Razno razno razno
- Post n°576
Re: Razno razno razno
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°578
E, ali znaš šta je još zabavnije - i ti si učestvovao na topiku!
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°580
Što volem kada neka treš hororčina otkine na boks ofisu, kao ovaj The Nun. Nisam gledao, ali volem.
_____
Sve čega ima na filmu, rekao sam, ima i na Zlatiboru.
~~~~~
Ne dajte da vas prevare! Sačuvajte svoje pojene!
- Guest
- Post n°581
uzmite mi odma pare!
Official trailer for #StanAndOllie starring Steve Coogan and John C Reilly as #LaurelAndHardy pic.twitter.com/1XgDmpkX7C
— The Ross Owen Show
- Post n°583
dajte preporuku za neku Halloweeny americanu, moze film moze i serija ali da ne bude strasno
- Post n°584
Ja bih gledao Shaun of the Dead, ionako to treba da gledam.
EDIT. Nije Amerikana?
EDIT. Nije Amerikana?
- Post n°585
gledao sam ali bih mozda mogao ponovo
zapravo mi se gleda nesto lepo i tuzno ™, nesto kao Over the Garden Wall
zapravo mi se gleda nesto lepo i tuzno ™, nesto kao Over the Garden Wall
- Post n°586
burtonov big fish? njegov najgledljiviji film u poslednjih deset godina.
_____
And Will's father stood up, stuffed his pipe with tobacco, rummaged his pockets for matches, brought out a battered harmonica, a penknife, a cigarette lighter that wouldn't work, and a memo pad he had always meant to write some great thoughts down on but never got around to, and lined up these weapons for a pygmy war that could be lost before it even started
- Post n°587
bogami petnaest. al leti vreme
_____
And Will's father stood up, stuffed his pipe with tobacco, rummaged his pockets for matches, brought out a battered harmonica, a penknife, a cigarette lighter that wouldn't work, and a memo pad he had always meant to write some great thoughts down on but never got around to, and lined up these weapons for a pygmy war that could be lost before it even started
- Post n°589
the fall (2006)? verovatno ste vec gledali andersonov isle of dogs?
_____
- Post n°590
koliki je mališa? ako je u uzrastu da kapira toma sojera preporučujem da nađeš bad company roberta bentona. crno beli, a biće i tebi zabavan.
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Post n°591
nije za njega, vec za mene. on je u Beogradu sa babama i dedama.
ali hvala na preporuci
ali hvala na preporuci
- Post n°592
https://www.youtube.com/watch?v=-Pf-3MPYOI4&list=PL5AF823DEF6C35B11
ovde je u delovima od po 10 minuta. jos bolje sto nije za dete, sad sam se potsetio i shvatio da ovo pre puberteta ne moze da se gleda. a i nisam siguran da je to sto si trazio ali probaj. ja sam ga slucajno gledao u doba zimskog raspusta na RTS u sklopu skolskog progama (ono kad u sred bela dana kao puste neki film za decu). znam da sam gledao kao hipnotisan i da mi nije bilo jasno kako se neko zajebo da pusti ovo na televiziji umesto zimovanja u jakobsfeldu.
ovde je u delovima od po 10 minuta. jos bolje sto nije za dete, sad sam se potsetio i shvatio da ovo pre puberteta ne moze da se gleda. a i nisam siguran da je to sto si trazio ali probaj. ja sam ga slucajno gledao u doba zimskog raspusta na RTS u sklopu skolskog progama (ono kad u sred bela dana kao puste neki film za decu). znam da sam gledao kao hipnotisan i da mi nije bilo jasno kako se neko zajebo da pusti ovo na televiziji umesto zimovanja u jakobsfeldu.
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Post n°593
e warning, fali 10/10, paramount je blokirao
enivej vidi jel ti lezi pa skini sa nekog ru trackera
enivej vidi jel ti lezi pa skini sa nekog ru trackera
_____
#FreeFacu
- Guest
- Post n°594
iz godine rolerbola u godinu blejdranera, al bice izuzetno zanimljiva godina sojlent grina
- Post n°595
Pa tu smo skoro kod Soylent Greena... dobro su pogodili.
- Korisnik
- Post n°596
Moar like 2014.
https://en.wikipedia.org/wiki/Soylent_(meal_replacement)
https://en.wikipedia.org/wiki/Soylent_(meal_replacement)
- Post n°598
Људи, ви немате појма какви су то звуци кад се коље соја за саламу...
_____
electric pencil sharpener is useless, electric pencils don't need to be sharpened at all
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...