Sergej Trifunović - Legijatan
- Post n°926
Re: Sergej Trifunović - Legijatan
Благо мени, они нису у стању.
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Guest
- Post n°927
Добро је овде сажео суштину српског (у смислу општенародног, најраширенијег) става о Сребреници: може, пристајемо и на геноцид - ал` да имамо неку вајду од тога?plachkica wrote:Sergej Trifunović: Nema blagostanja bez otklona od zločinaca, u Srebrenici je bio genocid https://t.co/LoTO8oYx7x pic.twitter.com/b8BVloxu9q
— Beta News Agency (@BetaNewsAgency) July 11, 2019
- Guest
- Post n°928
ako klikneš na vest, videćeš da tvoja interpretacija nije baš najsrećnija. na stranu sve, ali mislim da je ST nesposoban za bilo kakvu proračunatost, a kamoli za cinične kalkulacije kao što je ova koju si primetio.
- Post n°929
+1.
Mislim ideja da ST sažima (pa makar i nesvesno)
- Guest
- Post n°930
Океј, биће да "сажетак" није Сергејев, већ каквог новинара, а који је тачно знао шта је профитабилно за наслов, баш све у складу са мојом малом опсервацијом.Creepy Uncle wrote:ako klikneš na vest, videćeš da tvoja interpretacija nije baš najsrećnija. na stranu sve, ali mislim da je ST nesposoban za bilo kakvu proračunatost, a kamoli za cinične kalkulacije kao što je ova koju si primetio.
- Post n°931
d'oni priznaju ćele-kulu?No Country wrote:Добро је овде сажео суштину српског (у смислу општенародног, најраширенијег) става о Сребреници: може, пристајемо и на геноцид - ал` да имамо неку вајду од тога?plachkica wrote:Sergej Trifunović: Nema blagostanja bez otklona od zločinaca, u Srebrenici je bio genocid https://t.co/LoTO8oYx7x pic.twitter.com/b8BVloxu9q
— Beta News Agency (@BetaNewsAgency) July 11, 2019
- Post n°932
Сергеј Трифуновић: Треба изаћи на следеће редовне изборе 2020. године. Позиви на бојкот подривају снагу људи на протестимаhttps://t.co/zPSYiELODF pic.twitter.com/p4CbufOhRu
— НСПМ online (@NSPM) July 13, 2019
- Guest
- Post n°935
zanimljiv mi je Sergej ovih dana. žestoka eskalacija prostakluka plus potpuno nedokazive tvrdnje a la Radule o sastancima opozicije sa Palmerom i dogovorima da se sjebu protesti itd. ne kažem da formalno nije u pravu, ali primećujem ponavljanje šablona. biće zabavno ako uđe u parlament sa svojim fanovima, očekujem luđe performanse od Radulovih.
- Post n°936
ja sam to za palmera čula sa više strana, par dana posle tog sastanka.
ne znam da li sam i negde napisala, navodno je boško i ekipa 'zamoljena'
da ne napada vučića desno. da ga puste da završi, a završetak je (kao) blizu.
ne znam da li sam i negde napisala, navodno je boško i ekipa 'zamoljena'
da ne napada vučića desno. da ga puste da završi, a završetak je (kao) blizu.
- Post n°937
Creepy Uncle wrote:zanimljiv mi je Sergej ovih dana. žestoka eskalacija prostakluka plus potpuno nedokazive tvrdnje a la Radule o sastancima opozicije sa Palmerom i dogovorima da se sjebu protesti itd. ne kažem da formalno nije u pravu, ali primećujem ponavljanje šablona. biće zabavno ako uđe u parlament sa svojim fanovima, očekujem luđe performanse od Radulovih.
naravno da ce da udje, kao glasaces za djilasa ili lutovca?
mislim ova vrsta javnog dijaloga konj i keva je realno ono sto ova zemlja zasluzuje i vredi podrzati
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Post n°939
ja se vise ne secam za koga sam glasao na poslednjim izborima ni da li sam glasao
znam da nisam za belog a ni za sasu jankovica, mada ovo poslednje nisam bas 100% siguran
bem ti ovu srbiju danas, nekad se znalo sloba ili vuk
znam da nisam za belog a ni za sasu jankovica, mada ovo poslednje nisam bas 100% siguran
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Guest
- Post n°940
Та касти! Кондо подржава коњ и кева дијалог!? Па када си ти, магарчино, уопште знао за нешто друго?Kondo wrote:mislim ova vrsta javnog dijaloga konj i keva je realno ono sto ova zemlja zasluzuje i vredi podrzati
- Post n°941
nasisaj se kurcine, mentolcino izlapela
_____
#FreeFacu
- Guest
- Post n°942
Па то ти и причам, огрезао си у простаклуку, то ти је комплетан духовни хоризонт - а онда ми се овде нешто фолираш и шатро подржаваш "коњ и кева" приступ, као да знаш за било шта друго. Као да заслужујеш ишта боље од Сергеја?
- Post n°943
Sumnjao sam u njega, ali sad vidim da ima osiguranu političku budućnost. Konj, mater.Creepy Uncle wrote:
ozbiljan arsenal
Svi da bježimo u Butan, da se skupimo i provalimo kao u Area 51.
_____
Ha rendelkezésre áll a szükséges pénz, a vége általában jó.
