Који је то прави мушкарац који не псује... јел тако кажу у твом селу?
Air B'rn'B
- Post n°451
Re: Air B'rn'B
Да, сигурно, не бих био овако културан и префињен да нисам геј.
_____
"Mogu li ja da kažem ili ćete Vi da vodite intervju sami sa sobom? Samo kad bih mogla da kažem nešto… Prvo, uvek smo govorili našim građanima da ne možemo i nećemo da gledamo na EU kao na ćup sa novcem. Da bolji kvalitet života, radna mesta i bolje plate moraju doći od nas samih i snage naše ekonomije. Želimo da budemo deo EU jer je to mirovni projekat i jer delimo vrednosti sa EU." - Ana Brnabić
- Post n°452
darling wrote:meni se cini da ana brnabic nije l iz lgbt nego t.
Мислим да је заболе стојко за разлику између та два.
_____
electric pencil sharpener is useless, electric pencils don't need to be sharpened at all
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°454
Ana Brnabic radi za strance, ona je deo njihovog dogovora sa Vučićem. Kvalifikuje je isto što i poglavice crnačkih plemena koji su druge crnce lovili da ih prodaju u ropstvo. Inteligencija sigurno nije razlog, to se vidi čim zine.
- Post n°455
Ана је интелигентна жена и врло лојална Србији.
_____
"Mogu li ja da kažem ili ćete Vi da vodite intervju sami sa sobom? Samo kad bih mogla da kažem nešto… Prvo, uvek smo govorili našim građanima da ne možemo i nećemo da gledamo na EU kao na ćup sa novcem. Da bolji kvalitet života, radna mesta i bolje plate moraju doći od nas samih i snage naše ekonomije. Želimo da budemo deo EU jer je to mirovni projekat i jer delimo vrednosti sa EU." - Ana Brnabić
- Post n°457
Ана је уједно и симбол. Ми, грађански мислиоци, доживљавамо је као заставу под којом побеђујемо простачке, псовачке, мрзилачке обичаје који производе духовне убице ентузијазма, креативности и позитивне енергије.
_____
- Post n°459
Filipenko wrote:Ana Brnabic radi za strance, ona je deo njihovog dogovora sa Vučićem. Kvalifikuje je isto što i poglavice crnačkih plemena koji su druge crnce lovili da ih prodaju u ropstvo. Inteligencija sigurno nije razlog, to se vidi čim zine.
da, sve to razumem, al cime se ona nametnula, zasto su izabrali bas nju iz mora drugih istih. ona ne ume ni recenicu da sastavi, znaci sebe nije umela ni da predstavi u lepom svetlu. zena koja ima diplomu iz marketinga s nekog bzvznog fakulteta. i, dalje?! morala bi nesto da zna. sta je to sto mi ne vidimo?
da li ana brnabic ima hrvatsko drzavljanstvo?
- Post n°460
Vise je tu faktora. Jedan je pedigre crvene burzoazije sa jakim vezama njene porodice koji iz toga proizilaze.
Pa se onda uvukla u NVO sektor, kod britanaca i amera, kako vec ide sa decom crvene burzoazije, a onda je poceo da se otvara citav novi svet, pre svega, poslovno-koruptivne prirode koje zapad ima izgradjen u Srbiji.
Tako je dosla do mesta premijera. Kao totalni duduk za politiku i bez ambicije u njoj. Sto je bilo odlicno za AV da je postavi uz koruptivne seme.
Plus njeno seksualno opredeljenje je po misljenju AV bilo odlicno za manipulaciju zapadom i drugosrbijancima.
Pa se onda uvukla u NVO sektor, kod britanaca i amera, kako vec ide sa decom crvene burzoazije, a onda je poceo da se otvara citav novi svet, pre svega, poslovno-koruptivne prirode koje zapad ima izgradjen u Srbiji.
Tako je dosla do mesta premijera. Kao totalni duduk za politiku i bez ambicije u njoj. Sto je bilo odlicno za AV da je postavi uz koruptivne seme.
Plus njeno seksualno opredeljenje je po misljenju AV bilo odlicno za manipulaciju zapadom i drugosrbijancima.
- Guest
- Post n°462
Otac uspešni elektroinženjer, umro mlad. Majka domaćica. Deda - običan potpukovnik u JNA.
Crvena buržoazija do mojega.
- Post n°463
Creepy Uncle wrote:Otac uspešni elektroinženjer, umro mlad. Majka domaćica. Deda - običan potpukovnik u JNA.
Malo li je.
_____
Sve čega ima na filmu, rekao sam, ima i na Zlatiboru.
~~~~~
Ne dajte da vas prevare! Sačuvajte svoje pojene!
- Post n°464
Pa jeste. Crvena buržoazija i crvena aristokratija nisu iste stvari.
Edit @ Vasa
Edit @ Vasa
- Guest
- Post n°465
Pa nije ni neki spektakl.
Uostalom reč je o jakim vezama njene porodice. Koje te to potpukovničke veze iz šezdesetih godina vode u svet savremene tehnokratije?
Uostalom reč je o jakim vezama njene porodice. Koje te to potpukovničke veze iz šezdesetih godina vode u svet savremene tehnokratije?
- Guest
- Post n°466
ok povlačim šta sam napisao, postoje informacije da je otac bio na čelu Ekonomskog biroa /Ibis-Sys-a i da je bio verni Slobin kadar. to je onda crna oligarhija a ne crvena bilo šta.
- Post n°467
Oficirski kadar je spadao u sam vrh društvene elite u to doba. Oficir je mogao da ti sredi ono što političar nije mogao. Druga stvar, potpukovnik uopšte nije nizak čin. Pogotovo u posleratno vreme.
_____
~~~~~
- Post n°468
Creepy Uncle wrote:ok povlačim šta sam napisao, postoje informacije da je otac bio na čelu Ekonomskog biroa /Ibis-Sys-a i da je bio verni Slobin kadar. to je onda crna oligarhija a ne crvena bilo šta.
Bice ipak crveno.
- Post n°469
Ko da je Milošević vladao sto godina posle komunizma, a ne odma posle.
_____
~~~~~
- Post n°471
Летећи Полип wrote:Oficir je mogao da ti sredi ono što političar nije mogao. Druga stvar, potpukovnik uopšte nije nizak čin.
Militantno-antinacionalistički mitomanski internet forum...
- Post n°472
"Она је девичанска блудница, домишљата, вулгарна, окрутна, у својим каприцима разорна попут кориолис олуја."darling wrote:
ona ne ume ni recenicu da sastavi
_____
- Post n°473
Zbilja misliš da je Ana B. nevina? Dobro pitanje.
_____
~~~~~
- Guest
- Post n°474
Летећи Полип wrote:Zbilja misliš da je Ana B. nevina? Dobro pitanje.
po kojoj tački?
- Post n°475
Mr. Moonlight wrote:Летећи Полип wrote:Zbilja misliš da je Ana B. nevina? Dobro pitanje.
po kojoj tački?
Разно.
_____
electric pencil sharpener is useless, electric pencils don't need to be sharpened at all
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...