otto katz wrote:Valjda Klington, kakav sad Karington?паће wrote:
Рингтон, Карингтон, исти андрак.
Ма тај ми први пао на ум. Што се оженио из шећеране, госпоја му се звала нешто по шећеру.
А, да, Кристал.
otto katz wrote:Valjda Klington, kakav sad Karington?паће wrote:
Рингтон, Карингтон, исти андрак.
Slobodnih medija nema, svi su kupljeni. Što nije kupio Vučić, kupio je Đilas. To je to. Nešto malo ovih opozicijskih što je ostalo u stanju su za sto eura isporučiti što netko poželi. Naprimjer "Sergej je govno, prodao Kosovo", ok može ići, daj 150 eura i piši. Tako stvari funkcioniraju, vrlo jednostavno. Portali su prilično neovisni mada nisu toliko utjecajni i moćni
Naravno da misliš da sam gospodin, @avucic Da nije tako, ne bi me toliko zvao da se sastanemo u vili Bokeljka i “porazgovaramo”. No, to što ja nikako već 3 meseca da nadjem vremena za taj “razgovor”, trebalo bi da ti jasno govori šta ja mislim o tebi. Sigurno ne da si gospodin. pic.twitter.com/TRLlIDn73u
— Serge Truffaut 1371 (@WhistlerDick) August 11, 2019
Jordan Fucking Peterson. Ko nije pročitao 12 rules for life, odma. Eto preporuke, @avucic dodmoriš mozak od Webera. Nego, spržiće ti se software. https://t.co/ZqkXEuRUkd
— Serge Truffaut 1371 (@WhistlerDick) 12. август 2019.
William Murderface wrote:Genijalno. Nijedna ga tupost nikada nije zaobisla. A Piterson je klasican vucicevaki tip, pasivno-agresivan, narcis, u intervjuima napada novinare, "da on njih nesto pita...", itd, itd.
Creepy Uncle wrote:Ovde svi to koristimo pravilno.
Mr. Moonlight wrote:malo malo, pa mi padne na pamet padne da je jezički puritanac ošo u penziju i da sada ima svih 24h/7 da nam objasni gde sve grešimo, nekada agresivno, a nekada pasivno
niđe vezeWilliam Murderface wrote:Genijalno. Nijedna ga tupost nikada nije zaobisla. A Piterson je klasican vucicevaki tip, pasivno-agresivan, narcis, u intervjuima napada novinare, "da on njih nesto pita...", itd, itd.
bela maca wrote:https://lmgtfy.com/?q=passive+aggressive+behavior
паће wrote:по мрежи дефиниције које сам нашао углавном покривају забушавање, саботирање, заборављање и остали алат