- Post n°944
Kondo wrote:ja se vise ne secam za koga sam glasao na poslednjim izborima ni da li sam glasao
- Post n°945
otto katz wrote:Sumnjao sam u njega, ali sad vidim da ima osiguranu političku budućnost. Konj, mater.Creepy Uncle wrote:
ozbiljan arsenal
Svi da bježimo u Butan, da se skupimo i provalimo kao u Area 51.
+1
Ima i Ostrog
- Guest
- Post n°946
Zamišljam Sergeja kao prezidenta umesto AV-a.
Na primer, možda se ne bi toliko pojavljivao u javnosti ejr bi uveče često glumio u pozorištu, pa bi snima oserije i filmove. A pre podne bi spavao, kao umetnik.
Možda bi se pridržavao ustavnog opisa svoje funkcije, znači bio bi "engleska kraljica". Možda bi mlađeg brata angaćovao kao dvojnika (brata bi malo poružneli i prilepili kosu kapama za plivanje i to je to).
Ali, on ne bi niakd mogao da bude izabran, jer narod zna.
Da je Albert Anštajn protivkandidat Adolfu Hitleru 1943. naš narpd bi glasao za Hitlera.
Narod bi rezonovao: "Kako da glasam za čiči koji ne nosi čarape? I maže kosu belim lukom? Živ bi me sram pojeo pri izveštajiam Njuz rila o susretu sa stranim državnicima. Dajde da je klinac, ali ono je nenormalno. I sve priča u zen poslovicama. Ne ume da se ponašam bre. A Hića, uvek lepo podšišan, začešljan, uredan, vidi ga kako voli kuce i mace."
Druga je stvar ako bi Sergej trebalo da bude premijer. Tu već ima da se zalegne. (Osim ako ti predsednik ne radi sav posao, jelte.) Možda bi vratio Voju Brajovića na mesto ministra kulture da završi započeti posao. Ili Lečića... da završi započeti posao. Ili Mirjanu, da opere sramotu.
Možda bi se pomirio s Albancima kao u onim putopisima s Kosova.
Ali, onda bismo bili lišeni pozorišnih izvođenja, serija i filmova.
Sergej bi bi pred dilemom: da li žrtvujem umetnost i komociju zbog višeg interesa.
Mislim da bi on bio manje sebičan od Alberta.
Ali, glasačima bi u nedostatku nekog "neukaljanog" ipak AV bio bolji.
A onda je rington prekinuo snatrenje.
Na primer, možda se ne bi toliko pojavljivao u javnosti ejr bi uveče često glumio u pozorištu, pa bi snima oserije i filmove. A pre podne bi spavao, kao umetnik.
Možda bi se pridržavao ustavnog opisa svoje funkcije, znači bio bi "engleska kraljica". Možda bi mlađeg brata angaćovao kao dvojnika (brata bi malo poružneli i prilepili kosu kapama za plivanje i to je to).
Ali, on ne bi niakd mogao da bude izabran, jer narod zna.
Da je Albert Anštajn protivkandidat Adolfu Hitleru 1943. naš narpd bi glasao za Hitlera.
Narod bi rezonovao: "Kako da glasam za čiči koji ne nosi čarape? I maže kosu belim lukom? Živ bi me sram pojeo pri izveštajiam Njuz rila o susretu sa stranim državnicima. Dajde da je klinac, ali ono je nenormalno. I sve priča u zen poslovicama. Ne ume da se ponašam bre. A Hića, uvek lepo podšišan, začešljan, uredan, vidi ga kako voli kuce i mace."
Druga je stvar ako bi Sergej trebalo da bude premijer. Tu već ima da se zalegne. (Osim ako ti predsednik ne radi sav posao, jelte.) Možda bi vratio Voju Brajovića na mesto ministra kulture da završi započeti posao. Ili Lečića... da završi započeti posao. Ili Mirjanu, da opere sramotu.
Možda bi se pomirio s Albancima kao u onim putopisima s Kosova.
Ali, onda bismo bili lišeni pozorišnih izvođenja, serija i filmova.
Sergej bi bi pred dilemom: da li žrtvujem umetnost i komociju zbog višeg interesa.
Mislim da bi on bio manje sebičan od Alberta.
Ali, glasačima bi u nedostatku nekog "neukaljanog" ipak AV bio bolji.
- Guest
- Post n°947
A je l' da da nam je bilo milo što se Janković zgrčio, pa smo dobilo još jedan izgovor da svisuistijamo i da ne moramo da se akamo?Kondo wrote:ja se vise ne secam za koga sam glasao na poslednjim izborima ni da li sam glasao
- Post n°948
Je l ste primetili kako ST ima arbanaski izgled?
Nije cudo sto ga je Gorcilo Stojanovic gurnuo da glumi arbanasa opasnog u fenomenalnom umetnickom delu "Strsljen" plus osjajna ljubavna prica.
Nije cudo sto ga je Gorcilo Stojanovic gurnuo da glumi arbanasa opasnog u fenomenalnom umetnickom delu "Strsljen" plus osjajna ljubavna prica.
- Post n°949
kud_genijalci wrote:
Рингтон, Карингтон, исти андрак.
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°950
Valjda Klington, kakav sad Karington?паће wrote:kud_genijalci wrote:
Рингтон, Карингтон, исти андрак.
_____
Ha rendelkezésre áll a szükséges pénz, a vége általában jó.