Razno razno razno
- Post n°477
Re: Razno razno razno
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°478
Maznuto s Pepepeja.
Have you seen Blade Runner 2049?
I sniff and scratch at it. It looks great but I struggle to see why that film was necessary. I just think if something is so beautiful, you should just leave it alone and make another film. Don't lean with one elbow on the success that was earned over 30 years in the underground. In many ways, Blade Runner wasn't about the replicants, it was about what does it mean to be human? It's like E.T. But I'm not certain what the question was in the second Blade Runner. It's not a character-driven movie and there's no humor, there's no love, there's no soul. You can see the homage to the original. But that's not enough to me. I knew that wasn't going to work. But I think it's not important what I think.
https://www.hollywoodreporter.com/heat-vision/rutger-hauer-blade-runner-2049-why-films-today-lack-balls-1085827
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°479
teen vogue wrote:High-key sideeyeing Emma Stone said that that the Best Director nominees are four men and Greta Gerwig. When will white feminists learn that, just because they are not women, doesn’t mean that Jordan Peele and Guillermo Del Toro’s nominations are not as meaningful as Greta Gerwig’s?
добар критички осврт на „Оскаре“ https://www.teenvogue.com/story/emma-stone-oscars-2018-introduction-white-feminism?mbid=social_twitter
_____
I don't give a fuck about your war...or your president
- Post n°481
Pa kad publika hoće da joj je na filmu suprotno od onoga u životu.
- Post n°482
Pa kada se scenaristi fokusiraju na izgovaranje pametnih i bitnih stvari, a ne na brbljanje u prazno.
- Post n°483
Filipenko wrote:Pa kada se scenaristi fokusiraju na izgovaranje pametnih i bitnih stvari, a ne na brbljanje u prazno.
не ма не,ово је...већ сам рекао не могу да пишем с' оволиком мизогинијом,поздрав
_____
I don't give a fuck about your war...or your president
- Post n°484
Tipicno zensko razmisljanje, pozdrav!
- Post n°485
@ZapadTodorovic
Kako mi žao što Kurosava nije narocko žensko ime u Srba nego japanski reditelj...
Kako mi žao što Kurosava nije narocko žensko ime u Srba nego japanski reditelj...
- Post n°487
In Black Mountain samely so.
_____
electric pencil sharpener is useless, electric pencils don't need to be sharpened at all
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°489
Jebiga, postaju popularni ti pederaski glumcici i na zapadu.
- Guest
- Post n°491
Filipenko wrote:Jebiga, postaju popularni ti pederaski glumcici i na zapadu.
banderas?
- Post n°493
Pretpostavio sam zbog Bandere i imena filma da je zapadnjacki film, ali nista cudno, taj pederasti model finog momcica iz pristojne kuce koji je svestan svoje gradjanske gospodstvenosti je pozeljan u Putinovoj Rusiji, posebno ukoliko hoce da da guz sa strane a ume da cuti, tada je zaista vredna i dobro trazena roba.
- Post n°494
Nema, 90% akcionog glumca je pojava. Jedan od glavnih razloga zašto je žanr na samrti je što se guraju ovakve pudlice kao što je Biković. Nije to samo ruski fenomen. Nekada su akcioni glumci ulazili s pedigreom. Šljakeri, ulične barabe, boemi, otpadnici iz bogatih porodica... Pa si imao Čarlsa Bronsona, Stiva Mekvina, Sinatru, Klinta. Na faci si im video da su prošli život. A ne ovi danas pederi, keva ih vodi u dom zdravlja, a prodaju priču da su opasni mangupi. Teraj ih kurac.
_____
Sve čega ima na filmu, rekao sam, ima i na Zlatiboru.
~~~~~
Ne dajte da vas prevare! Sačuvajte svoje pojene!
- Post n°495
Подсетило ме на причу како је Драго Чума постао глумац. Срео се са неким профом на пијаци, па реч по реч... и добије практични задатак, да смува сељака и украде јабуку. Украо две, сељаку пред очима.
_____
electric pencil sharpener is useless, electric pencils don't need to be sharpened at all
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Korisnik
- Post n°496
Dikaprio šeta '97. godište.
https://www.instagram.com/camimorrone/?hl=en
https://www.instagram.com/camimorrone/?hl=en
- Guest
- Post n°497
verovatno je hendikepiran, žene su kao vino, mada ne znam kakvo je vino
- Post n°498