Саша Јанковић - У раљама кампање
- Guest
- Post n°101
Re: Саша Јанковић - У раљама кампање
Što je smešan kada pokušava da govori pametno i politički, tačno se vidi kako mu pregorevaju obe sinapse
- Post n°102
Kondo wrote:provalili su da je jankara dzandar? dobro, nikad nije kasno.
nisam siguran da je ubacen element, ali misim da je vazno napomenuti da smo znali za njegove veze sa sluzbom pre nego sto se kandidovo. misim i ja sam pitao forum u februaru prosle godine
el nekom smeta sto je jankara ocigledno covek blizak db-u?
zasto je ovo vazno? zato sto moramo da naucimo da su stranke i kandidati uglavnom onakve kakvim se predstavljaju i da to primenimo na danasnju opoziciju. u svaku novu snagu koja se pojavila od jankare do ndmbg ucistavali smo izborne taktikte, skrivene motive i ogroman potencijal za razvoj i ucenje - a oni su zapravo bili ono za sta su se izdavali od prvog mitinga. jankara je izgledao kao pristojniti budaletina sa vezama u dip stejtu - i ispostavilo se da je bas to. i zato ako se savez za srbiju predstavlja kao opozicija koja je desno od vucica, verujte im na rec da to i jesu.
_____
ova zemlja to je to
- Guest
- Post n°103
Саша Јанковић јесте дете Службе, али мислим да је сама идеја како се ДБ уби од планирања како да до’ака српској опозицији... помало трула. Њих је најбоље препустити самима себи, тако се најбрже и најуспешније самоуниште. Узмеш им власт па потом медије, и онда само гледаш на другу страну, јербо због трансфера блама.
Не може бре у Србији у којој се све распада - а Служба ради као сат? Јок, него је “Служба” реч којом распала опозиција себи диже цену, а истовремено је и оправдање.
Не може бре у Србији у којој се све распада - а Служба ради као сат? Јок, него је “Служба” реч којом распала опозиција себи диже цену, а истовремено је и оправдање.
- Post n°104
Kad smo već kod Službenika - prilično sam uveren da je Boško Obradović neki podoficir.
- Post n°105
Srdjan Nogo sluzbenik stazija.
- Post n°106
No Country wrote:Јок, него је “Служба” реч којом распала опозиција себи диже цену, а истовремено је и оправдање.
naravno. to da sluzba projektuje politicke karijere svojih spavaca je odbrambeni mehanizam za ljude koji se mnogo investiraju u svaku novu budalu u opoziciji. eno i kad je djb propo, na ppp je reakcija bila u fazonu ni mnogo jace organizacije nisu izdrzale takav influks udbasa
_____
ova zemlja to je to
- Guest
- Post n°107
Ne treba reč "služba" uvek čitati kao "služba", već kao "tip sivkaste goveđe face koji donosi vrlo ozbiljnu poruku iz kabineta". Meni je najlakše da pod rečju služba obuhvatim sve te skrivene državne interese koji se plasiraju silom i novcem.
Što se same Službe tiče, njen krajnji domet je instalacija i eksploatacija two-bit provokatora kao što je na primer Simo Spasić. Ni ja ne verujem da umeju dalje od toga, pošto govorimo o ljudima koji su i devedesetih bili epitomi alkoholisane nesposobnosti i koji su mrtvi ozbiljni pravili projekte sa raznim ruskim parapsiholozima i sličnim prevarantima, a sada je to verovatno u stanju apsolutnog raspada.
Što se same Službe tiče, njen krajnji domet je instalacija i eksploatacija two-bit provokatora kao što je na primer Simo Spasić. Ni ja ne verujem da umeju dalje od toga, pošto govorimo o ljudima koji su i devedesetih bili epitomi alkoholisane nesposobnosti i koji su mrtvi ozbiljni pravili projekte sa raznim ruskim parapsiholozima i sličnim prevarantima, a sada je to verovatno u stanju apsolutnog raspada.
- Post n°108
Creepy Uncle wrote:Ne treba reč "služba" uvek čitati kao "služba", već kao "tip sivkaste goveđe face koji donosi vrlo ozbiljnu poruku iz kabineta". Meni je najlakše da pod rečju služba obuhvatim sve te skrivene državne interese koji se plasiraju silom i novcem.
+1
_____
ova zemlja to je to
- Post n°109
jednog mog drugara je sluzba pitala koga je siriza vrbovala u srbiji.
_____
And Will's father stood up, stuffed his pipe with tobacco, rummaged his pockets for matches, brought out a battered harmonica, a penknife, a cigarette lighter that wouldn't work, and a memo pad he had always meant to write some great thoughts down on but never got around to, and lined up these weapons for a pygmy war that could be lost before it even started
- Post n°110
mislim hey... siriza vrbovala.
