Nakon poslednjeg filma (2006) su ga vijali po Dubrovniku, raznorazni. Nikad ne bi ste pogodili zašto!
Neisplaćeni honorari, naravno.
otto katz wrote:Veljko Bulajić snima film o njemačkom vojniku u Jugoslaviji.
Šta li će ovo biti.
Njima će se pridružiti Kira Najtli, Hju Grant, Martina Mekačen, Kolin Firt, Bil Naj i Endru Linkoln.
Ema Tompson, koju publika pamti po jednoj od najupečatljivijih uloga u prvom delu, ovaj put neće biti deo filmske ekipe, dok je Alan Rikman, koji je tumačio njenog supruga, preminuo prošle godine.
Reč je o rimejku povodom Dana crvenih noseva, koji organizuje britanska humanitarna organizacija "Komik rilif". Dan crvenih noseva, koji se obeležava 13. marta, posvećen je borbi protiv siromaštva, nasilja i bolesti - zabavom i smehom.
Fotografije sa snimanja sa korisnicima Tvitera podelila je režiserka Ema Frojd.
Pržun wrote:Kao, zastarelo je, i previse je trolova koji kvare atmosferu na sajtu. Meni je navika da posle svakog odgledanog filma odem tamo da pogledam sta drugi ljudi pricaju o filmu. I lepa stvar je bila sto je svaki film, ma koliko star ili nepoznat bio, imao neke ljude koji su diskutovali o njemu. Trolovi su postovali samo na stranicama aktuelnih holivudskih hitova. Otkad su ovo uradili, ne znam da li sam dvaput posetio sajt.
ok hvala.Pržun wrote:Ja skidam sve sto mi treba sa torrentking.eu i piratebaya.