blokovima se sitni diler polupao od gudre, uzeo je svašta i dobio jak ali vrlo mellow rad. Sunce je sijalo, pevale su ptičice, pa ko ne bi izašao napolje? Poneo je vagicu, kesice i šemu, i seo na klupicu da mirno razmerava. Razmeravao je i dok mu je prilazila interventna.
Jednom davno, u blokovima se sitni diler polupao od gudre, uzeo je svašta i dobio jak ali vrlo mellow rad. Sunce je sijalo, pevale su ptičice, pa ko ne bi izašao napolje? Poneo je vagicu, kesice i šemu, i seo na klupicu da mirno razmerava. Razmeravao je i dok mu je prilazila interventna.
- Korisnik
- Post n°33
Soluse, zašto trčiš u zatvorenom objektu ako napolju nije kiša ili sneg?
- Guest
- Post n°34
pusti čoveka, važno da nije rekao da u objekat ide na trening/da trenira
- Post n°35
Meni je nesto drugo zanimljivo na ovoj slici. Da ne kazem - neko drugi.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Guest
- Post n°36
William Murderface wrote:Meni je nesto drugo zanimljivo na ovoj slici. Da ne kazem - neko drugi.
mislis na sluzbenicu braniteljku?
- Post n°38
kradeš lily
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Post n°39
u što lošu farbu za kosu troši zora, nije valjda proPAla
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Post n°40
AZ-5 wrote:William Murderface wrote:Meni je nesto drugo zanimljivo na ovoj slici. Da ne kazem - neko drugi.
mislis na sluzbenicu braniteljku?
Jasta.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
- Post n°42
AZ-5 wrote:Kondo wrote:kradeš lily
slika je tanjug
a jel se zna koja je ova ho?
_____
#FreeFacu
- Korisnik
- Post n°44
a ko je sve na slici s leva na desno?
- Post n°47
_____
THE space age is upon us. Rockets are leaving our globe at
speeds unheard of only a few years ago, to orbit earth, moon, and
sun. People have visited the moon, we have sent space probes to
all but one of the planets, and words like "orbit" and "satellite" are
picked up by children in the nursery.
- Post n°48
ali ova daciceva slika sa tramparom jr
ko ja u najboljim danima kada bih mrtav odvaljen sa zurki i aftera odvodio gajbi najbolje komade
samo sto tada selfie nije postojao
ko ja u najboljim danima kada bih mrtav odvaljen sa zurki i aftera odvodio gajbi najbolje komade
_____
radikalni patrijarhalni feminista
smrk kod dijane hrk
- Post n°49
_____
- Post n°50
Mr.Pink wrote:ali ova daciceva slika sa tramparom jr
_____