_____
And Will's father stood up, stuffed his pipe with tobacco, rummaged his pockets for matches, brought out a battered harmonica, a penknife, a cigarette lighter that wouldn't work, and a memo pad he had always meant to write some great thoughts down on but never got around to, and lined up these weapons for a pygmy war that could be lost before it even started
- Post n°111
inace zvezda je sve u pravu. a i kripi.
_____
- Post n°112
(sad ce Creepy da ispizdi sto ovo pitam ali:) bruno, el ti mislis da je vucic lud?
_____
ova zemlja to je to
- Post n°113
zvezda je zivot wrote:No Country wrote:Јок, него је “Служба” реч којом распала опозиција себи диже цену, а истовремено је и оправдање.
naravno. to da sluzba projektuje politicke karijere svojih spavaca je odbrambeni mehanizam za ljude koji se mnogo investiraju u svaku novu budalu u opoziciji. eno i kad je djb propo, na ppp je reakcija bila u fazonu ni mnogo jace organizacije nisu izdrzale takav influks udbasa
Ај нека неко окачи интерни конкурс Службе где се траже кандидати за уфилтрацију у Дојебе. Мора да је штампан у већем броју примерака због великог интересовања.
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Guest
- Post n°114
Мени је у ствари готивно што се Јанковић труди да изгледа као да је део те (митске) Службе. Такав му је пас, опрема за бицикл, цео наступ, "мораћу да вас... пољубим" форе, све. Ваљда татин син, није прерастао ту ствар.Creepy Uncle wrote:Ne treba reč "služba" uvek čitati kao "služba", već kao "tip sivkaste goveđe face koji donosi vrlo ozbiljnu poruku iz kabineta". Meni je najlakše da pod rečju služba obuhvatim sve te skrivene državne interese koji se plasiraju silom i novcem.
- Post n°115
na ovom forumu se banuje za rl aluzije. inače, +1.zvezda je zivot wrote:a ima jos nesto - da li je sasa jankovic db kadar ili ne, mogu da nam potvrde kolege forumasi koji su na platnom spisku cenjene institucije.
- Post n°116
ako udba ima dovoljno resursa da prati šta se radi po vasudevi onda nema zime za državu
- Post n°117
1088 wrote:na ovom forumu se banuje za rl aluzije. inače, +1.zvezda je zivot wrote:a ima jos nesto - da li je sasa jankovic db kadar ili ne, mogu da nam potvrde kolege forumasi koji su na platnom spisku cenjene institucije.
Очигледно ЗЈЗ мисли да таквих овде нема, чим тако лаје...
_____
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°118
Creepy Uncle wrote:Ne treba reč "služba" uvek čitati kao "služba", već kao "tip sivkaste goveđe face koji donosi vrlo ozbiljnu poruku iz kabineta". Meni je najlakše da pod rečju služba obuhvatim sve te skrivene državne interese koji se plasiraju silom i novcem.
po meni vrlo netacno. mozda glavni heritage vuciceve vladavine je povratak gromopucatelne sluzbe u kojoj nisu samo profili sima spasica nego su bukvalno premrezili srbiju i zabadaju se svuda gde mogu, hoce i zele.
pazite ovaj rad:
CIA PROGNOZIRA: Srbija i Albanija biće u "pravoslavnoj Evropi"?
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Post n°119
pored Albanije i BiH mogli su da ubace i Tursku
- Post n°120
А гле Швајцарске у руској боји.
_____
- Post n°122
Kondo wrote:Creepy Uncle wrote:Ne treba reč "služba" uvek čitati kao "služba", već kao "tip sivkaste goveđe face koji donosi vrlo ozbiljnu poruku iz kabineta". Meni je najlakše da pod rečju služba obuhvatim sve te skrivene državne interese koji se plasiraju silom i novcem.
po meni vrlo netacno. mozda glavni heritage vuciceve vladavine je povratak gromopucatelne sluzbe u kojoj nisu samo profili sima spasica nego su bukvalno premrezili srbiju i zabadaju se svuda gde mogu, hoce i zele.
pazite ovaj rad:
CIA PROGNOZIRA: Srbija i Albanija biće u "pravoslavnoj Evropi"?
Znaci nista od Brexita
- Post n°123
http://rs.n1info.com/Vesti/a444842/Sasa-Jankovic-se-povlaci-iz-politike.html
Pametno.
Pametno.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°124
William Murderface wrote:
најзад нешто Pametno?
_____
- Post n°125
Posteno. Nije za predsednika stranke. Bio je dobar zastitnik gradjana. I dalje verujem da je na listi kandidata za predsednika Srbije na zadnjim izborima, on bio najbolji ali vodjenje stranke mu strasno lose ide i napravio je vise stete nego koristi
_____
★
Uprava napolje!