Sergej Trifunović - Legijatan
- Post n°76
Re: Sergej Trifunović - Legijatan
Ne mezhe
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°77
pliiz
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°78
"Pristojkovići"
_____
Sve čega ima na filmu, rekao sam, ima i na Zlatiboru.
~~~~~
Ne dajte da vas prevare! Sačuvajte svoje pojene!
- Post n°79
ficfiric wrote:Rekao je da ce raditi na okupljanju lokalnih pokreta. Otkako je formiran SzS, nadao sam se da ce se i na ovoj strani formirati blok. Eto, morali smo da sacekamo 1 Sergeja da bi se to desilo. tj da bi bar neko najavio da razmislja u tom pravcu.
Umes ponekad da nasmejes.
Samo mi nije jasno o kojoj je strani rec?
- Guest
- Post n°80
samo da pohvalim ponasanje Sergeja na tviteru i da konstatujem da svoje odgovornosti shvata ozbiljnije nego sto sam verovao da moze.
- Post n°81
u smislu da ne pise gluposti? danas je lajkovao bihalijev status.
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Post n°83
dobro bar je pas simpa, mrvica
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Post n°84
“Jaws”, part II. pic.twitter.com/hgh9jqIN7G
— Serge Truffaut (@WhistlerDick) February 16, 2019
Dobro je što se sad uozbiljio, i upodobio nalog novoj funkciji.
_____
Sve čega ima na filmu, rekao sam, ima i na Zlatiboru.
~~~~~
Ne dajte da vas prevare! Sačuvajte svoje pojene!
- Post n°86
Mostar govorio u Kovinu...
- Post n°87
:ljaksofon:
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
- Guest
- Post n°88
kako će njega obrlatiti ona ekipa što ga je stavila da jede supu pored klonje...
- Post n°89
- Post n°91
Bio danas sa Krugolinom na AJB, bio mi je ugasen ton pa ne znam da li je u pitanju bio duel ili zajednicki nastup
e:
e:
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°93
_____
And Will's father stood up, stuffed his pipe with tobacco, rummaged his pockets for matches, brought out a battered harmonica, a penknife, a cigarette lighter that wouldn't work, and a memo pad he had always meant to write some great thoughts down on but never got around to, and lined up these weapons for a pygmy war that could be lost before it even started
- Post n°95
bruno sulak wrote:
_____
- Post n°96
Urekao si ga.Creepy Uncle wrote:samo da pohvalim ponasanje Sergeja na tviteru i da konstatujem da svoje odgovornosti shvata ozbiljnije nego sto sam verovao da moze.
- Post n°98
pristojnost je precenjena.
_____
I don't have pet peeves, I have major psychotic fucking hatreds.
- Post n°100
Predsednik PSG posle izjave na rampi kod Doljevca posetio dom poginule Stanike Gligorijević
Porodica prihvatila Trifunovićevu ponudu za pravnu pomoć
Velimir Gligorijević, suprug Stanikin koja je poginula u nesreći na rampi kod Doljevca prihvatio je ponudu pravne pomoći Sergeja Trifunovića u ime Pokreta slobodnih građana najavivši da će tužiti državu.
1Piše: K. Živanović21. februara 2019. 22.27
Istinomer
Foto: Glas Zaječara
On je ranije nakon tragedije bio savetovan učini taj korak, ali je izjavio da nema novca ni za sahranu, a kamoli za advokate. Zbog toga je PSG formirao advokatski tim na čijem čelu će biti Božo Prelević. Ponuda je iznesena prilikom večerašnje posete Trifunovića i njegovih saradnika porodici Gligorijević u Debelici kod Minićeva.
U emotivnom razgovoru sa Trifunovićem Gligorijević je rekao da ih niko iz države nije zvao, sem Babića koji je najavio da će doći na leto da im pomogne. On im je u vezi sa udesom rekao da nije vozio automobil, kao da nije vozio ni njegov vozač već saradnik. Naveo je i da je u trenutku udesa spavao na zadnjem sedištu. Do sada niko od nadležnih organa nije pomogao nesrećnoj porodici koja živi u teškim materijalnim uslovima.
Porodica prihvatila Trifunovićevu ponudu za pravnu pomoć
Velimir Gligorijević, suprug Stanikin koja je poginula u nesreći na rampi kod Doljevca prihvatio je ponudu pravne pomoći Sergeja Trifunovića u ime Pokreta slobodnih građana najavivši da će tužiti državu.
1Piše: K. Živanović21. februara 2019. 22.27
Istinomer
Foto: Glas Zaječara
On je ranije nakon tragedije bio savetovan učini taj korak, ali je izjavio da nema novca ni za sahranu, a kamoli za advokate. Zbog toga je PSG formirao advokatski tim na čijem čelu će biti Božo Prelević. Ponuda je iznesena prilikom večerašnje posete Trifunovića i njegovih saradnika porodici Gligorijević u Debelici kod Minićeva.
U emotivnom razgovoru sa Trifunovićem Gligorijević je rekao da ih niko iz države nije zvao, sem Babića koji je najavio da će doći na leto da im pomogne. On im je u vezi sa udesom rekao da nije vozio automobil, kao da nije vozio ni njegov vozač već saradnik. Naveo je i da je u trenutku udesa spavao na zadnjem sedištu. Do sada niko od nadležnih organa nije pomogao nesrećnoj porodici koja živi u teškim materijalnim uslovima.