vucic - da li je lud?
Poll
da li je lud?
- [ 7 ]
- [23%]
- [ 14 ]
- [45%]
- [ 3 ]
- [10%]
- [ 7 ]
- [22%]
Total Votes: 31
- Post n°26
Re: vucic - da li je lud?
Вишеједанујем вортексову анализу. Можда нема све, ал' то што има јесте.
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Guest
- Post n°27
zvezda je zivot wrote:
...
i verujem da misli da je daleko politicki sposbniji od svojih prethodnika na vlasti.
Verovatno jeste.
zvezda je zivot wrote:
Medjutim, on je istovremeeno i talac svoje snazne ambicije, a koja se ostvaruje u vrlo jasno zacrtanim okvirima.
Nema tih okvira, on nije državnik formata čiji se govori uvode u čitanke.
zvezda je zivot wrote:
Da li bi Vucic uopste dosao na vlast da nije bilo ulupavanja zapadnih miljenika Djindjica, Kostunice i Tadica? Mozda, ali bi to bilo u nekoj daleko boljoj situaciji i za zemlju. Ali, i za njega.
Tako je. Propast DS posle Đinđića je pokazala da tamo nikoga drugog nije bilo. Otprilike kao propast SPO bez Vuka Draškovića (i sa njim su propali).
Edit: SPO, ne SPS.
- Post n°28
Вучић је паметан и луцидан.
_____
"Mogu li ja da kažem ili ćete Vi da vodite intervju sami sa sobom? Samo kad bih mogla da kažem nešto… Prvo, uvek smo govorili našim građanima da ne možemo i nećemo da gledamo na EU kao na ćup sa novcem. Da bolji kvalitet života, radna mesta i bolje plate moraju doći od nas samih i snage naše ekonomije. Želimo da budemo deo EU jer je to mirovni projekat i jer delimo vrednosti sa EU." - Ana Brnabić
- Post n°29
_____
"Mogu li ja da kažem ili ćete Vi da vodite intervju sami sa sobom? Samo kad bih mogla da kažem nešto… Prvo, uvek smo govorili našim građanima da ne možemo i nećemo da gledamo na EU kao na ćup sa novcem. Da bolji kvalitet života, radna mesta i bolje plate moraju doći od nas samih i snage naše ekonomije. Želimo da budemo deo EU jer je to mirovni projekat i jer delimo vrednosti sa EU." - Ana Brnabić
- Post n°30
Sta rade momak i devojka ? Pa vode ljubav.
Sta rade dva pedera ? Pa vode ljubav.
Sta rade dve lezbejke ? Pa vode Ljubav.
Sta rade peder i lezbejka ? Pa vode drzavu.
Sta rade dva pedera ? Pa vode ljubav.
Sta rade dve lezbejke ? Pa vode Ljubav.
Sta rade peder i lezbejka ? Pa vode drzavu.
- Post n°31
Šaljivdžije kao što si ti su oterali sa jučerašnjeg protesta.
- Post n°32
+1
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°33
izvinjavam se na političkoj nekorektnosti
- Guest
- Post n°34
pa vučić nije peder a ne znam da je relevantno što je brnabićka lezbejka za prirodu njene vlasti i stvari koje govori/radi.
vic nije politički nekorektan nego netačan i glup, nije ni vic u stvari.
- Post n°35
Pa da.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
- Guest
- Post n°36
Valjda smo ranije ukalkulisali da će Brnaba navući i određeni nivo hejta prema LGBT na sebe u formi opozicione buke.
Danas su izbori u Lučanima i još par mesta btw.
- Post n°37
Gargantua wrote:pa vučić nije peder a ne znam da je relevantno što je brnabićka lezbejka za prirodu njene vlasti i stvari koje govori/radi.
1. ne zna se da li je vučić peder ili nije, to što ima ženu ne znači ništa
2. nebitno je jer je jbni vic u pitanju na konto prozivanja da je peder
3. peder i lezbejka u ovom kontekstu nemaju nikakve veze sa njihovom seksualnom orijentacijom
- Post n°38
Sa cim onda imaju veze?
_____
- Post n°39
Gargantua wrote:
Dobija to Vucic ubedljivo.
Ogromne napore je ulozio da u Lucanima napravi dobar rezultat...drzavne resurse upregnuli na visokom nivou...dovodjenje ljudi sa strane...
- Post n°40
juce sam prosao pored protesta na platou i vikali su vucicu pederu!
inace, drago mi je da su rezultati glasanja ovako izjednaceni jer svedoce o tome koliko je pitanje kompleksno a fenomenalno formulisano
Ucesnici protesta su gadjali grudvama Prajd info centar, pljuvali ga i lepili stikere “Protiv nemoralnog”. Ima li reakcije od ucesnika i organizatora ?
— Goran Miletic (@goranmiletic) December 15, 2018
inace, drago mi je da su rezultati glasanja ovako izjednaceni jer svedoce o tome koliko je pitanje kompleksno a fenomenalno formulisano
_____
ova zemlja to je to
- Post n°41
Je l to gadjala ekipa Sime Spasica sto je prozivala homoseksulace sinoc?
Pa zali se Vucicu, on vas ionako finansira i igra te igrice da bi razbio protest.
Je l tako zvezdice?
Pa zali se Vucicu, on vas ionako finansira i igra te igrice da bi razbio protest.
Je l tako zvezdice?
- Post n°42
Gargantua wrote:Valjda smo ranije ukalkulisali da će Brnaba navući i određeni nivo hejta prema LGBT na sebe u formi opozicione buke.
У ствари, то што је лезбејка је отприлике међу укупно две-три ствари које јој не бих замерио.
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°43
Vuciceva taktika je da sam bira sta ce protivnici da mu skandiraju. On je lansirao pedere, lezbejke, keramicare...
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°44
nisu morali da padnu na bedastog trola ako su se vec kurac okupili oko necega bitnog
- Guest
- Post n°45
Та парола “Вучићу, педеру!”, то је баш онако бедак. Једно признање немоћи, слом сваке креативности. И што каже Фића - вероватно му се смеши брк кад год то чује.
- Post n°46
https://bs.wikipedia.org/wiki/Stilska_figuraWilliam Murderface wrote:Sa cim onda imaju veze?
- Post n°47
Šta je šire ili preneseno značenje konstatacije da je Brnabić lezbejka?
_____
- Guest
- Post n°48
Imao sam prilike da slusam objasnjenja "nemam ja nista protiv pedera, ja tu rec koristim da uvredim i iznerviram nekoga a ne zato sto mrzim pedere", bilo je i na PPP tog zaumnog diskursa.
- Post n°49
o jbt...evo šta je, šire značenje je da je na mjesto premijera postavljena ne zbog stručnosti već zbog javno izraženog seksualnog opredjeljenja ne bi li se vučić dodvorio zapadnjacima, i zato ne vidim zašto bi bilo kome smetala zajebancija na račun toga
- Post n°50
Pa ne, slogan kaže da je peder postavio lezbejku da zajedno rasturaju zemlju. A zašto, pa valjda zbog gej lobija, šta znam.
_____