Air B'rn'B
- Guest
- Post n°176
Re: Air B'rn'B
oni baštine tradiciju rakiještine i prasetine i zadeneš šajkaču i unjkavo pevaš Istruli mi dunja u fioci.
- Post n°177
ma jbt sta vam je
bot izvizdan, od koga je dosta je
bot izvizdan, od koga je dosta je
_____
radikalni patrijarhalni feminista
smrk kod dijane hrk
- Post n°179
Оно норвешка застава тамо назад?
_____
electric pencil sharpener is useless, electric pencils don't need to be sharpened at all
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°180
ma raspustena banda al mozda mogu biti korisni
_____
radikalni patrijarhalni feminista
smrk kod dijane hrk
- Post n°182
Sedeo sam medju nekim cetnicima pred novu godinu. Njihove price sa Ravne Gore su totalno ludilo. Lik ode da pisa i posle nekog vremena se probudi opljackan i izuven. Drugi lik krene da pisa, neki ludaci ga privedu "komandantu" zato sto se priblizio njihovom satoru... Na sve te price, drugi stalno ponavlja - ko trazi nesrecu, taj je i nadje
Btw, ta ekipa, preko pox-a i delija, podrzava Vucica.
Btw, ta ekipa, preko pox-a i delija, podrzava Vucica.
_____
★
Uprava napolje!
- Guest
- Post n°183
ima tu raznih ekipa i "ekipa". ja sam bio na Ravnoj Gori više puta, to ima hiljadu klika i ideologija, svi su u ratu na krv i nož oko toga koliko četnika može da pleše na vrhu igle i sličnih gorućih pitanja.
sadašnji četnici koje poznajem, proper Šumadinci iz okoline Čačka, imaju šarolik pogled na aktuelni režim ali sve ih vezuje strah pred Vučićem koga doživljavaju kao emanaciju duboke države i ne bi javno nikada rekli reč protiv njega, ja imam decu itd. protiv Brnabićke već bi, bez ikakvih problema. u prevodu, pičke gegulanske.
sadašnji četnici koje poznajem, proper Šumadinci iz okoline Čačka, imaju šarolik pogled na aktuelni režim ali sve ih vezuje strah pred Vučićem koga doživljavaju kao emanaciju duboke države i ne bi javno nikada rekli reč protiv njega, ja imam decu itd. protiv Brnabićke već bi, bez ikakvih problema. u prevodu, pičke gegulanske.
- Post n°184
pahahahahahhahaCreepy Uncle wrote:ima tu raznih ekipa i "ekipa". ja sam bio na Ravnoj Gori više puta, to ima hiljadu klika i ideologija, svi su u ratu na krv i nož oko toga koliko četnika može da pleše na vrhu igle i sličnih gorućih pitanja.
ista prica sa ovim mojim iz kraja, samo zacuti kad ga pljujem i eventualno kaze ma ne sme on da preda kosovo, nema od tog nista
_____
Što se ostaloga tiče, smatram da Zapad treba razoriti
Jedini proleter Burundija
Pristalica krvne osvete
- Post n°185
Vilijamu za novi potpis
Moramo da uradimo više i uradili smo mnogo, i uradili smo mnogo, ali znam i ja a znate i vi šta će on reći danas kad dođe, a evo ga, tu je, reći će mi, uradili smo mnogo. Predsednik Aleksandar Vučić! (aplauz) I uradili smo mnogo, uradili smo mnogo za Mačvu, ali, reći će mi i rekao mi je već, i reći će mi večeras ponovo, pred vama, nama, pred vama, nismo uradili dovoljno, moramo da uradimo više, moramo da radimo brže, moramo da se borimo bolje.
- Post n°186
ficfiric wrote:^^ Zasto bismo se svrstavali. Ja na to gledam kao na tucu Alkatraza i onih sto su pojacani splicanima pokusali da preuzmu tribinu.
pa ja i tu imam favorite
_____
And Will's father stood up, stuffed his pipe with tobacco, rummaged his pockets for matches, brought out a battered harmonica, a penknife, a cigarette lighter that wouldn't work, and a memo pad he had always meant to write some great thoughts down on but never got around to, and lined up these weapons for a pygmy war that could be lost before it even started
- Post n°187
plachkica wrote:jesu, ali su fašovi pod kontrolom naše službe. to je ono što mene zbunjuje.
tacno, ali moraju da odrade nesto tu i tamo da deluju kako treba da deluju i da zbunjuju te "patriotske" grupacije.
_____
And Will's father stood up, stuffed his pipe with tobacco, rummaged his pockets for matches, brought out a battered harmonica, a penknife, a cigarette lighter that wouldn't work, and a memo pad he had always meant to write some great thoughts down on but never got around to, and lined up these weapons for a pygmy war that could be lost before it even started
- Post n°188
beatakeshi wrote:Vilijamu za novi potpis
[size=34]Moramo da uradimo više i uradili smo mnogo, i uradili smo mnogo, ali znam i ja a znate i vi šta će on reći danas kad dođe, a evo ga, tu je, reći će mi, uradili smo mnogo. Predsednik Aleksandar Vučić! (aplauz) I uradili smo mnogo, uradili smo mnogo za Mačvu, ali, reći će mi i rekao mi je već, i reći će mi večeras ponovo, pred vama, nama, pred vama, nismo uradili dovoljno, moramo da uradimo više, moramo da radimo brže, moramo da se borimo bolje.[/size]
Pred vama, nama, vama...
