Zuper wrote:Dobro, koja firma i sta se izvozilo?
Posto se uglavnom izvozi voce iz Srbije u takvim tonazama prema Rusiji.
Je l' se secas da se za propitivanja o rl-u banuje? A?
Zuper wrote:Dobro, koja firma i sta se izvozilo?
ficfiric wrote:Zuper wrote:Dobro, koja firma i sta se izvozilo?
Je l' se secas da se za propitivanja o rl-u banuje? A?
Mr. Moonlight wrote:btw, kada je posao sa šargarepom pukao, bilo je u pitanju 20000 tona
KinderLad wrote:Znači, koje se njemu bizarnosti dešavaju na tim putešestvijama po Rusijama, to je 1 hit. Prvo udaviše ono kuče u nekoj svemirskoj tešnosti, sad puška Milana Obrenovića...bilo je još nešto samo sam zaboravio...jab samo zbog tih puteva kod Putina čitao njegove memoare koje nikad neće napisati
Bungee jump wrote:KinderLad wrote:Znači, koje se njemu bizarnosti dešavaju na tim putešestvijama po Rusijama, to je 1 hit. Prvo udaviše ono kuče u nekoj svemirskoj tešnosti, sad puška Milana Obrenovića...bilo je još nešto samo sam zaboravio...jab samo zbog tih puteva kod Putina čitao njegove memoare koje nikad neće napisati
Sledeci put Putin mu poklanja neku Cehovljevu dramu u rukopisu. Da okaci pusku o prvi cin iste....
Zuper wrote:Ponavljem ti ficfiricu, on se sam hvali izvozom nekog jestivog kurca u Rusiju i da je strucnjak za taj jestivi kurac.
Ja smatram da je bot i sada ja zelim da znam da li sam pogresio i ogresio se o bota.
William Murderface wrote:Zuper je malo nervozan.
Gargantua wrote:William Murderface wrote:Zuper je malo nervozan.
vratio mu rosseljhoznadzor prikolicu jabuka sa fitosanitarne inspekcije.
AZ-5 wrote:zupere sta je teze tona jabuka ili tona uglja?