Евгений Цыганов
23 mins
Саша Мичков -актёр театра Фоменко.Уже 7 ой час находится в Тимирязевском ОВД.Требуют подписать бумагу о том что «призывал к свержению власти».Попытки вызволить его пока не увенчались успехом.
Sasha Mičkov-actor of the theatre of fomenko. Already 7ND HOUR IS IN TIMIRÂZEVSKOM MCU. It is necessary to sign a paper that "urged to overthrow power". attempts to summon it until the success.
Rusija i sve vezano za nju
- Post n°326
Re: Rusija i sve vezano za nju
Izgleda da su im se glumci nešto skroz zamerili
- Post n°327
Još malo fejsbuka
Maksim Chuklinov
1 hr
● Сижу на допросе, идёт 7 час после задержания. Следователь с говорящей фамилией Чеканова заполняет анкету:
- неcовершеннолетние дети на иждивении есть?
- нет. Но жена беременная.
- ой, поздравляю! - расплывается в искренней улыбке следователь Чеканова.
Я не знаю, сколько сарказма уместилось в моё "Спасибо", но я сам удивился его количеству.
● sitting in interrogation, coming 7 hour after detention. The investigator with the talking surname čekanova fills the application:
- do you have any necoveršennoletnie children?
- no. But the wife is pregnant.
- Oh, congratulations! - the investigator of čekanova is floating in a sincere smile.
I don't know how much sarcasm was able to be in my "thank you", but I was surprised by his number.
·
Rate this translation
8
- Post n°329
KinderLad wrote:Zuper wrote:Pa i to spada u profi deformaciju.
Opcinio te Putin, to ne valja za zdravlje.
Ima u tvojim recima delom istine ali ne oko Putina i danasnje Rusije.
Trebalo je gaziti tenkovima kao Kinezi na Tjenanmenu 1989 a ne verovati zapadu u demokraciju...
Mogli su da gaze koga hoce, oni vise nisu imali ideju sta da rade. Sve sto znaju su probali i sve je propalo pre 1989. Da su izveli tenkove ne bi ispali Kina, nego 1 druga zemlja koja je izvela tenkove na sopstvene ljude. Sto bi bilo mnogo gore cak i od ovog sto je ispalo sa Jeljcinom. I za njih i za druge.
Mogli su za pocetak da izvrse reformu poljoprivrede i da nema kovhoza i sovhoza. Tesko je to shvatiti kada vidis da moras da uvozis zito a nekada nisi morao.
Sto se tice poredjenja sa nama, nemoj ispadati smesan. Zemlja koja ima 2 puta vise nuklearno oruzja od SAD i zapada u celini, najvecu kopnenu vojsku na svetu... Pa da je SFRj imala 0.1% njihovog nuklearnog arsenala od Franje bi ostali samo dugmici. I to ne zbog toga sto bi bilo korisceno.
Sovjeti su imali razne mogucnosti ali KGB je odlucio da privatizuje imovinu a nakon toga je tvoj zapad je pokazao Rusima da su Kinezi ispravno postupili 1989 a ne Sovjeti.
Sto se tice podsecanja, mozes, ali mislim da se to nece po tebe zavrsiti dobro kada se udje u analizu sta se desava i ko koga podrzava.
Te ces shvatiti da to ne moze da se poredi.
- Guest
- Post n°330
pa nije zapad ponizio ruse. poniženim se oseća tanki sloj imperijalne birokratije koja je izgubila svoj prostor delovanja a koja prosto i dalje dominira političkom scenom dok se "reprodukuje". ogromna većina rusa živi svoj život mimo te ludačke i nametnute matrice, i - u grubom proseku - živi nešto bolje i lakše nego u sssr-u.
- Post n°331
Kazem ti Gargantuane da ne izlazis mnogo van citiranja.
- Post n°332
Vratimo se u sadašnjost, još malo fejsa...https://www.facebook.com/vasily.senin/posts/10220364876499126
- Post n°334
Anđe'o wrote:MNE wrote:
a šta misliš za šta služe pendreci policiji(i u ostalim državama a ne samo u Rusiji), za ukras?!
Samo me Rusija zanima, za druge me boli uvo. Ozbiljno.
nepoštovanje državnih organa i povlačenje istih vodi u anarhiju, scenario u kome država sa 8.000 nuklearnih glava prelazi u anarhiju mi se nimalo ne sviđa, bila to Rusija ili USA
- Post n°335
Meni bi se svidela disolucija USA makar i sa 16.000 nuklearnih glava.
- Guest
- Post n°336
a svaki protest protiv putina je naravno uvod u raspad, jer šta bi drugo bio....
- Post n°337
Podrzavam proteste druga Zjuganova i Zirinovskog.
Srecom oni rastu sto se tice podrske.
Eto mislim da je Zirinovski prava mera za zapad i da bi on, kao i Rusije, konacno bio shvacen na zapadu da dodje na vlast.
Pasivna agresija SSSR i KGB drugara nakon toga na zapadu nije jasno shvacena.
Srecom oni rastu sto se tice podrske.
Eto mislim da je Zirinovski prava mera za zapad i da bi on, kao i Rusije, konacno bio shvacen na zapadu da dodje na vlast.
Pasivna agresija SSSR i KGB drugara nakon toga na zapadu nije jasno shvacena.