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°189
inace da primetim, apropo gegulanskog pickanstva, da se elitista postaje u susretu sa narodom. meni je ta prezupcasta ideja o tome da ima tu nesto dok neki radnik gradskog zelenila tupi o cetnicima i komunjarama reprodukujuci vulgarizovau verziju ideologije slavske burzoazije pokupljenu iz feljtona vecernjih novosti a ti iz nekog ideoloski ispravnog stava treba da to razumes i da cutis posto je prosvetiteljstvo nasilje. mislim mrs.
_____
- Post n°190
bruno sulak wrote:inace da primetim, apropo gegulanskog pickanstva, da se elitista postaje u susretu sa narodom. meni je ta prezupcasta ideja o tome da ima tu nesto dok neki radnik gradskog zelenila tupi o cetnicima i komunjarama reprodukujuci vulgarizovau verziju ideologije slavske burzoazije pokupljenu iz feljtona vecernjih novosti a ti iz nekog ideoloski ispravnog stava treba da to razumes i da cutis posto je prosvetiteljstvo nasilje. mislim mrs.
Da. Zapravo prilicno ekstreman i blesav identity politics.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
- Post n°191
ma to ko ono deca iz grada u susretu sa prirodom.
_____
- Post n°192
Pa jes, sve im "autenticno".
Ali koja je to teorijska regresija jbt....
Ali koja je to teorijska regresija jbt....
_____
- Post n°193
uzas. oni su iz jedne malogradjanske esencijalizacije skocili u drugu. od zlog do dobrog divljaka.
_____
- Post n°194
bruno sulak wrote:inace da primetim, apropo gegulanskog pickanstva, da se elitista postaje u susretu sa narodom. meni je ta prezupcasta ideja o tome da ima tu nesto dok neki radnik gradskog zelenila tupi o cetnicima i komunjarama reprodukujuci vulgarizovau verziju ideologije slavske burzoazije pokupljenu iz feljtona vecernjih novosti a ti iz nekog ideoloski ispravnog stava treba da to razumes i da cutis posto je prosvetiteljstvo nasilje. mislim mrs.
+100
_____
Sve čega ima na filmu, rekao sam, ima i na Zlatiboru.
~~~~~
Ne dajte da vas prevare! Sačuvajte svoje pojene!
- Post n°195
bruno sulak wrote:uzas. oni su iz jedne malogradjanske esencijalizacije skocili u drugu. od zlog do dobrog divljaka.
Bukvalno tako.
_____
- Post n°196
ma ja sada imam u kuci (siroj srecom) jednog so zemlje cetnik-naprednjak multiclass drajvera kipera. i moja slavskoburzujska tasta je odusevljena s njim ko da je san svake majke do te mere da ju je sramota da prizna da su joj deca delom (makar cetvrt) madjari te da ima ta neka jedna baba katolik. hteli su zeni da zovu pravoslavnog popa na grob da se tovar ne sablazni.
_____
- Post n°197
bravo, sazeo si problematiku u redakbruno sulak wrote:inace da primetim, apropo gegulanskog pickanstva, da se elitista postaje u susretu sa narodom. meni je ta prezupcasta ideja o tome da ima tu nesto dok neki radnik gradskog zelenila tupi o cetnicima i komunjarama reprodukujuci vulgarizovau verziju ideologije slavske burzoazije pokupljenu iz feljtona vecernjih novosti a ti iz nekog ideoloski ispravnog stava treba da to razumes i da cutis posto je prosvetiteljstvo nasilje. mislim mrs.
_____
Spomen-naplatna rampa "Zoran Babić"
- Post n°198
pa ljudi kada su nas odavle tovarili na prezupcu moja svadja s njima je izgledala ovako.
ja: pa ti krokodili to su oni iz diznijevog crtaca o sonecetu ciri
prezupcoid: BURZUJU! dosta tvojih gradjanskih referenci.
e jebote ko da su odrasli u pecini a ne negde gde su diznijevi crtaci doslovce prisutni SVUGDE.
mislim sa druge strane su mraksisti 21 pa je to zaista ludilo.
ja: pa ti krokodili to su oni iz diznijevog crtaca o sonecetu ciri
prezupcoid: BURZUJU! dosta tvojih gradjanskih referenci.
e jebote ko da su odrasli u pecini a ne negde gde su diznijevi crtaci doslovce prisutni SVUGDE.
mislim sa druge strane su mraksisti 21 pa je to zaista ludilo.
_____
- Post n°199
odnarodovao se dizni kad su nam lupili sankcije.
nisi dobio memo ?
nisi dobio memo ?
_____
Spomen-naplatna rampa "Zoran Babić"
- Post n°200
jbg otisao u spam
_____