jest bio čudan onomad, veliki cigan
Air B'rn'B
- Post n°301
Re: Air B'rn'B
dragan jovanović šešeljevac?
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Post n°303
ah
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Post n°304
Не заслужујете Ану Брнабић, она вам је дар од виших сила, толико је њен концепт у несразмери са ступњем друштвеног развоја, незахвални људи.
_____
"Mogu li ja da kažem ili ćete Vi da vodite intervju sami sa sobom? Samo kad bih mogla da kažem nešto… Prvo, uvek smo govorili našim građanima da ne možemo i nećemo da gledamo na EU kao na ćup sa novcem. Da bolji kvalitet života, radna mesta i bolje plate moraju doći od nas samih i snage naše ekonomije. Želimo da budemo deo EU jer je to mirovni projekat i jer delimo vrednosti sa EU." - Ana Brnabić
- Post n°305
јг;пк.
_____
electric pencil sharpener is useless, electric pencils don't need to be sharpened at all
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°306
fikret selimbašić wrote:
Magične reči za kontrolu Frankenštajna iz ovog stripa:
U Španiji babe liče na krastave žabe.
- Guest
- Post n°307
Mr. Moonlight wrote:ja ga znam sa okruglog stola, pre 10+ godina, gde je bio hamlet, a na avataru žigona nosao
tada je bio šešeljevac
omašio si fikrete
Moguće, vidim da ga vi ipak duže poznajete.
@Filip
Istina
- Post n°308
http://www.rts.rs/page/stories/ci/story/1/politika/3435457/brnabic-izjave-iz-pristine-nemaju-veze-sa-realnoscu.html
Ана Брнабић каже да изјаве приштинских власти да ће Косову припасти три општине централне Србије немају везе са реалношћу и памећу.
Ана Брнабић је приштинским званичницима поручила да пробају да се врате у реалност и да схвате шта су правила понашања у 21. веку.
_____
"Mogu li ja da kažem ili ćete Vi da vodite intervju sami sa sobom? Samo kad bih mogla da kažem nešto… Prvo, uvek smo govorili našim građanima da ne možemo i nećemo da gledamo na EU kao na ćup sa novcem. Da bolji kvalitet života, radna mesta i bolje plate moraju doći od nas samih i snage naše ekonomije. Želimo da budemo deo EU jer je to mirovni projekat i jer delimo vrednosti sa EU." - Ana Brnabić
- Post n°309
Da li je tačno da je Car:Go povezan sa bratom Ane Brnabić?
_____
#FreeFacu
- Post n°311
Znaci porodice Vucic i Brnabic su ozbiljno isprepletane...
- Post n°313
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°315
Про домо суа се не наплаћује...
_____
electric pencil sharpener is useless, electric pencils don't need to be sharpened at all
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°316
Cela KZN je spektakl.
http://www.nspm.rs/hronika/ana-brnabic-ideje-o-razgranicenju-koje-dolaze-od-predstavnika-vlasti-u-pristini-nemaju-veze-sa-pamecu-ni-sa-relanoscu.html
http://www.nspm.rs/hronika/ana-brnabic-ideje-o-razgranicenju-koje-dolaze-od-predstavnika-vlasti-u-pristini-nemaju-veze-sa-pamecu-ni-sa-relanoscu.html
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°317
znaci bler je dobrovoljni davalac
_____
radikalni patrijarhalni feminista
smrk kod dijane hrk
- Post n°318
to da se ne izdvaja ni dinar iz budzeta verovatno nije netacno, s obzirom sta se sve finansira iz USAID programa - od izlozbe marine abramovic do verovatno toni blera
_____
#FreeFacu
- Post n°319
"Србија није земља јефтине радне снаге, већ паметних, креативних људи, земља која ће, сигурна сам, бити један од победника четврте индустријске револуције и земља која ће направити искорак", рекла је Брнабић
_____
- Post n°321
Kondo wrote:to da se ne izdvaja ni dinar iz budzeta verovatno nije netacno, s obzirom sta se sve finansira iz USAID programa - od izlozbe marine abramovic do verovatno toni blera
nije tacno ali moram na bazen. posle.
_____
And Will's father stood up, stuffed his pipe with tobacco, rummaged his pockets for matches, brought out a battered harmonica, a penknife, a cigarette lighter that wouldn't work, and a memo pad he had always meant to write some great thoughts down on but never got around to, and lined up these weapons for a pygmy war that could be lost before it even started
- Post n°322
Колико ја знам одатле се финансирају разне методе за повећање ефикасности наплате пореза, или сређивање пореске евиденције или... ма било шта ако ће да утера паре у државну касу да се тај државни дуг уредно сервисујеРЖ.
Кажем сервисујеРЖ а не отплати. Дакле да се плаћају камате, камате и камате, а главница ако се мало и начне, јебига, шта се може.
Кажем сервисујеРЖ а не отплати. Дакле да се плаћају камате, камате и камате, а главница ако се мало и начне, јебига, шта се може.
_____
- Guest
- Post n°323
Uskoče, da častiš!
Немачка влада на својој Фејсбук страници објавила фотографије "12 јаких жена у светској политици" - међу њима и Ана Брнабић
На Фејсбук страни немачке владе објављене су фотографије на којима су, како је испод наведено, 12 јаких жена у светској политици, а међу њима је и премијерка Србије Ана Брнабић.
Ту су и премијерке Џасинда Ардерн (Нови Зеланд), Вијорика Данчила (Румунија), Хасина Вајед (Бангладеш), Хилда Кети Хајн (Маршалска острва), Катрин Јакобсдотир (Исланд), Сара Кугонгелва Амадила (Намибија), Кери Лам Ценг Јует Нгор (Хонгконг), Тереза Меј (Велика Британија), Ангела Меркел (Немачка), Миа Амор Мотли (Барбадос) и Ерна Солберг (Норвешка).
Испод њихових фотографија, постављених уочи Међународног дана жена, 8. марта, наведено је да је "добра прилика, на Међународни дан жена, да се фокусирамо на ових 12 јаких жена", којих је, како се констатује, "изненађујуће мало, али ту лежи простор за побољшање".
- Post n°324
Nasa najlepsaGargantua wrote:Uskoče, da častiš!
Немачка влада на својој Фејсбук страници објавила фотографије "12 јаких жена у светској политици" - међу њима и Ана Брнабић
На Фејсбук страни немачке владе објављене су фотографије на којима су, како је испод наведено, 12 јаких жена у светској политици, а међу њима је и премијерка Србије Ана Брнабић.
Ту су и премијерке Џасинда Ардерн (Нови Зеланд), Вијорика Данчила (Румунија), Хасина Вајед (Бангладеш), Хилда Кети Хајн (Маршалска острва), Катрин Јакобсдотир (Исланд), Сара Кугонгелва Амадила (Намибија), Кери Лам Ценг Јует Нгор (Хонгконг), Тереза Меј (Велика Британија), Ангела Меркел (Немачка), Миа Амор Мотли (Барбадос) и Ерна Солберг (Норвешка).
Испод њихових фотографија, постављених уочи Међународног дана жена, 8. марта, наведено је да је "добра прилика, на Међународни дан жена, да се фокусирамо на ових 12 јаких жена", којих је, како се констатује, "изненађујуће мало, али ту лежи простор за побољшање".
- Post n°325
Већ седам минута и нико да ускочи...
_____