- Post n°338
a dobro to je sad vec nihilizamFilipenko wrote:Meni bi se svidela disolucija USA makar i sa 16.000 nuklearnih glava.
- Guest
- Post n°339
ovakve stavove o demokratiji i licnim i politickim slobodama ima jedno 80% stanovnika Srbije.
naravno to je samo posledica ove nakazne vlasti, cim ona ode sve ce to automatski da se resi.
naravno to je samo posledica ove nakazne vlasti, cim ona ode sve ce to automatski da se resi.
- Post n°340
Svaka ti cast Vasilije, cak i u ovako svecanom trenutku si nasao opravdanje za vlas'.
- Post n°341
Zuper wrote:KinderLad wrote:
Mogli su da gaze koga hoce, oni vise nisu imali ideju sta da rade. Sve sto znaju su probali i sve je propalo pre 1989. Da su izveli tenkove ne bi ispali Kina, nego 1 druga zemlja koja je izvela tenkove na sopstvene ljude. Sto bi bilo mnogo gore cak i od ovog sto je ispalo sa Jeljcinom. I za njih i za druge.
Mogli su za pocetak da izvrse reformu poljoprivrede i da nema kovhoza i sovhoza. Tesko je to shvatiti kada vidis da moras da uvozis zito a nekada nisi morao.
Sto se tice poredjenja sa nama, nemoj ispadati smesan. Zemlja koja ima 2 puta vise nuklearno oruzja od SAD i zapada u celini, najvecu kopnenu vojsku na svetu... Pa da je SFRj imala 0.1% njihovog nuklearnog arsenala od Franje bi ostali samo dugmici. I to ne zbog toga sto bi bilo korisceno.
Sovjeti su imali razne mogucnosti ali KGB je odlucio da privatizuje imovinu a nakon toga je tvoj zapad je pokazao Rusima da su Kinezi ispravno postupili 1989 a ne Sovjeti.
Sto se tice podsecanja, mozes, ali mislim da se to nece po tebe zavrsiti dobro kada se udje u analizu sta se desava i ko koga podrzava.
Ma jasno. Objektivne okolnosti i subjektivne slabosti.
A ovo gore razmisljanje o 1 bombi samo govori zasto nijedna nedorasla zemlja nikad ne treba da je ima. Rusi sta god da su radili 90tih, pokazali su u to vreme x puta vecu odgovornost i prema sebi i prema drugima.
- Post n°342
E, evo neki Zuperi su se dosetili... jako zajebano.
- Post n°343
KinderLad wrote:Zuper wrote:
A ovo gore razmisljanje o 1 bombi samo govori zasto nijedna nedorasla zemlja nikad ne treba da je ima. Rusi sta god da su radili 90tih, pokazali su u to vreme x puta vecu odgovornost i prema sebi i prema drugima.
Takva odgvornost se placa u sopstvenoj zemlji...
Svaka im cast, odgovorno su spasili zapad u vreme demokracije ali ne i Ceceniju...
Last edited by Zuper on Sun Aug 04, 2019 2:54 pm; edited 1 time in total
- Post n°344
Anđe'o wrote:E, evo neki Zuperi su se dosetili... jako zajebano.
Potpuni uzas.
Nekada, u demokraciji, kada je Rusija bila zapad a zapad Rusija nisu se takve stvari desavale.
Samo demokratski ubijas i pucas po drugu Zjuganovu i Zirinovskom...
- Post n°345
Zuper wrote:KinderLad wrote:
Takva odgvornost se placa u sopstvenoj zemlji...
Svaka im cast, odgovorno su spasili zapad u vreme demokracije ali ne i Ceceniju...
to je baby stuff u odnosu na ono sto bi bilo da su se ponasali kao mi. to jedno, drugo - kako ih je tacno posedovanje 1 bombe spasilo upravo ovoga? i trece - oni su ceceniju zadrzali. kao sto bi i srbija zadrzala u nakakvom vidu kosovo da nije bilo onakvog ucestvovanja u karambolu pre toga. Milosevic je prvi rekao da u slucaju raspada republicke granice ne vaze. Well, guess what - ispostavilo se da stvarno ne vaze. Samo ne onako kako je on mislio. A Jeljcin je rekao - ok, ne mozemo sad da vratimo Krim, a sta ce biti u buducnosti videcemo.
- Post n°346
ne znam. ja sam uvek za nemire
problem sa nemirima u rusiji je sto uvek zavrse u krvi
mora tako jebigica
problem sa nemirima u rusiji je sto uvek zavrse u krvi
mora tako jebigica
_____
radikalni patrijarhalni feminista
smrk kod dijane hrk
- Post n°347
jedino je ona tranzicija (pa sad ide onaj trampov zamah rukom) u kejdzibijevsku rusiju ovu danasnju protekao u relativnom miru
ja Za to krivim komuniste
ja Za to krivim komuniste
_____
smrk kod dijane hrk
- Post n°348
ne mora. ali, jbg, kad imas ljude kojima nikakva licna vlast i bogacenje nije dovoljno onda mora. i onda, naravno, krece paranoja.
- Post n°349
cije bogacenje molicu? putin je veci siromah od trampa
_____
smrk kod dijane hrk
- Post n°350
i ja se ne bih zajebavao sa tom skolom kejdzibjevskom
ti likovi pricaju po nekoliko jezika, a znaju i da biju
:zuper:
ti likovi pricaju po nekoliko jezika, a znaju i da biju