opozicija
- Guest
- Post n°902
Re: opozicija
ma naravno, nego se razmahao argumentima protiv bojkota a već 2 godine gudi o važnosti jedinstva opozicije i jednoj listi pa se ovde lepo videlo šta je od tih principa važnije. razlog od ranije poznat
- Post n°903
Dobro, iskreno, dosledan je on prilično po pitanju bojkota, već dugo priča protiv te ideje. Nemam ništa protiv, svako ima prava na svoju taktiku. Ali ne mogu da se otmem utisku da mu se malo i usladilo da bude poslanik.
Iskreno DSS-Šapić i jesu njemu ideološki najbliža opcija (dobro, pored Jeremije).
Iskreno DSS-Šapić i jesu njemu ideološki najbliža opcija (dobro, pored Jeremije).
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°904
Tragedija je sto je situacija takva da on maltene nama saopstava kako bira na cijoj ce listi postati poslanik.
- Guest
- Post n°905
to moze da zahvali hiljadama debila koji ga gotive, uostalom septicka jama, normalno je da su popularna govna
- Post n°906
Znači, videli smo danas Mekalistera. Nešto nije jasno? " Istina je negde na sredini"...kaže...mogao je i kao Krišnamurti.."Istina je zemlja bez staza"...Pismo PSG nije još " detaljno" pročitao? Kako li se čita "detaljno" dve stranice? Možda Han?
— Vladimir Gajic (@vladimirgajic1) August 26, 2019
- Guest
- Post n°907
ovaj, ne znam da li si primetio, taj čovek se zove isto kao onaj vladimir gajić, adbokat, spo, kralj, ds itd
- Post n°908
Ne mislim ništa pozitivno o Gajiću, ali ne vidim šta od njegovih zapažanja ne stoji te sam zato preneo tvit.
- Post n°909
nemamo temu o bojkotu, pa nek bude ovde:
LDP i lider Jovanović preuzimaju odgovornost, ulje na platnu pic.twitter.com/ptAQvxvM20
— Radomir Martin (@radomir_martin) August 30, 2019
- Guest
- Post n°910
srbija kao takva, mimo vucica
(ne mislim da je za tu temu btw, vec je takva)
(ne mislim da je za tu temu btw, vec je takva)
- Post n°911
plachkica wrote:nemamo temu o bojkotu, pa nek bude ovde:LDP i lider Jovanović preuzimaju odgovornost, ulje na platnu pic.twitter.com/ptAQvxvM20
— Radomir Martin (@radomir_martin) August 30, 2019
"makedonski scenario"
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°913
Danas smo doneli odluku o bojkotu izbora. Svako ko reši da na izbore izađe i time da legitimitet ovom režimu, zapravo postaje saučesnik daljeg uništavanja naše zemlje i to isključivo zarad malih, ličnih i bednih interesa. Gnušam se takvih ljudi.
— Ana Stevanović (@StevanovicAna7) September 1, 2019
Zato #Bojkot https://t.co/6u8r7Ds6oE
- Post n°914
Tako, tako, nista bez anateme, Anu za narednog patrijarha!
- Post n°915
Filipenko wrote:Tako, tako, nista bez anateme, Anu za narednog patrijarha!
Шта, патријарси се жене?
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Guest
- Post n°916
kakvi degenerici, sloboda i pravda, ladno da registrujemo onu zajebanciju kad je bila beska, pravda pobeda postenje, nalozile bi se hiljade debila
- Post n°917
nekako je ovome ovde mesto.
https://www.danas.rs/dijalog/licni-stavovi/ko-ne-ode-na-performans-bice-uhapsen/?fbclid=IwAR0KJm7v-QrMmjtUr0H2G-C4Hu271y5hDnVFamGttIIzqmMmpEKERCs5gtQ
https://www.danas.rs/dijalog/licni-stavovi/ko-ne-ode-na-performans-bice-uhapsen/?fbclid=IwAR0KJm7v-QrMmjtUr0H2G-C4Hu271y5hDnVFamGttIIzqmMmpEKERCs5gtQ
_____
And Will's father stood up, stuffed his pipe with tobacco, rummaged his pockets for matches, brought out a battered harmonica, a penknife, a cigarette lighter that wouldn't work, and a memo pad he had always meant to write some great thoughts down on but never got around to, and lined up these weapons for a pygmy war that could be lost before it even started
- Post n°919
od našeg poznatog umetničkog kritičara...
- Post n°920
Ne ovo je savršeni DSS čalanak: "nešto se tamo u tom svetu događa...zašto nas dave sa tim...why do you lay these troubles on an already troubled mind?"
- Guest
- Post n°921
čekaj, ja sam mislio da je ta Marina kao naš Novak samo u svetu umetnosti. suverenisti da se dogovore, jel autokolonijalizam ako odem na izložbu ili je sve u redu jer je to naša(tm) Marina(tm).
- Post n°922
Kako ono kaze Jed Bartlet, sto Garg citira u ovakvum situacijama, za priorities.
Vucic mu prodaje Kosovo a on se stresira zbog performansi.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°923
William Murderface wrote:Kako ono kaze Jed Bartlet, sto Garg citira u ovakvum situacijama, za priorities.
Pa da, ali ne misle oni stvarno da "brane Kosovo". Oni misle da kukaju zbog toga što odlazi. Zato sam i citirao Grimu - sve je strašno, ali tu se ništa ne može uraditi osim mrzeti mrzeti i samo mrzeti
- Post n°924
ako je podržao klintone naravno da će morati da podrži i njihovu omiljenu spirit cooking "umjetnicu"